Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Desconnectant molt fortament: "Santamaría i Vila defensaran demà que Sant Jordi sigui Patrimoni de la Humanitat"

henke 56.643 10 9 👍 9.393
La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría | ACN

 

 
 

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, defensaran junts aquest divendres que la Diada de Sant Jordi sigui declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco. Ho faran en un acte a les 19 hores al Caixaforum de Barcelona promogut pel gremi llibreter i florista de Catalunya, tenint en compte que els llibres i les roses són els protagonistes d'aquesta tradició, en el qual participaran també el president del Gremi de Floristes, Joan Guillen, i el de la Cambra del Llibre, Patrici Tixis.

 
 

Santamaría va explicar aquest dimarts que seria la representant del govern espanyol en l'acte per defensar la Diada com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat perquè suposa "un bon homenatge al llibre i a tot el que la llengua espanyola i la llengua catalana han fet per la cultura a escala mundial". Patrici Tixis va reivindicar en una roda de premsa les possibilitats de la Diada de Sant Jordi com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco, una candidatura elaborada al costat dels floristes. Tixis va exposar que en la jornada es factura el 15% de les vendes anuals dels llibres en català i fins al 8% en castellà, en un dia que, no obstant això, té un significat que "va més enllà de la lectura".

 

A Tarragona el dimarts

 

La vicepresidenta espanyola tornarà a Catalunya dimarts vinent per signar el Conveni de Col·laboració del govern espanyol amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 al costat de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, al Museu d'Història de la ciutat. Després visitarà les obres de l'Anell Mediterrani amb el ministre d'Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo; el d'Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro; el president del Consell Superior d'Esports, José Ramón Lete; el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra.

FontP.D: Ja hi ha hagut la primera dimissió davant aquesta nova baixada de pantalons. Si aquesta truja vol venir que es quedi sola. Una mica de dignitat, collons! 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.400 missatges
  • 214.049 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat