Fòrum

La Guàrdia Civil va al TNC a buscar la documentació de l'acte de JxSí pel referèndum

James Hetfield 21.246 9 66 👍 2.071

La Guàrdia Civil va al TNC a buscar la documentació de l'acte de JxSí pel referèndum

 

La Guàrdia Civil ha anat al Teatre Nacional de Catalunya a buscar tota la informació relacionada amb l'acte que Junts Pel Sí hi va fer allà el passat dimarts. El primer a reaccionar ha estat el president del grup parlamentari de Junts Pel Sí, Jordi Turull, que l'ha qualificat en un tuit de "delirant".

Tota la informació requerida ja estaria en mans dels agents de la Guàrdia Civil.

Es tracta d'un nou pas en les diligències que es practiquen en les últimes setmanes. La Guàrdia Civil ha interrogat treballadors de la Generalitat per la web del referèndum i el registre de catalans a l'exterior. També ha interrogat una de les empreses que optaven al concurs d'urnes que va quedar desert. I ara elss investigadors posen el focus en l'acte de Junts Pel Sí al TNC.

http://www.ccma.cat/324/la-guardia-civil-va-al-tnc-a-buscar-la-documentacio-de-lacte-de-jxsi-pel-referendum/noticia/2799532/

Respostes

Configuració
 • Josep Carles 5.857 13 357 👍 1.267
  Iu Forn ho broda! 


  La Guàrdia Civil ha estrenat espectacle al TNC

  Iu Forn 
  Barcelona. Dijous, 13 de juliol de 2017
  2 minuts
  Iu Forn
   
   
   

  La Guàrdia Civil s'ha presentat al Teatre Nacional de Catalunya. Amb poc èxit de públic. Esclar, era pel matí. I de crítica. Ells hi anaven a representar l'obra La preparació d'un cop d'Estat i resulta que aquesta estrena està prevista per a l’1 d'octubre. I no al TNC.

  En un primer moment, les forces de seguretat s'havien dirigit al tanatori del carrer Sancho de Ávila, creient que allò era el TNC. Lògic, els havien dit que l'objectiu era un edifici de marbre com trist. Però no.

  El motiu pel qual s'hi han personat avui i no un dilluns és que no hi havia vaga de metro. Els primers moments han estat de confusió. La direcció de l'equipament teatral creia que el motiu de la presència de les forces de seguretat era una queixa per la qualitat d'alguna de les obres que s'hi han representat. I no. També s'especulava que fos per una denúncia d'algun espectador sobre l'acústica del local. I tampoc. Però això últim no ho ha sentit ningú perquè és conegut que el TNC té una acústica millorable (en versió optimista) i deficient (en versió realista).

  Un altre dels rumors que ha circulat és que la Benemérita havia comprat el paquet “TNC Experience”, que dona dret a un seient alliberat per un abonat del teatre i un càtering consistent en uns dàtils amb bacó, uns peixets d'aquells de galeta, uns margallons al rocafort, còctel de gambes i pastís d'escórpora. Però no. Això només ho venen als xinesos.

  Total, que un cop aclarit tot, la direcció del TNC els ha informat que a aquella hora no hi feien cap obra. Però resulta que no, que no hi anaven com a clients sinó buscant informació sobre l'acte del grup parlamentari de Junts pel Sí. Els responsables del teatre els han fet saber llavors que s'havien confós de dia, ja que això van fer-ho dimarts de la setmana passada i que l'entrada havia estat per invitació.  

  La resposta de la Guàrdia Civil ha estat: “a ver, papeles”, referint-se al lloguer de la instal·lació que va fer Junts pel Sí. Però, per defecte, aquesta demanda ha provocat la irrupció d'uns 600 manters en situació il·legal que treballen al mercat de la misèria de la veïna plaça de les Glòries. Després de comprar-los diverses unitats d'ulleres Roiban, els agents ni els han enviat al CIE de la Zona Franca de BCN ni no els hi han enviat. Motiu? Com que l'ajuntament va dir que el tancaria i continua obert, s'ha produït el fenomen “Bárcenas”, que ja no sabem si és a la presó o no.

  Després d'interrogar l'apuntador, que normalment ho sap tot, han anat als vàters a buscar ADN dels diputats i diputades de Junts pel Sí per saber si algun (o alguna) és fill d'en Dalí. Aprofitant la visita, sap el que li vull dir, oi?

  Finalment, els responsables del TNC han regalat al comandament de l'operatiu una selecció de les obres amb més èxit representades a la sala: Romeo i SorayaL'escorcoll d'una nit d'estiuEl fantasma de la urnaEl referèndum del senyor EsteveUna altra urna, si us plauUrnas de sangreLa senyora Florentina i el seu amor Homer eren bolivariansDon Joan a la Camarga amb un gerroEl mètode Grönholm de cop d'estatLa venganza de don VillarejoEls miserablesPrimer referèndum d’EstherMort accidental d'una democràciaSis informes de l’UDEF en busca d'autor i Fuenteovejurna

  http://www.elnacional.cat/ca/opinio/iu-forn-guardia-civil-tnc_174318_102.html

  • llamp 47.263 16 10 👍 11.412
   Doncs sí

   Així és com s'han d'explicar les coses perquè la gent ho entengui.

   I li ha faltat el que ja va dir no sé qui aqui: que una de les coses bones del procés ha estat que la Guàrdia Civil vagi al Teatre.
 • Brioix 4.822 5 446 👍 1.366
  És brutal veure com la gent, sobretot unionistes, estan interioritzant la repressió.


  Ja ha començat, i anirà en augment! Espanya no és una democràcia, perquè no segueix els valors democràtics.

Publicitat

Fòrums

 • 9.110.185 missatges
 • 214.709 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat