Fòrum

El cap dels mossos: "els Mossos garantiran que l'1-O se celebri amb normalitat i tranquil·litat"

torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
Oh! Quin plaer aquesta mena de declaracions! Ja era hora! Gent seriosa i de seny que segueix fil per randa la llei internacional. Ara a fer net a dins dels mossos i fer fora a tots els que no siguin demòcrates i per tant siguin contraris als drets humans, o sigui al referèndum.

Volem declaracions així cada dia, i que es comenci a parlar de com es jutjaran els contraris als drets humans (Albiol, Arrimadas, Iceta, etc.) quan arribi el moment.

Notícia a l'ara:

Forn afirma que els Mossos garantiran que l'1-O se celebri amb "normalitat" i "tranquil·litat"

El nou conseller d'Interior no s'ha plantejat encara canvis en l'organigrama del departamentEl nou conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha assenyalat aquest divendres, durant l'acte de traspàs de cartera amb Jordi Jané, que el paper dels Mossos d'Esquadra en el referèndum de l'1-O serà el de "qualsevol policia en qualsevol país del món quan hi ha eleccions: garantir que es desenvolupin amb plena normalitat i tranquil·litat i que la gent pugui anar a votar amb seguretat", ha recollit l'ACN.

Forn s'ha mostrat "content" d'assumir el càrrec amb l'horitzó de l'1-O i ha subratllat que forma part d'un projecte polític "absolutament compromès" amb aquest referèndum. "Poder col·laborar des del Govern i des d'un departament tan important com és el d'Interior perquè es faci realitat que el país pugui votar i decidir el seu futur és una satisfacció", ha expressat en una atenció als mitjans de comunicació després del traspàs de cartera.

Sobre possibles canvis en l'organigrama, el conseller ha explicat que tot just se li va proposar el càrrec aquest dijous al vespre i que necessita temps perquè vol parlar amb molta gent. "Em consta que hi ha un equip molt bo i es tindrà en compte. Quan s'hagin de prendre les decisions, es prendran", ha resolt Forn, que ha agraït la "confiança" del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pel nomenament i "el cop de mà" amb què sap que pot comptar per part de Jané.

Per la seva banda, Jané ha destacat l'amenaça del terrorisme jihadista, que ha marcat els dos anys en què ha estat al capdavant d'Interior i que ha provocat "una tensió especial" que ha obligat els Mossos d'Esquadra a "reforçar molt" el patrullatge. El fins ara conseller ha reivindicat les fites aconseguides en els darrers dies, especialment la Junta de Seguretat de Catalunya, que es va reunir precisament aquesta setmana després de vuit anys, i la convocatòria de 500 places de mossos.


http://www.ara.cat/politica/Forn-que-Mossos-garantiran-tranquillitat_0_1832216948.htmlAixí sí. AIXÍ SÍ. I ARA SENY I A FER SENTIR POR ALS NAZI-ESPANYOLISTES.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat