Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Colau contra els aparcaments subterranis

elbruixot 3.060 13 640 👍 1.060

L'Ajuntament de Barcelona vol acabar amb "l'excés" d'aparcaments subterranis

El govern de Colau vol desincentivar així l'ús del vehicle privat

La tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, ha assegurat que a Barcelona hi ha un "excés" de places d'aparcament subterrani amb el qual "cal acabar" per desincentivar l'ús del vehicle privat.

A Barcelona hi ha 640.000 places d'aparcament subterrani, una xifra excessiva, segons va assegurar ahir Sanz a la comissió d'Urbanisme, en la qual va defensar la proposta del govern de modificar les normes municipals que regulen l'oferta d'aparcament als edificis de nova construcció. Els plans del govern de BComú-PSC són eliminar l'aparcament subterrani en els nous habitatges dotacionals i en establiments comercials inferiors a 1.300 metres quadrats i que les actuals quotes mínimes per als futurs habitatges privats, oficines i hotels passin a ser màximes.

La comissió va donar el vistiplau a la proposta amb els vots a favor de BComú, PSC i la CUP, en contra del Grup Municipal Demòcrata i PP i l'abstenció de Cs, ERC i del regidor no adscrit Gerard Ardanuy. Tota l'oposició, excepte la CUP, va coincidir a considerar que la iniciativa difícilment contribuirà a desincentivar l'ús del vehicle públic i va insistir que el que cal afavorir és que els cotxes deixin d'ocupar espai públic en superfície.
els nous edificis tindran només 1 plaça per cada 4 habitatges, per tant els habitants perdran lloc on deixar els seus vehicles elèctrics (tant motos com cotxes). Perdre espai al subsòl dificulta encara més alliberar espai als carrers per als vianants i per a la ciutadania... darrere de tot açò es troba el propi procés de gentrificació que expulsa als treballador de Barcelona per a que visquin a prop dels nuclis industrials. Amb la Colau Barcelona per als turistes i no per als treballadors.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.108.575 missatges
  • 214.654 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat