Fòrum

Qui serà el següent dels Pujol a anar a la presó?

Qui serà el següent dels Pujol a anar a la presó?
Marta Ferrusola
3 (50.00%)

Oleguer
2 (33.33%)

Josep
1 (16.67%)

Pere
0 (0.00%)

Oriol
0 (0.00%)

Mireia
0 (0.00%)

Marta
0 (0.00%)

Jordi Pujol pare
0 (0.00%)

Vots emesos: 6
Antiblavers PV 906 3 👍 416
Vote per Oleguer. Era el cervell del blanqueig de diners i seria lògic que caiguera ell. Oriol sembla que ha arribat a un pacte amb la fiscalia en el cas ITV.

Jordi Pujol pare i Marta Ferrusola ho veig complicat. Es posaran malalts a posta i al·legaran motius de "delicada salut". A banda crec que en el Codi Penal espanyol ningú no va a la presó si té més de 70 anys. 

Respostes

Configuració
 • tolomón 10.615 9 197 👍 7.053
  No hi ha cap límit d'edat per entrar a la presó.

  Acabaran absolts i per tant no correspon cap pena.
  • Antiblavers PV 906 3 👍 416
   Home, no estigues tan segur que els absoldran, de moment Jordiet ha anat ja a la presó.

   El que és preocupant és que quan isquen de la presó tornaran a fer el que sols saben fer i que ja començà l'avi Florenci, estafar i furtar. 
   • Anònim10 15.304 5 122 👍 13.590
    Sí, al nivell (o menys) dels idolatrats socialment Messi i Ronaldo, almenys pel que fa al pare que és el polític, anar a presó per això (evasió en quantitats menors i sense antecedents) no sé si té cap precedent i per tant faria pudor de sentència política.
    • Antiblavers PV 906 3 👍 416
     Quantitats menors????

     Estem parlant de milers de milions d'euros.

     El que passa és que com estan a paradisos fiscals, societats offshore, etc., és gairebé impossible de saber tot el que han mangat. 
     • Anònim10 15.304 5 122 👍 13.590
      Milers de milions? Saps que els que difonen això són els mateixos que els que s'inventen comptes a Suïssa d'en Mas i en Trias, no?

      Saps que si això fos així Jordi Pujol apareixeria a Forbes, com Joan Carles I, oi? S'estima que són uns pocs milions d'€ (es poden comptar amb els dits d'una mà), menys que Messi i molt menys que Cristiano.
      • Antiblavers PV 906 3 👍 416
       Me dóna igual si són molts o pocs, és un lladre i punt, i la seua família una màfia organitzada.

       I estem parlant de milers de milions, per si no t'has assabentat.

       Que no apareix al Forbes? Tampoc no apareixen els Rotschild o els Rockefeller, perquè tenen els diners difversificats i camuflats a societats opaques, exactament igual que han fet els Pujols.

       Dóna fàstic com a aquest altures alguns defenseu aquesta putrefacta família sols amb l'argument que "els ataquen els espanyols".

       A mi em dónma igual si qui el du a la presó és un jutge espanyol o de Madagascar. Que vaja a la presó i punt.
       • Anònim10 15.304 5 122 👍 13.590
        És clar, i els diners de Juan Carlos I (del qual ningú en parla i ningú investiga) són públics, no? No, però apareix a Forbes.

        I doncs res, ara resulta que defensar algú que ha delinquit d'una acusació falsa és defensar-lo en general i gairebé defensar allò dolent que sí hagi pogut fer, aleshores suposo que si diuen que en Pujol és un violador i un assassí tampoc podré posar-ho en dubte, pressumpció de culpabilitat de qualsevol cosa no provada de que se l'acusi, i pressumpció de veracitat de qualsevol cosa que publiquin les clavegueres de l'estat amb un historial ple de difamacions, segur que així construïm una societat neta i justa, segur, segur, sense cap mena de rigor i assenyalant qui ho denunciï.

        Pel que fa a presó, si Messi (tot i rebre una severa condemna en no ser de l'equip poderós) no hi ha entrat i a en Ronaldo per més no li ha passat res, allò lògic és que en Pujol pare per uns pocs milions d'una herència a l'estranger no hi entri, ja sé que aquesta societat que idolatra Messi i Ronaldo ho celebrarien sense cap mena de criteri amb tota l'acarnissadora campanya mediàtica a favor, però els que pensem, els que contrastem, els que comparem, podem saber que tot el que passi d'una multa i com a molt uns mesos de presó insuficients com per a l'ingrés per algú sense antecendents, seria una condemna política.
        • Antiblavers PV 906 3 👍 416
         No m'interessa la casa dels altres, sinó que la meua estiga neta i ordenada.

         Deixeu de tirar pilotes fora els pujolistes!
         • Anònim10 15.304 5 122 👍 13.590
          No sóc pujolista, defenso un país on es persegueixi la corrupció i el frau fiscal (cas del pare), però on tampoc s'admeti la difamació, ni contra innocents ni contra deliqüents que hagin comès altres delictes, i on tothom sigui perseguit amb un mateix criteri sense impunitat però alhora amb proporcionalitat.
          • Antiblavers PV 906 3 👍 416
           NO ÉS DIFAMACIÓ. SÓN PROVES JA MOLT CLARES A AQUESTES ALTURES.

           ELS FILLS NO TENEN OFICI NI BENEFICI, I S'HAN DEDICAT A COBRAR COMISSIONS I A INVERTIR ELS DINERS OBTINGUTS AIXÍ IL·LÍCITAMENT.

           TOT ELS PUJOL A LA PRESÓ!!!!
          • Anònim10 15.304 5 122 👍 13.590
           Res tu, no vull entrar en bucle, està provat que té diners a Andorra (en el tema fills no m'hi fico), no tot el que s'ha dit per part de periodistes, mitjans i unitats amb un llarg historial de difamacions, gent gens pujolista o catalanista com Ernesto Erkaizer ho ha denunciat sovint.

           Però bé, queda't en el clàssic "todoh a la carcé!" típic del populatxo, jo intentaré mantenir-me entre la minoria rigorosa i amb criteri.
 • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
  Espero que sigui en Rivera o l'Iceta, que al cap i a la fi formen part del mateix entramat autonomista.

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.066.272 missatges
 • 213.311 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat