Fòrum

Catalunya entrarà a l'ONU, l'únic país que era dubtós (França) ens dóna tracte d'Estat

Friheden 10.951 3 187 👍 5.433
La Organització de les Nacions Unides té una sèrie de països amb dret de veto, i sense aquests països a favor cap país pot entrar a formar part d'aquesta institució supranacional.


Recapitulem :

- Estats Units, només cal llegir la premsa nordamericana de les últimes setmanes per a adonar-nos que Catalunya és l'exemple de país democràtic que vol la seva llibertat , també a través de mètodes democràtics.El "Financial Times" i el "New York Times" ja han deixat clar que el referèndum de l'u d'octubre es celebrarà i el seu resultat serà vinculant

- Rússia, mentre que en un principi era contrari als moviments independentistes, l'annexió de la península de Crimea, amb un referèndum unilateral celebrat pels crimeans, ha fet que la mare Rússia miri ara Catalunya amb altres ulls, recordem que ERC va anar a Moscou en el seu dia......

- la Xina, ara mateix seria el país més interessat en la nostra independència, som el territori europeu clau per a portar endevant un projecte de gran envergadura : fer que totes les exportacions asiàtiques cap a Europa arribin primer al Port de Barcelona, i des d'aquí a la resta del continent amb trens de mercaderies d'alta velocitat, però ja sabem que Espanya hi posa traves contínuament, per tant , la Xina és un dels més forts aliats que tenim ( sense oblidar la signatura del Partit Comunista Xinès, l'unic legal al país, a favor de l'autodeterminació de Catalunya )

- el Regne Unit, tota la premsa britànica ens ha donat suport des d'un bon principi, recordem que els anglesos ( i els escocesos també ) li tenen moltes ganes a Espanya, Gibraltar o els insults a eurodiputats escocesos per part del PP espanyol ,no ha fet més que decantar aquest país cap al nostre bàndol

- França, el motiu d'aquest fil, la pàtria de Carlemany, el país del nord del qual en vam ser part durant poc més de 2 anys ( 1812-1814 ), després de tants dubtes, misteris i pressions espanyoles ( óbviament ), el propassat 14 de juliol , dia nacional de França, va invitar al delegat de la Generalitat de Catalunya per a França i Suïssa, Martí Anglada, als actes de celebració, de forma oficial, i amb seient al costat de tots els altres representants d'altres estats d'Europa i del món, Catalunya rebia tracte d'Estat per part de l'únic país amb dret de veto a l'ONU que encara no ens havia mostrat cap suport o alguna picada d'ullet.Finalment, Catalunya ha sigut considerada com una nació més entre les altres convidades als actes del 14 de juliol.Tot i que no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat, almenys podem dir que els 5 països amb dret de veto a l'ONU no s'hi posaran de cul a l'ingrés de Catalunya d'aquí a pocs mesos.


Cal que recordem i tinguem en compte la feina de tants i tans patriotes per a que Catalunya sigui reconeguda al món sencer.GRÀCIES A TOTS ELLS I VISCA LA REPÚBLICA DE CATALUNYA !!!!!!!!http://www.directe.cat/noticia/622720/franca-tracta-catalunya-com-un-estat


http://www.vilaweb.cat/noticies/marti-anglada-convidat-formalment-a-la-desfilada-del-14-de-juliol-a-paris-com-a-delegat-de-catalunya/

Respostes

Configuració
 • desficiós 281 2 👍 34

  Eh mira, un fil de palles!

  Mare meua, que poquet vos fa falta per a fer el ridícul. França... reconeguent Catalunya independent... França, estat unitari jacobí, França... que té la Bretanya i Còrsega, de tots els països França... i què més. Vinga, un Colacao i al llit.

  I a més racistes (sols cal llegir el fil), clavats als Brexiters. Us vull independents el 2 d'Octubre, ni uno més.

 • Joaquim_bcn Usuari sumador 26.557 12 39 👍 2.361
  Que vam ser part de França de 1882 a 1884? Què t'has fumat tu?
 • Isma_catala 345 1 👍 108
  Ostres tú, com a doctorand en Dret Internacional Públic, m'he estat rient una bona estona. Quina subnormalada de fil.

  De les 5 potències nuclears, vencedores de la IIa Guerra Mundial, i fundadores de l'ONU, successora de la fracassada SdN (Societat de Nacions), membres permanents del Consell de Seguretat, no ens reconeixerà cap ni una.

  Oblida't. Com a exercici de palla mental està bé, no obstant. Almenys m'he entretingut una miqueta.
  • Calidoscòpic 19.989 14 73 👍 12.293
   En canvi a l'autista Espanya, que no ha participat en la història moderna del món l'accepta tothom. I té gran influència, es veu...
  • Friheden 10.951 3 187 👍 5.433
   Tu ets subnormal a seques , apa a empassar bilis a la teva puta Espanya !!! 
  • Tobies 19.418 13 75 👍 10.590
   Ja ho sabem que no tenim el suport directe de cap super-potència, i ningú aspira a un reconeixement immediat per part d'aquests països. La situació la desencallaran els estats de la UE, molts dels quals són més petits que Catalunya i han mostrat simpaties. Les independències dels països Bàltics no les va reconèixer ningú, fins que un país minúscul inicià el joc de dominó. No dic que sigui fàcil, però els independentistes treballem i treballarem perquè aquests reconeixements es produeixin. Les realitats es creen.
  • Compareixença 145 1 👍 408

   Em podries passar el títol o un enllaç de la teva tesi doctoral? És curiós que el teu principal argument acostuma a ser dir que ets un “expert en dret”, però mai cites cap font jurídica. Potser ja va sent hora de que ens demostris d’alguna manera que és això de que ets un crack del dret, guanyaries credibilitat.

   I sobre el reconeixement, doncs el debat de sempre, es tracta de si hi ha o no prou interès polític. I no veig quin problema hi tindrien, quan tots han reconegut independències amb anterioritat, i cap no ha mostrat un disgust particular cap a el procés. És evident que Xina, per exemple, que insisteix molt en el principi de no ingerència, no ens reconeixerà fins que  la resta ho faci. Però fins i tot els seus problemes interns no l’impediran reconèixer Catalunya discretament quan aquesta ja sigui reconeguda per una llarga llista d’estats, havent deixat per tant de ser un afer intern d’Espanya.  A França li queda més a prop, i  en principi la seva cosmovisió més centralista podria semblar un impediment. Però les relacions internacionals no només es regeixen per principis, sinó també per interessos, i França es podria beneficiar d’un bon tracte amb Catalunya en molts aspectes (comerç, turisme, aigües, exportació d’energia, etc). Els estats són propensos a reconèixer altres estats independents per la simple raó de que és més beneficiós tenir tracte econòmic amb 4 actors, que tenir-ho amb 3. Ara, per arribar a ser un d’aquests 4 primer hem de ser independents, i això ja depèn de nosaltres.  

 • ausiàsmr 1.254 👍 118
  Però de veritat us les creieu, aquestes patotxades?
  • Friheden 10.951 3 187 👍 5.433
   I tu creus que la teva estimada Espanya sobreviurà amb un deute superior al 100% del seu PIB ?

   T'ho explicaré com als nens retrasadets : Espanya no genera prou riquesa per a pagar els seus propis deutes, per ara han anat trampejant comprant-se el seu propi deute amb la guardiola de la Seguretat Social, però JA NO QUEDA UN EURO, el propassat juny ESPANYA VA HAVER DE DEMANAR UN ALTRE CRÈDIT / PRÉSTEC PER A PODER PAGAR PENSIONS I PAGUES DE TOT TIPUS.

   Creus que la teva estimada Espanya arribarà a finals d'any d'una sola peça ?

   Creus que una Espanya sense Catalunya pot sobreviure ? Hem de tenir en compte que un cop Catalunya es declari independent el deute espanyol s'enfila cap al 200%, ESPANYA ENTRA EN FALLIDA AUTOMÀTICA, PER COLLONS S'HAURÀ DE NEGOCIAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, més que res per a saber què paga cadascú, car la miserable Espanya no podrà pagar ni la llum del seus carrers.I recordem : EL SIMPLE FET DE NEGOCIAR, JA ÉS UNA HUMILIACIÓ PER A ESPANYA.   DELENDA EST HISPANIA
   • ausiàsmr 1.254 👍 118
    El deute d'Espanya és massa gran, el mateix que li passa a Catalunya. I tant que Espanya pot viure sense Catalunya, i viceversa, ambdues anirien a pitjor a curt i mig termini, per això. Ja sé que tu diràs que no, pero ja m'ha quedat clar que d'economia no hi entens gaire.
    I amb això d'estimada Eapanya t'equivoques, jo no em sento més vinculat a un de Valladolid, Sevilla o Logronyo que a un de Vic, Lleida o Mataró.
    • Friheden 10.951 3 187 👍 5.433
     Catalunya començarà a èsser estat amb deute ZERO.El que no sap d'economia ets tu, galifardeu.


     Espanya és la primera interessada a traspassar-nos part del seu deute, perquè TOTHOM sap que ella sola no el pot pagar.     DELENDA EST HISPANIA
 • Friheden 10.951 3 187 👍 5.433
  Si els trolls espanyolistes / unionistes / feixistes han entrat en aquest fil per a dir coses sense sentit ( en diuen cap ? ), això vol dir que AQUEST GEST DE L'ESTAT FRANCÈS HA FOTUT I MOLT A LA CAVERNA !!!!
  DELENDA EST HISPANIA
 • ausiàsmr 1.254 👍 118
  Una veritat a mitges és una mentida sencera. De l'article de vilaweb:
  Segons que han explicat a Vilaweb fonts de la delegació, ha estat a través d’una invitació personal a Anglada.

  És a dir, no en qualitat de representant de res. Em jugo alguna cosa que és amic o conegut d'algú i li han fet el favor.

Publicitat

Fòrums

 • 9.090.193 missatges
 • 214.074 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat