Fòrum

(Itàlia) Arriben 7000 immigrants més a Sicília en un sol cap de setmana. Itàlia amenaça amb la "opció nuclear"

Trumpista100 2.657 1 692 👍 3.056
La invasió continua i cap polític europeu està disposat a fer res per parar-la. Al ritme que van les coses. Amb quantitats de 7000 immigrants (o més) en un cap de setmana, Itàlia aviat colapsarà.

És una llàstima que un país com Itàlia, sense el qual no s'entén la civilització occidental s'enfonsi, però un estat que no vol protegir les seves fronteres (perquè el que està fent és precisament no protegir-les) està condemnat a desaparèixer. Sembla que la gent només reacciona quan es veu amb la soga al coll i just només ara els italians comencen a veure el Movimento 5 stelle com a alternativa anti-immigració i anti-UE però pot ser que ja sigui massa tard. 

En un intent desesperat per "dissoldre" el problema, el govern italià ha amenaçat amb el que ha anomenat "la opció nuclear" que seria expedir visats a tots els il·legals perquè es puguin moure lliurement per la UE. 

Donat que sembla que la majoria de ciutadans d'europa occidental són incapaços de veure els problemes que comportarà aquesta política irresponsable de descontrol fronterer, potser la opció que poroposa Itàlia és el millor que pot passar per acabar d'enfonsar la UE, que és el cap i a la fi el que acabarà passant tard o d'hora. Com pijtor millor. 

Nosaltres per si de cas, quan les coses encara vagin a pitjor (que és el que indica que passarà d'aquí a 1 o dos anys) farem ús de la doble. Ja ho estem considerant. Cap A Florida falta gent!


Disculpeu la font però com que els mitjans de casa nostra són immigracionistes, notícies com aquestes només surten en mitjans de la metròpoli. És el que hi ha! 

http://www.abc.es/internacional/abci-revuelta-alcaldes-sicilia-contra-inmigrantes-aqui-no-sitio-201707161331_noticia.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.068.312 missatges
  • 213.370 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat