Fòrum

Colau passa del referèndum per por a ésser inhabilitada

Rigel 57.958 10 8 👍 26.213

Colau passa del referèndum per por a ser inhabilitada

Primer va ser un article d’un dels seus periodistes de referència i avui Neus Tomás ho confirma al diari unionista El Periódico


Colau no abraça la unilateralitat quan fa anys que fa campanya per combatre, per exemple, els desnonaments, mitjançant l’acció directa i desobeint així la llei? Una columna d’opinió d’El Periódico signada pel periodista Roger Palà i la crónica d’aquest diumenge de Neus Tomás confirmen el motiu real del seu posicionament: la por a la inhabilitació. 
Colau consuma la traïció als seus principis fundacionals i a Catalunya, la revolta es converteix en com preservar la cadira.

Ho diu molt clar Neus Tomás a la capçalera unionista del Grup Zeta, “Preservar Colau”, La prioritat de els comuns és preservar la figura d’Ada Colau de qualsevol inhabilitació, motiu pel qual l’Ajuntament no col·laborar en la realització del referèndum.

Davant la traïció de Colau al procés independentista és lícit ajudar-la en la seva governabilitat?

Li queden com a mínim dos anys de mandat a Barcelona, no té majoria, necessita acords amb les forces independentistes, és lícit donar-li suport, ni que sigui puntual?
 
"Els comuns s'ho pensaran, i molt, abans de posar en risc l'alcaldia de Barcelona"

Segons Palà, “el risc de quedar inhabilitat és alguna cosa que tot el món té present”. I continua: “També els comuns, que s’ho pensaran –i molt– abans de posar en risc allò que ara és el seu únic actiu de poder institucional: l’alcaldia de Barcelona”. Així, una de les grans raons per l’ambigüitat i la reticència en el moment clau del procés que planteja el periodista és la por a perdre el càrrec i la visibilitat de l’alcaldia de la ciutat comtal.


http://www.directe.cat/noticia/615733/colau-passa-del-referendum-per-por-a-ser-inhabilitada

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.090.130 missatges
  • 214.072 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat