Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Polèmica per una espremedora de gairebé 400 euros que 'no fa res' i que va recaptar 120 milions

Khanate 756 4 👍 1.331

Els usuaris critiquen que és molt més ràpid fer el suc amb les mans que mitjançant la màquina que ven l'empresa


Una màquina connectada a internet per esprémer paquets farcits amb fruites i verdures picades en sucs. El dispositiu ha estat comercialitzat per l'start up de Silicon Valley Juicero a un preu de 370 euros, més el cost dels paquets de sucs.

El fundador de Juicero, Doug Evans, es definia com el Steve Jobs dels sucs. Segons aquest, la seva espremedora tenia capacitat com per a "aixecar dos Tesles". La màquina va ser ben rebuda per grans empreses, entre elles Google, que van invertir uns 120 milions en el seu llançament, segons recull Bloomberg. Sense la màquina no havia sucs, segons explicava als inversors.

No obstant això, Bloomberg ha ensorrat els guanys de la companyia amb un vídeo d'un minut, on mostra que els paquets s'espremen més ràpid manualment que amb la màquina, la fi de resulta inútil. Ara l'empresa ha comunicat que tornarà els diners als clients, indignats.

https://www.youtube.com/embed/5lutHF5HhVA

Els inversors van posar 120 milions per al seu llançament

Però el que semblava una revolució no ha trigat a trobar una competència més barata: esprémer amb la mà. Després de les denúncies d'alguns usuaris, Bloomberg va decidir realitzar la prova i comprovar que es pot esprémer amb una rapidesa igual o superior a la de la màquina. Des de la companyia es van negar a comentar les crítiques en un primer moment. No obstant això, van argumentar que el dispositiu ofereix un procés més consistent i menys complicat, alhora que llegeix el codi QR dels paquets per detectar si hi hagués caducat.Més: http://www.lavanguardia.com/economia/20170421/421917967467/juicero-exprimidor-zumos-polemica.html
traducció cutre del google.


TL;DR, una màquina de 370€ que es conecta amb una app per fer suc amb bosses de fruita de 5-8€. És més ràpid exprimir les bosses amb les mans que utilitzant la màquina.

Per cert, no es veuen els formats del fil, ni tampoc s'ha inserit bé el vídeo de youtube

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.400 missatges
  • 214.049 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat