Fòrum

El cap dels mossos: "els Mossos garantiran que l'1-O se celebri amb normalitat i tranquil·litat"

torraina_infernal36.596 10 16👍 21.100
Oh! Quin plaer aquesta mena de declaracions! Ja era hora! Gent seriosa i de seny que segueix fil per randa la llei internacional. Ara a fer net a dins dels mossos i fer fora a tots els que no siguin demòcrates i per tant siguin contraris als drets humans, o sigui al referèndum.

Volem declaracions així cada dia, i que es comenci a parlar de com es jutjaran els contraris als drets humans (Albiol, Arrimadas, Iceta, etc.) quan arribi el moment.

Notícia a l'ara:

Forn afirma que els Mossos garantiran que l'1-O se celebri amb "normalitat" i "tranquil·litat"

El nou conseller d'Interior no s'ha plantejat encara canvis en l'organigrama del departamentEl nou conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha assenyalat aquest divendres, durant l'acte de traspàs de cartera amb Jordi Jané, que el paper dels Mossos d'Esquadra en el referèndum de l'1-O serà el de "qualsevol policia en qualsevol país del món quan hi ha eleccions: garantir que es desenvolupin amb plena normalitat i tranquil·litat i que la gent pugui anar a votar amb seguretat", ha recollit l'ACN.

Forn s'ha mostrat "content" d'assumir el càrrec amb l'horitzó de l'1-O i ha subratllat que forma part d'un projecte polític "absolutament compromès" amb aquest referèndum. "Poder col·laborar des del Govern i des d'un departament tan important com és el d'Interior perquè es faci realitat que el país pugui votar i decidir el seu futur és una satisfacció", ha expressat en una atenció als mitjans de comunicació després del traspàs de cartera.

Sobre possibles canvis en l'organigrama, el conseller ha explicat que tot just se li va proposar el càrrec aquest dijous al vespre i que necessita temps perquè vol parlar amb molta gent. "Em consta que hi ha un equip molt bo i es tindrà en compte. Quan s'hagin de prendre les decisions, es prendran", ha resolt Forn, que ha agraït la "confiança" del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pel nomenament i "el cop de mà" amb què sap que pot comptar per part de Jané.

Per la seva banda, Jané ha destacat l'amenaça del terrorisme jihadista, que ha marcat els dos anys en què ha estat al capdavant d'Interior i que ha provocat "una tensió especial" que ha obligat els Mossos d'Esquadra a "reforçar molt" el patrullatge. El fins ara conseller ha reivindicat les fites aconseguides en els darrers dies, especialment la Junta de Seguretat de Catalunya, que es va reunir precisament aquesta setmana després de vuit anys, i la convocatòria de 500 places de mossos.


http://www.ara.cat/politica/Forn-que-Mossos-garantiran-tranquillitat_0_1832216948.htmlAixí sí. AIXÍ SÍ. I ARA SENY I A FER SENTIR POR ALS NAZI-ESPANYOLISTES.

Respostes

Configuració
 • AviVicenç13.572 4 148👍 1.447
  El meu parer que no va a misa, però és que l'actuació dels Mossos davant el 1 O ha de ser d'estrite neutralitat politica que vol dir ni impedir, ni propiciar el referemdum la seva realitazació garantint en tot moment seguretat i accesibilitat. 


  Forn un +10 com a nou Conseller. El nou Cap de Mosos potser masa bocamoll
  • Nikolai1.483 1 989👍 1.878
   Prefereixo abans un bocamoll que a les rates caga-calces. Ara té un càrrec importantíssim cara a l'1 d'O i aquest home em dona tranquilitat.
   • AviVicenç13.572 4 148👍 1.447
    Com tot les opinions afortunadament son lliures i a mi no me'n en dona de total confiança donat la seva verborrea.

    Es un càrrec en que se ha de ser i donar la sensació que no hi ets, ser contundent de portes endins i si cal conciliador però ferm alhora de portes enfora. Un bocamoll tipus Fernandez Diaz No sisplau.


  • Unitat i Orgull7.537 9 285👍 2.694
   El paper dels Mossos serà clau, i no serà de neutralitat política. Hauran d´elegir entre fer cas a Madrid i fer cas a la generalitat quan Madrid prengui el control dels Mossos després de convocar el referèndum oficialment.

   Perquè? perquè crec que a dia d´avui ja està clar quina serà la tàctica espanyola..

   Espanya enviarà ordre judicial als Mossos perquè impedeixin el referèndum retirant urnes o precintant coles. Com que això ja ho veiem venir, hem posat un conseller d´interior i un cap dels mossos leals 100%, bona jugada, només faltaria...llavors quan arribi l´ordre ni el conseller d´interior ni el cap dels mossos la donaran. LLavors Espanya pendrà el control dels Mossos, i enviarà gent de Madrid a donar ordres als Mossos. Llavors si no ens fem enrrere i diem que no reconeixem Madrid i la Generalitat avisa als Mossos que han de seguir fent cas al conseller d´interior i al cap dels Mossos serà quan els 17.000 Mossos veurem que fan i a qui tenen més por...

   El partit es jugarà d´aqui poc mes d´un mes als Mossos i el govern català ho sap.

   Madrid amenaçarà i coaccionarà als Mossos perquè fagin cas a la gent que enviaran des de Madrid per controlar Mossos, llavors la Generalitat haurà de ser igual de coaccionadora i avisar als Mossos que vigilin de desobeïr les ordres del conseller d´Interior que això pot provocar expulsions del cos, i llavors haurem de veure que fan la majoria de Mossos... 
  • torraina_infernal36.596 10 16👍 21.100
   Necessitem bocamolls amb collons que amenacin a les rates nazis, cal fer-los sentir la por al cos. Calen grillats que siguin capaços de donar-ho tot.
  • radi2catUsuari sumador38.654 12 14👍 15.541

   ni propiciar el referemdum

   garantint en tot moment seguretat i accesibilitat.

   Que entens per propiciar? Ningu espera que facin campanya  sino que simplement garanteixin que se celebri amb normalitat.

 • ansar14.035 11 137👍 5.154
  Oh! Quin plaer aquesta mena de declaracions! Ja era hora! Gent seriosa i de seny que segueix fil per randa la llei internacional. Ara a fer net...

  com que ja era hora? no recordo comentaris teus queixant-te de les declaracions (o manca) de l'anterior conseller. I molt menys, queixant-te de qui l'havia apadrinat 
 • Distopia5
  No té res a veure, i m'agradaria que algú obrís un fil parlant del tema, ja que jo no puc perquè és el meu primer missatge. És un tema molt important i crec que se n'ha parlat poc aquí al racó i en general.

  Que creieu que passarà amb una infraestructura tan crítica com són els aeroports que gestiona AENA (Barcelona, Girona, Reus i Sabadell) el dia 2 d'octubre quan el nostre territori esdevingui un estat independent. Aquests aeroports passaran a formar part d'Aeroports de Catalunya?

  I què passarà amb el control de l'espai aeri?

  Per a qui no ho sàpiga, tant AENA (aeroports) com ENAIRE (navegació aèria) depenen íntegrament del que es mani des de Madrid.
 • radi2catUsuari sumador38.654 12 14👍 15.541

  "els Mossos garantiran que l'1-O se celebri amb normalitat i tranquil·litat"

  Home, tranquil·litat, no se jo... xD


Publicitat

Fòrums

 • 8.966.128 missatges
 • 210.154 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat