Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Una jove es penja accidentalment quan pretenia espantar al seu nuvi després d'una baralla

FuRTi Usuari sumador 19.160 11 78 👍 6.228
Una jove britànica es penja accidentalment quan pretenia espantar al seu nuvi perquè entengués lo trista que s'havia sentit amb la discussió que havien tingut. Creient que la seguiria fins l'apartament, s'espantaria i la salvaria, va acabar suïcidant-se.

Es deia Abigail Brown i tenia 26 anys, natural de Regne Unit. La jove s'ha penjat al seu apartament de Tailàndia després d'haver tingut una forta discussió amb el seu nuvi, encara que la seva intenció no era suïcidar-se sinó donar-li un ensurt a la seva parella, segons la investigació del cas.

Havia estat fora de casa, a Phuket, amb el seu xicot, James Brun, de 30 anys, quan va decidir tornar-se a casa "per una rebequeria" després que tots dos discutissin. Segons Jane Rowland, mare de la jove, ella pretenia espantar quan la veiés intentant penjar i així fer-li veure lo trista que estava.

Segons 'Daily Mail', ella va pensar que el seu nuvi la seguiria fins l'apartament i llavors, ella ho espantaria intentant penjar i ell la rescataria. Però James Brun no va tornar a l'apartament d'Abigail Brown fins passades tres hores, quan la jove ja es trobava inconscient, segons ha explicat el forense encarregat del cas.

Va ser el jove que va haver de trucar als pares de la seva núvia i explicar-los el que ha passat, versió que la mare ha corroborat afegint a més que aquella nit Abigail havia begut "massa".

Els testimonis presents en el judici van coincidir que la jove estava mentalment estable i saludable, que suïcidar-se no estava entre els seus plans. A més, la mare de la morta va deixar clar que mai sospitaria del nuvi de la seva filla perquè "James i Abi eren una parella d'enamorats que anaven a casar-se i a tenir quatre fills. Tenien un futur planejat".

"Només puc arribar a la conclusió que aquella nit ella havia begut massa, estava molesta i només tenia la intenció de fer que James fos conscient del mal que se sentia", va assegurar Rowland.

No obstant això, la mare va deixar clar que l'entristeix pensar que el nuvi de la seva filla no la seguís aquesta nit i la salvés, ha assegurat que "quan els joves viatgen a aquests llocs interessants, amb alcohol barat i no reglamentat, necessiten mirar l'un per l'altre i sempre mantenir-se fora de perill".

http://www.lasexta.com/noticias/sociedad/joven-ahorca-accidentalmente-cuando-pretendia-asustar-novio-despues-pelea_20170516591b31860cf27d4ef62a38df.html


Tomàs Calaixera, perquè ens has tornat a deixar? 
Premi Darwin de l'any 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.110.176 missatges
  • 214.709 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat