Fòrum

Una dona que va donar a llum en coma es desperta i coneix el seu nadó de 5 mesos...

Estatpropi Usuari sumador 146.491 10 1 👍 20.129

La dona que va donar a llum en coma es desperta i coneix el seu nadó de 5 mesos

Amelia Bannan va tenir un accident el novembre passat que li va provocar un greu traumatisme i la nit de Nadal va donar a llum el seu fill estant ella en coma
Redacció 20 Abr 2017 - 21.04
 
Amelia Bannan i Santino

Amelia Bannan i Santino

Amelia Bannan va tenir un accident el novembre passat estant embarassada de sis mesos. Es va fer un greu traumatisme i va quedar en coma. En aquest estat, va donar a llum el seu fill, Santino, la Nit de Nadal. Ara, cinc mesos més tard, ha despertat i ha pogut conèixer el seu fill.

L'Argentina ha quedat commoguda per aquesta història i molts ho qualifiquen de "miracle". El nadó, Santino, va néixer en bon estat de salut, el dia 24 de desembre, gairebé a les 11 de la nit, i va pesar 1,890 kg. En aquell moment, l'Amelia estava embarassada de 34 setmanes.

Els germans de l'Amelia han explicat a les xarxes socials que estan molt agraïts i que confien en la seva recuperació.

 

El neurocirurgià Marcelo Ferreira, en declaracions al Canal 6, confia que es recuperi ben aviat: "En neurologia cal esperar dos anys per saber si ja no evolucionarà més, ara només portem 5 mesos, i encara té molt per donar. No cal tenir pressa."


L'Amelia, agent de policia de 34 anys, ha estat en contacte permanent amb el seu nadó aquests mesos gràcies a la seva família. El fisioterapeuta Roberto Gisin va explicar, dies abans que la dona despertés, que reaccionava bé estant amb el seu fill:

"Tenia reaccions diferents quan estava amb el seu fill que quan se li acostaven altres persones."

El dia 1 de novembre, l'Amelia, embarassada de 6 mesos, anava amb la seva parella, també policia, i tres companyes més des de la ciutat missionera de San Pedro fins a Posadas per fer un curs. Quan van tenir l'accident, la resta d'ocupants dels vehicles van quedar il·lesos, però ella va tenir un fort traumatisme que li va provocar un coàgul i la va deixar inconscient.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.009.937 missatges
  • 211.513 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat