Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Inusual acte a una base nuclear nord-coreana: un partit de voleibol!

maori 12.047 3 167 👍 5.475


Experts nord-americans detecten activitats inusuals en el centre de proves nuclears de Corea del Nord: treballadors jugant al voleibol.

Segons mostren fotos satelitales publicades dijous pel centre nord-americà de vigilància 38 North, s'ha pogut copsar al personal de la caserna de guàrdia i d'altres dues àrees del lloc de proves nuclears Punggye-ri, al nord-est del territori nord-coreà, mentre disputaven un partit de voleibol.

"El que suggereix que la instal·lació podria estar en mode d'espera", ha explicat Joseph Bermúdez, un expert a Corea del Nord i analista de 38 North, amb seu a Washington.

A continuació, l'analista ha apuntat que les fotos, tretes dimarts passat, poden certificar que "els nord-coreans estaven practicant aquest joc sabent que els veuríem i informaríem sobre això".

També, ha prosseguit Bermúdez, ens estan enviant el missatge que estan posant les instal·lacions en estat d'espera o estan tractant d'enganyar-nos.

Donada la gran escalada de tensions entre Corea del Nord i EUA, els analistes esperaven trobar-se amb els últims preparatius per realitzar un assaig nuclear i una explosió subterrània.

La setmana passada, 38 North advertit de la "preparació" de Punggye-ri per dur a terme el seu sisè assaig nuclear. Fins al moment, però, no s'ha realitzat cap activitat d'aquest tipus.

La base és un complex de túnels i infraestructura per a assajos a les muntanyes del nord-est de Corea del Nord, i és el principal centre per al desenvolupament de les activitats nuclears del país asiàtic en el sector militar -segons emfatitza Pyongyang, amb la mirada posada en neutralitzar les amenaces de EUA-.

http://www.hispantv.com/noticias/coreas/339296/fotos-satelite-centro-nuclear-corea-norte-voleibol 

Publicitat

Fòrums

  • 9.109.584 missatges
  • 214.692 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat