Fòrum

Londres: Atropellament al barri de Finsbury

Hades 26.308 8 40 👍 17.501
Un atropellament es va produïr a uns dos-cents metres de la mesquita més gran de Londres, a Finsbury, d'on havien sortit diversos gihadistes.
Diversos musulmans es trobaven a les afores d'un bar quan un furgó va aparèixer i va atropellar diverses persones.
Hi ha 10 ferits i hi podria haver un mort.

https://www.theguardian.com/uk-news/live/2017/jun/19/north-london-van-incident-finsbury-park-casualties-collides-pedestrians-live-updates


Abans de ser detingut per la policia, l'agressor estava sent apallissat per els habitants del barri.
https://www.youtube.com/embed/oko4di8jfIQ

Respostes

Configuració
 • Hades 26.308 8 40 👍 17.501
  El conductor és Darren Osborne, un home de 47 anys que vivia a Cardiff i és pare de 4 fills.
 • Caupes 3.660 1 547 👍 2.117
  Atemptats islamistes cada 2 x 3, gairebé en cada cas perpetrats per estrangers que es dediquen a la delinqüència i la policia coneix que es mouen en ambients jihadistes, però no els deporten.

  Si la policia no fa res, no ha d'estranyar que a algun ciutadà se li creuin els cables. M'estranya que no passi més. Els occidentals realment som la gent més bona del planeta. M'estranya que cap dels que els han matat familiars no s'hagi venjat d'alguna manera.

  Realment som MOLT civilitzats. O molt porucs, no sé.
 • Ius Novum 1.986 2 838 👍 3.668
  Ja trigaven a aparèixer els primers tarats a cometre violència. Segurament no serà al primer.
  A Alemanya, ramats de caps rapats ja han començat a protagonitzar actes de violència en els últims mesos. Però és evident que l'atemptat d'avui, en aquesta mesquita de Londres, suposa un salt qualitatiu.

  La violència engendra violència. Aquesta violència és justament la que molts esperaven que s'esdevingués, car ara tenen munició per carregar arguments pel victimisme de la presumpta islamofòbia que han convertit com un dogma de fe.

  Felicitats a l'idiota que avui ha fet aquest atemptat per la seva estupidesa mental. Ara l'islam europeu ja té el pretext perfecte per legitimar el seu lema preferit i que repeteixen mentiderament perquè saben que a còpia de repetir-la incansablement potser així esdevindrà veritat. La divisa de moda ara és: stop islamofòbia.

  Molt bé.

  Quan en nom de l'islam s'entra en una església catòlica i es decapita un mossèn d'una parròquia de Normandia, em poden dir de quina fòbia estem parlant?

  Quan en nom de l'islam s'assassinen jueus en una escola de Tolosa de Llenguadoc i al museu de Brussel·les, em poden dir de quina fòbia estem parlant?

  Quan en nom de l'islam s'assassinen i es massacren indiscriminadament ciutadans occidentals "infidels" a la sala Bataclan, a les terrasses de París, a Niça, al metro i a l'aeroport de Brussel·les, als ponts i carrers de Londres, en un mercat nadalenc de Berlín, a les Torres Bessones de Nova York, en un ressort de Tuníssia, als trens de rodalies de Madrid, al metro i al centre comercial de Barcelona (atemptat frustrat el 2008 gràcies i per honor de les forces i cossos de seguretat -de totes i cadascuna d'elles sense excepció-), als Camps Elisis de Paris, a Charlie Hebdo, etc etc etc etc....em poden dir en nom de quina fòbia estem parlant?

  Ja n'hi ha prou de demagògia i del victimisme que gasta la comunitat musulmana. Avui han patit un atemptat terrible que tots condemnem i espero que el pes de la llei caigui sobre aquest fill de puta que ha atropellat aquesta pobra gent innocent.

  Però als europeus fa anys i sobretot els darrers mesos que se'ns està massacrant indiscriminadament als nostres carrers, amb total impunitat, amb tota la salvatgeria possible, i se'ns està matant en nom de l'islam. Repeteixo: de quina fòbia estem parlant quan ens maten a nosaltres des de fa anys a casa nostra?

  Mentre els nostres polítics de la puta UE continuïn sense fer res, la cosa anirà in crescendo.
  No serà estrany veure grups que es vulguin prendre la justícia per la seva banda i la guerra civil estarà servida.

  Aquí teniu el resultat d'anys de no fer res, d'anar enterrant morts durant temps i temps per culpa dels atemptats islamistes en plena Europa sense que ningú no vulgui afrontar el tema amb dos collons d'una puta vegada, i sense que els polítics de la Unió Alemanya garanteixin la nostra seguretat. Aquí tothom mira cap un altre costat mentre la bomba europea s'està escalfant.

  El pitjor de tot és que ho està pagant gent innocent -musulmans, catòlics, jueus, ateus, agnòstics, blancs, negres, àrabs, etc.- per culpa que els nostres polítics d'Europa fa temps que van desertar de les seves responsabilitats i han abandonat Europa i els europeus a la seva sort.

  Puta UE, collons!
 • IGNASIcat 15.910 10 111 👍 2.127
  De nou un fet aïllat. 
 • Hades 26.308 8 40 👍 17.501
  Teresa May augmentarà els esforços i els efectius de la policia destinats a protegir mesquites.
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/19/theresa-may-pledges-extra-policing-mosques-wake-finsbury-park/
 • Estatpropi Usuari sumador 152.176 10 1 👍 22.212
  White Trush (Deixalla Blanca) eren faves comptades que passaria. 

  Perdò, volia dir un europeu exemplar que salvarà Europa de la seva destrucció.
 • EPS 58.079 12 7 👍 7.303
  No em queda clar, era en una mesquita prosalafista???

Publicitat

Fòrums

 • 9.090.130 missatges
 • 214.072 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat