Fòrum

Dos policies morts en un tiroteig Camps Elisis a París (Actualitzat)

Tabernacle1.126 2👍 1.195
Dos policies haurien mort. Dos atacants haurien utilitzat AK-47 per atacar els gendarmes. Un dels dos atacants hauria estat abatut.

Font: Reuters
Font de la imatge: Reuters

Ara (català)
La Vanguardia (castellà)

Acció policial en curs sobre el sector #ChampsElysees. Evitar la zona i seguir les instruccions de la policia.
.

Respostes

Configuració
 • cathalà20.390 10 72👍 2.877


  La culpa és del feixisme...............................islàmic.
 • Anakin Skywalker472👍 568
  Ui, i les eleccions són aquest diumenge...Sabeu si es farà alguna enquesta posterior als atemptats i si s'hi poden publicar?
 • Harris Dawkins304👍 247
  Per els padrins de l'Islamisme (aquí uns quants, i que un dia hauràn de demanar perdó pel que sens dubte és una traició als drets de l'home i el lliurepensament) el problema no són els 250 assassinats a França. És l'ascens de Le Pen. Que fora de la realitat es troben.
 • maori9.981 2 210👍 4.322
  Tot el que no sigui una victòria de Le Pen es pot considerar un fracàs del FN. Ja no em serveix allò de "sí, però van quedar a un punt" o "han pujat un 30%", o "els mitjans de Soros han fet mans i mànigues".
 • EPS55.676 12 8👍 5.636
  Aquest comentari meu, lo ideal seria comentar-ho en un fòrum espanyol.

  Però el 2004, quan els atemptats a Madrid, ai que algú digués que l'esquerra treia rèdits electorals dels atemptats. Ara els mateixos que ho negaven, diuen que la LePen si que en treu per actes molt menors. Doble bara de medir.
  • maori9.981 2 210👍 4.322
   Doncs a la mani més pacifista que recordo també vaig sentir gent dient que ZP va sortir-ne més ben parat 

   Bé, això i coincidint amb el "cas Carod", ERC va aconseguir més vots que mai.
   • EPS55.676 12 8👍 5.636
    Si jo trobo perfecte que guanyés ZP, jo era força pro-ZP en aquella època, era totalment transparent en aquest asepcte i va deixar les coses clares des d'un principi, per mi en aquest aspecte era un referent ja que va ser totalment coherent. Però certament es va beneficiar, al seu pesar evidenemnt, de l'atemptat, ja que els dies posteriors va haver una autèntica allau de missatges i concentracions que van acabar movilitzant gent que no anava a votar i capgirant totalment les enquestes, que no te ni punt de comparació amb el que passa a França després de cada atemptat.

    Per altra banda, on vull anar a aprar jo, és la reacció de les persones, depenent si és el seu color o no, el beneficiat o no.
    • maori9.981 2 210👍 4.322
     Si jo trobo perfecte que guanyés ZP, jo era força pro-ZP en aquella època


     I coherent...recordem que va ser ell qui va iniciar les retallades


     • EPS55.676 12 8👍 5.636
      Bé, jo sempre vaig ser força d'esquerres. Fins i tot recordo votar a la CUP en aquella època quan ningú votava a la CUP (diria que eren unes europees). Amb el temps vaig anar canviant.

      Dic coherent pq ell des del primer moment estava en contra de la guerra d'Iraq, i quan va arribar al poder el primer que va fer és marxar d'allà, una altra cosa és que ho hauria d'haver fet d'una altra forma, per no semblar que marxava per l'atemptat ni deixant malament als EUA. I no és fàcil pendre aquella deicisió

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 8.986.142 missatges
 • 210.846 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat