Fòrum

Coherència fail: xica parla a A3 respecte agressions masclistes (Iruñea)

nemo 5.560 8 388 👍 1.418
Abans de ficar la foto he de dir que estic totalment en contra de les agressions de cap tipus a les dones (o hòmens) que es produixen en festes i similars (també sense festes). El més trist es que aquesta xica va eixir a A3 criticant als xics que se les acosten i les molesten i, el dia anterior, havia sigut la 1a en mostrar els pits al txupinazo. Alguna cosa falla amb la informació i la sensibilització. Pareix que volen donar arguments als borregos de torn amb "son elles les que volen" "que no ensenyen res" i resta d'argumentari. 

edit: he decidit no ficar la foto. Que la xica siga una miqueta bretol no vol dir que reba aquesta publicitat i notorietat. Si cerqueu la xarxa trobareu la foto de marres. Salutacionsª


Respostes

Configuració
 • Hades 26.248 8 42 👍 17.411
  No entraré en el debat aquest de si se li han de tocar els pits a una noia que es treu la samarreta per a que li toquin els pits (en serio?), però això que s'ha fet a internet de fer rular la foto per tota la xarxa em sembla gravíssim, pobre xica. En què cony pensa la gent?
 • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
  Que ensenyin el que els surti dels collons. El que no és normal és com reaccionen algunes persones davant d'un pit. Ni que això es barregi amb les putes agressions.

  Ja seria hora que eduquéssim a la puta societat. N'hi ha que semblen micos.
  • __28502__ 15.344 3 👍 16.859
   Cert, i convé separar-ho de les violacions i agressions sexuals de debò, però gairebé no es parla de la degradació moral que comporta la obsessió de molts mascles joves respecte el cos femení, els que alcen una mà furtiva per poder acariciar un pit de passada també són víctimes. Una obsessió que, malgrat negui cert sector majoritari del feminisme, moltes dones aprofiten amb delit - incloent moltes de les que usen la hipòcrita i estúpida canterella de "porto escot perquè jo vull no per ensenyarlo a ningú".
   • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
    L'has clavat, nano. Hi ha un patiment masculí inserit en aquestes conductes sexuals, i és que aquesta obsessió, quan no es curulla o es reeduca acaba en autèntiques frustracions. Em sembla fascinador, i en certa manera vil, que ningú abordi molts d'aquests afers per aquesta vessant. Certament, tot l'engranatge d'interessos home-dona, se serveix d'aquest pervers capteniment amb el qual alguns mascles han estat ensinistrats. No foren possibles determinades situacions de domini, sense aquest axioma.
   • Saimdusan 4.455 5 481 👍 2.566
    Permet-me respondre't amb el mateix estil de debat que fas servir tu.

    Primer, un reaccionari com tu no és ningú per decidir què són "agressions de debò" i què no. No ens calen les teves brociències i palles mentals de pick-up artists.

    Segon, això que els agressors són les víctimes és una bajanada que demostra que el teu odi al feminisme t'impedeix de fer servir la "dialèctica marxista cièntifica" que tant prediques. És com allò de dir que els terroristes islàmics són "víctimes" perquè Occident bombardeja països musulmans i dona suport a l'ocupació a Palestina, o perquè segurament van viure en la pobresa o van ser rebutjats pel racisme. Ho sento, però no cola.

    La frustració sexual entre els homes heterosexuals existeix, sí. Però hi ha la tira d'homes frustrats que no es converteixen en agressors i hi ha força homes sexualment satisfets que són refotudament masclistes i no estan gens en contra d'aquestes agressions. Simpatitzo amb el patiment masculí però mai compraré aquest discurset masculinista que el feminisme ens oprimeix perquè no podem sucar sempre que vulguem al marge de la voluntat de les dones mateixes, és que a banda de patètic és una mostra més de la cultura de la violació. El que cal és defensar l'alliberament de la dona i no el fals alliberament de sex symbols i tal que ens vol vendre el capital, cosa que dius fer tu, però a la pràctica només brames contra l'esquerra i les feministes. També cal ajudar als homes a superar la masculinitat tòxica que ens oprimeix a partir de la teoria feminista o postfeminista, no pas des del rebuig al feminisme o l'enveja a les dones (mira poden aconseguir sexe sense compromís amb facilitat! es poden cosificar a elles mateixes i guanyar diners o fama! els hem de pagar les cites! quina injustícia!).

    Ara, aquestes patologies sexuals que tenim són una forma d'opressió, no et dic que no. Que la cosificació sexual no ajuda gaire a l'home mitjà és de calaix. Però la cosificació ens l'imposa el patriarcat i el capital, no pas el feminisme. Per això dic que ets reaccionari: instrumentalitzes el patiment dels homes per atacar el feminisme i l'esquerra, en lloc de dirigir les teves crítiques als fatxes (masculinistes brocientífics inclosos). Així fas amics amb la pitjor xusma redpiller i men's rights activists d'internet. I això em fa bastant de fàstic, sincerament.
    • xicotiu 8.543 2 253 👍 1.840
     Hostia, bonísim. .

     Lo perillós no és tan sols este xiquet al qui quotejes, però eixes similituts entre els discursos de alguns jovens, que damunt van d'esquerres, i els islamistes radicals, per eixemple, davant la "mercantilització del cos de la dona" per eixemple i com a nou tabú, , com si el que treballa en una fàbrica per 4 duros no tingués el seu cos tremendament mercantilitzat.

     Jo vec una misoginia de reacció, se troben incompresos per les dones, o que estes no les fan el cas que es mereixen? I acaben homogeneitzantlas, i fentlas culpables de mil coses. Es curiós que gent tant de jove puga pensar aixina, molt trist.
 • llevantdemallorca 17.445 12 93 👍 3.263
  Quin despropòsit!

  En primer lloc, l'any passat lo que era feminista anticisheteropatriarcal era tapar-se tota amb el burquini, tot rient-li les gràcies a l'islam extremista. Enguany ho és mostrar les metes, encara que molts diem que és una imprudència davant el fet que quatre babosos us prenguin per putes i tal.

  D'altra banda, i segons la imatge, de debò aquestes dones que mostren als pits (la de PAMPLONA -basquítics de merda- i les brasileres del futbol) no tenen cap més valor que els seus atributs més primaris? I això és feminista? Esteu molt i molt tronades!
   • AviMarcelinero 10.273 5 207 👍 4.562
    Monta un sistema de colors. Igual llavors ho entèn.

    Altrament, pensem en una explicació mode "Epi i Blas" i li donem un sugus si ho acaba entenent.


   • __28502__ 15.344 3 👍 16.859
    Quina tifa liberal-reaccionària més grossa que has cagat. No la vulguis confondre per la visió del conjunt del feminisme, quan només ho és dels seus sectors més a la dreta.
    • Saimdusan 4.455 5 481 👍 2.566
     Si per estar en contra de les agressions masclistes (o que m'indignin més les agressions masclistes i els fatxes que les justifiquen més que el feminisme, cosa que no és el teu cas) he de ser reaccionari (segons un que defensa les neteges ètniques i els imperialismes culturals perquè parlar de "drets humans" i "diversitat" fa massa liberal), seré reaccionari.

     Ara, després ja podrem discutir les conseqüències del hijab o de mostrar els pits, si el hijab és una manera de controlar la dona, si mostrar els pits a festes és un gest sexualitzador, etc. I de fet molt probablement estaria d'acord amb aquestes reflexions. Però no acceptaré mai que l'Estat o les rates feixistes diguin a les dones el que puguin o no dur per xenofòbia disfressada de laïcité o puritanisme sexual disfressat de "sentit comú" (comparant les dones amb cotxes com si no tinguessin agència... ai no suposo que parlar d'agència fa liberal també!). Si creus que els teus amics de viatge en aquest fil han arribat a la conclusió que les dones no haurien de mostrar els pits als San Fermín per una reflexió raonada i basada en el feminisme radical o d'arrel marxista, o ets molt il·lús o t'estàs enganyant a tu mateix. O senzillament no t'importa.

     També estaria bé que algun dia critiquessis els fatxes en lloc d'estar amb els liberals tot el sant dia. Que sí, el liberalisme és dolent, hi estic d'acord. El capital ens escanya, d'acord. Però en un fòrum ple de "masculinistes", supremacistes blancs, conspiracions d'Euràbies i islamitzacions d'Europa, convindria que els ataquessis amb la mateixa ràbia que dirigeixes al Toni Montagutí, per exemple. Perquè sinó dónes suport tàcit a l'ambient que estan creant i les regles de joc que ells estableixen. Que hi tens el dret però espero que mai tinguis la barra de dir-te antifeixista, antiracista o antisexista.
  • Davar 14.345 5 136 👍 5.961
   Prens dos extrems no representatius per a generalitzar sobre quelcom que no hi té res a veure.

   A veure si, algun dia, el nivell de la teva demagògia puja al mateix ritme que la teva regressió rància. Ànims.
 • Caupes 3.660 1 550 👍 2.117
  Però per què els ensenyen? I més sabent què passa allà cada any.

  Sembla ben bé que vulguin que els els toquin. 
  • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
   Que cardin el que vulguin, collons. Tu ensenya la titola si vols.
   • Caupes 3.660 1 550 👍 2.117
    Aquesta és la qüestió. Potser volen que els els toquin. De fet les fotos on surten rient semblen confirmar-ho.

    I pensar que les noies no poden ser tocades per hordes de desconeguts si així ho volen és com a mínim masclista.
    • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
     I per què les has de tocar? El que et dic, tu ensenya la titola i si algú te la toca: denuncies. El problema rau en el que comentàvem més avall: quina puta necessitat tenen alguns homes de tocar un pit? Aquesta obsessió és completament malaltissa. Com collons ens eduquen com per ser així de patètics? I, encara més patètic, perquè els homes no denuncien/es queixen quan són tocats per una dona?

     • Caupes 3.660 1 550 👍 2.117
      A mi també em sembla patètic. Igual de patètic que una dona ensenyant els pits per fer que tot "cristu" li toqui. Però que facin lo que vulguin, no? Estan de festa i borratxos. 
      • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
       Els drets sobre el propi cos consisteixen en què la teva llibertat s'acaba on comença la de l'altre. Per tant, pots ensenyar, tot i que no a tot arreu ni davant de tothom, però no pots tocar.

       El gran problema no rau en la dona que ensenya els pits, cosa que té dret a fer, malgrat no sigui massa normal, sinó en l'home que considera això una provocació i considera que li dóna dret a tocar.

       Enlloc d'avançar traient drets, avancem protegint els drets dels homes i les dones a no ser abusats. A més de reeducar als homes per tal que deixin de donar tanta importància a una puta teta. No és normal que un home consideri una cosa positiva que una desconeguda li toqui el membre a un festival de música per exemple i una dona ho consideri un abús. Cal que els homes deixin d'estar obsessionats amb el sexe i defensin els seus drets a no ser abusats degut a la seva pròpia hiper-sexualització.

       Llibertat i dignitat.
       • Caupes 3.660 1 550 👍 2.117
        Sí, home, sí. Estem d'acord en tot.

        Lo que jo estic plantejant és si les dones que van als sanfermins i ensenyen els pits no estan buscant precisanent que les magregin a base de bé.

        Perquè sembla talment que ho busquin.

        Jo no perdria ni un segon defensant els drets d'aquestes noies, per molt feminista que fos.
  • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
   Les dues samarretes són completament correctes. Només que una denoten el pervers desequilibri sobre el que se sustenten les relacions home-dona. Mentre que l'home diu que li agrada el sexe oral, la dona sembla que fa un favor a qui li mengi el cony. Cosa esbiaixada. O tots moros o tots cristians. Si fer una mamada és fer un favor a un home, fer una menjada de cony és fer un favor a una dona. Si no existís una horda d'homes imbècils i maleducats, i una altra horda de dones egoistes i egocèntriques, tindríem una societat més igualitària. Mirem de canviar-ho entre tots, per tal que no tingui cap importància ser home o dona, i els dos sexes disposem dels mateixos drets i llibertats.
 • Biel Torrens 6.547 11 329 👍 1.377
  No veig la incoherencia entre voler ensenyar els pits i no voler que et toquin els pits i no crec que promogui l'argument de si no volen que els toquin els pits que no els ensenyin. El que si que ho promou és defensar que és una incoherencia voler mostrar els pits i no voler que et toquin els pits.
 • Estatpropi Usuari sumador 151.042 10 1 👍 21.775

  Xapes i samarretes masclistes als Sanfermines contra la campanya de tolerància zero

  Eslògans com "Chupa y calla" o "Para ser tonta, no eres muy guapa" són visibles pels carrers de Pamplona
  12 Jul 2017 - 18.05
   
  Imatge extreta del compte de Twitter del col·lectiu @LilithFeminista

  Imatge extreta del compte de Twitter del col·lectiu @LilithFeminista

  El 6 de juliol, amb els Sanfermines, va arrencar a Pamplona una campanya contra les agressions sexistes a les festes. Havia de servir per evitar comportaments i actes denigrants contra les dones, després que la festa anterior va estar marcada per la denúncia de violació múltiple d'una noia compartida a través d'un grup de whatsapp. Però els missatges a favor d'"Unes festes lliures d'agressions sexistes" no són els únics que han sortit al carrer. Des del passat cap de setmana, han proliferat eslògans sexistes en xapes i samarretes masclistes en venda als estands d'un mercat al carrer amb merxandatge dels Sanfermines.

  La campanya sexista l'ha denunciat a través d'internet la plataforma 7N contra les violències masclistes"Chupa y calla", "O follamos todos, o la puta al río" i "Tu culo será mío" són alguns dels lemes que ha denunciat a través de Twitter el col·lectiu feministra LilithFeminista.


   


  La denúncia a Twitter ha generat debat i alguns tuitaires ho han aprofitat per posar en dubte les agressions durant les festes.  Quina patuleia, mare meva. 
 • xicotiu 8.543 2 253 👍 1.840
  No, perquè sóc tot un caballer i no pego dones, cosa que és certament força masclista, però una bona garrotada que t'estalvies.
  Interesantísimes declaracions. No sóc dona, pero vulc fer unes declaracions d'agraiment, per banda d'eixe colectiu homogeni que són les dones -com que són totes iguals, no vec la complicació en ser jo el seu portaveu momentani-:


  Que moltes gràcies Mosen, per ser tan caballerós de no pegar a les dones. Gràcies per la teua pietat, no fà més que engrair la teua aurea de cavallerositat. 


  En fí.....la cosa ja pasa, de castany obscur...


 • Caupes 3.660 1 550 👍 2.117
  Què passaria si els homes dels sanfermins ensenyessin la cigala?
 • Estatpropi Usuari sumador 151.042 10 1 👍 21.775

  Denuncien una agressió sexual a una menor durant els Sanfermines

  Redacció 15 Jul 2017 - 18.47
   

   

  L'Ajuntament de Pamplona ha confirmat aquest dissabte l'agressió sexual a una menor durant els Sanfermines, encara que no s'han facilitat més dades al respecte.

  L'alcalde Joseba Asirón i el regidor encarregat de Seguretat, Aritz Romeo, han precisat, en roda de premsa, que no estava previst aportar més informació per no afectar la investigació policial i per a la protecció de la víctima.

  Aquest any, durant els Sanfermines s'han presentat dues denúncies per agressió sexual enfront de les cinc de l'any passat i 12 per abús sexual, una menys que el 2016, el que reflecteix que Pamplona és una ciutat "raonablement segura". S'han detingut 11 homes i això suposa que en un 79% dels casos s'han arrestat els autors.

  "Queda molt per fer", ha dit l'alcalde de Pamplona, però els sanfermines són, "si no les més, una de les festes més segures de tot l'Estat". 

  Xapes i samarretes masclistes als Sanfermines contra la campanya de tolerància zero

  Amb els Sanfermines, va arrencar a Pamplona una campanya contra les agressions sexistes a les festes, després que la festa de l'any passat va estar marcada per la denúncia de violació múltiple d'una noia compartida a través d'un grup de whatsapp. Però els missatges a favor d'"Unes festes lliures d'agressions sexistes" no van ser els únics que es van sentir. També van proliferat eslògans sexistes en xapes i samarretes masclistes de venda als estands d'un mercat al carrer.

  La campanya sexista va ser denunciada a través d'internet per la plataforma 7N contra les violències masclistes. "Chupa y calla", "O follamos todos, o la puta al río" i "Tu culo será mío" són alguns dels lemes que van denunciar a través de Twitter el col·lectiu feministra LilithFeminista.

  Quina puta merda de "gent".

 • EsquerraÚnica 64 👍 16
  https://www.youtube.com/watch?v=nlL2pE0rkS0
 • zzcc 6.187 8 347 👍 1.920
  Jo el que no entenc és la gràcia que hi troba la gent en anar a aquesta merda de festa. Els Sanfermines és el paradigma de com NO ha d'evolucionar una festa popular. Planyo els pamplonesos per haver arribat a aquests nivells de degradació.

Publicitat

Fòrums

 • 9.067.577 missatges
 • 213.349 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat