Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[NWO] Soros eufòric: Canadà legalitza l'ús de la marihuana amb finalitats recreatives

Trumpista100 2.861 1 663 👍 3.227
Eufòria desfermada entre els Senyors del mundialisme i el Nou Ordre Mundial (NWO). La merkel canadenca, Justin Trudeau dona una volta més de rosca en establir les bases subversives de la societat canadenca. El Canadà aprobarà la legalització de la marihuana per usos recreatius.

D'aquesta manera els joves canadencs (i els no tan joves) ja es podran drogar amb total comoditat quan vulguin, fumar el seu canuto tranquilament i flipar en colors. Què millor que emporrar-se ben emporrat per no pensar en els quefers diaris... Aquella rialleta tonta que t'agafa quan vas de merda fins al cul i que t'abstrau dels problemes de la realitat mentre et podreix les neurones. Benhaurats siguin els psicotròpics i el cannibiol!

La Merkel Canadenca obstinada en subvertir i descompondre la societat canadenca als dictats del nou ordre mundial encoratja als joves canadencs que es fotin un canuto ben carregat per tal d'assolir el nirvana. Pau i amor tete! i Multiculturalisme, evidentment.

George Soros i els senyors que propugnen el nou ordre mundial estan lògicament eufòrics amb la decisió del govern progre canadenc. Divide et impera, o més ben dit Suvertunt et impera, Subverteix i impera. Destrueix les arrels i els valors socials i fregeix les neurones als joves canadencs, per tal de dominar-los millor i inocular-los la basura mundialista als seus tous i emporrats cervellets.

No és d'estranyar que Soros promogui plantacions de Marihuana a l'Uruguai, ell encantat, és un ferm defensor de la legalització de la marihuana (i si pot ser de més drogues), que millor per descompondre una societat. Aneu fumant canadencs, que els mitjans, les universitats i les fonts de filosofia que inoculen la subversió ideològica cel·lebren i aplaudeixen aquesta sàbia decisió del gabinet Trudeau. Amb la maria entra tot millor. Ahir l'Uruguai. Avui Canadà. Demà tot Europa.

 

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/extra/canada-aprobara-legalizacion-marihuana-5972723

https://larevolucionpacifica.com/2015/01/26/monsanto-y-soros-pretenden-cultivar-marihuana-transgenica-en-uruguay/


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat