Fòrum

Ja hi ha emoji de la menstruació

Ananké9.091 7 237👍 1.798
Hola, hola, holaa!!!

Arran d'una notícia que he llegit a RAC1 (enllaç) he llegit que l'ONG plan International del Regne Unit va iniciar una campanya per dissenyar un emoji que representés el període menstrual. Sota el títol de la campanya #periodemoji gairebé 55.000 usuaris han votat per escollir el seu preferit d'entre uns quants dissenys a través de les xarxes socials.
El propòsit d'aquesta campanya és naturalitzar entre la població el fenomen de la menstruació i eliminar-ne els tabús.
Segons dades de la mateixa ONG un 90% de joves a les àrees rurals de Ghana s'avergonyeixen de tenir la regla. 1 de cada 10 dones no va classe quan té la regla. I al Regne Unit un 64% de la població femenina s'avergonyeix de parlar obertament del seu període. (Font)


Per cert, aquí teniu els dissenys que s'han proposat:I aquest n'és el guanyador:
Personalment, em sembla una bona iniciativa, i la veritat és que el fet que s'afegís aqueta emoticona al Whatsapp em faria certa il·lusió. Què n'opineu?

Respostes

Configuració
 • FollUsuari sumador76.224 11 3👍 37.501
  Gran triomf del feminisme, mentre a l'Aràbia Saudí han detingut una noia per anar en top i minifalda aquí ja tenim la súper necessària emoticona de la menstruació.
 • Menphis46.140 10 10👍 2.221
  Crec que no és coherent defensar les icones de la menstruació i no defensar una icona amb una gota de semen o una icona d'un espermatozou. La diferència entre els que no ens agraden les icones de la menstruació i els que les defensen aferrissadament és que naltros pensem que no cal ni una cosa ni l'altra (ni les femenines ni tampoc les masculines). Mentre que els que defensen les de la menstruació probablement rebutjarien la del semen o l'espermatozou, o si més no no la defensarien amb igualtat.
  • Ananké9.091 7 237👍 1.798
   No he dit que no defensaria mai una icona de semen O d'un espermatozou. És més, m'encantaria triar-ne el disseny. Però el fet de reclamar-ne un en un fil com aquest deslegitima, invisibilitza, menysprea O li resta importància a aquesta campanya i el fil.

   I potser tu no, disculpa'm però la intenció de molts és mostrar el seu orgull de mascle enfotent-se'n de tot allò dirigit al món femení. Per alguns unes calces en regla ho troben una ofensa tan gran i una adquisició d'un tracte preferencial per la dona que converteix en extremadament prioritari i de primer ordre un emoji de semen o espermatozoides. No fos cas que les dones tinguessin un emoji i naltros no.
  • EstatpropiUsuari sumador144.850 9 1👍 19.469
   D'això se'n diu un missatge totalment proporcionat.    S'ha de treure dramatisme al tema de la regla...però des de tots els sentits i sense exagerar. O internvindrà la part contraria només per tocar els collons, com ha passat.

Publicitat

Fòrums

 • 8.967.312 missatges
 • 210.195 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat