Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La campanya sentimental de l'Albiol: els unionistes són "més i millors"

Calidoscòpic 19.962 14 73 👍 12.269
Doncs cada cop es van sabent més detalls de la campanya pel "no" que encetaran els del PP el proper 6 de maig i que presentaran per Sant Jordi. Ells diuen que no ho és, però sí que ho és...


Albiol farà campanya per demostrar que els unionistes són «més i millors» que els independentistes


El president del PP a Catalunya es proposa "tocar la fibra" per fer front a les "amenaces i coaccions" del sobiranisme

El PP ha presentat aquest dijous la campanya La Catalunya valenta, que la formació desplegarà el proper mes de maig i que portarà a dirigents i diputats a repartir 600.000 fulletons en 96 carpes repartides els caps de setmana a diferents punts del territori català. Tal i com ha explicat en roda de premsa el president del PP, Xavier García Albiol, la campanya pretén "tocar la fibra" més sensible i apel·lar a la part "emocional" per demostrar que "convé seguir dins d'Espanya". Segons el dirigent popular, els contraris a la independència són "més i millors" que els independentistes.

Albiol, a banda, ha volgut presentat aquesta ofensiva com una resposta a les "amenaces i coaccions" que assegura que fa l'independentisme als que no són sobiranistes. "Aquesta campanya representa tots aquells que pateixen l'asfixia del Govern", ha etzibat.

Visible per Sant Jordi


El líder del PP ha presentat aquest dijous la imatge gràfica i els detalls de la campanya, que ha avançat que ocuparà un espai destacat en la carpa dels populars el dia de Sant Jordi a la Rambla Catalunya de Barcelona. Per a Albiol, el moment polític que s'està vivint exigeix "donar la cara" per aquells que no són sobiranistes i, en aquest sentit, creu que 'La Catalunya valenta' representa tots aquells que estan patint l'asfixia de la política del Govern amb la seva aposta clara per la ruptura i la fractura social".

El lema no ha estat escollit a l'atzar. Segons Albiol, ara mateix els que no són independentistes "fan un acte de valentia dient-ho, perquè el Govern pretén espantar, amenaçar i coaccionar els que no volen la ruptura". Per al líder del PP, l'última prova d'aquesta actitud coercitiva que denuncia "és la declaració d'Oriol Junqueras dient que si no hi ha referèndum hi haurà una DUI". "Amb amenaces no ens espantarà. Davant aquest xantatge de la DUI, la resposta és fer aquesta campanya i donar la cara", ha afegit el popular.

La Catalunya valenta pretén fer referència, d'una banda, als motius legals i polítics pels que consideren que la secessió no es pot portar a terme, però sobretot vol apel·lar "a la part més emocional, als sentiments". "Els independentistes s'ha de reconèixer que han aconseguit tocar la fibra, jugant amb els sentiments de les persones però els hi ha sortit bé. Això s'ha acabat, els de l'altre costat hem d'anar a tocar la fibra però des de la sinceritat i la concòrdia, no per dividir ni separar, per posar en valor el que ens neix com a catalans i espanyols", ha explicat Albiol sense concretar més el contingut de la campanya.

"Respecte" a la democràcia

El líder dels populars ha assegurat que aquesta nova ofensiva des dels carrers pretén enorgullir els que se senten catalans i espanyols. "Els que apostem per la democràcia i la llibertat som més i som millors que els que aposten per la independència i el trencament. Perquè respectem la llibertat de qui no pensa com nosaltres i la democràcia. Per això som diferents i millors. I som cada cop més", ha sentenciat.

Albiol afirma que la majoria de catalans estan "farts del procés, i de que el Govern es dediqui a perdre els diners i el temps en un projecte independentista que sap perfectament que el govern d'Espanya no permetrà".

La campanya començarà el proper 6 de maig amb la presència d'Albiol a Mataró, però al mateix moment també hi haurà dirigents i diputats repartits a diferents carpes de Barcelona, el Garraf, el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Oriental i l'Occidental, Lleida, Tarragona i Girona. Tot i que no s'ha descartat que algun ministre o membre de la cúpula espanyola del PP acabi passant-se algun cap de setmana per alguna de les carpes, de moment no està previst.

______________________________________________________________________________________________

A veure quins arguments faran servir per "tocar la fibra"...

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.444 missatges
  • 214.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat