Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La cantant sueca Zara Larsson: "Odio tots els homes" i "Odiar als homes és el meu hobby"

Trumpista100 2.856 1 663 👍 3.226
La cantant sueca Zara Larsson que s'adscriu als postulats del feminisme més radikal i directament es declara ser "anti-homes". Zara odia TOTS els homes via twitter pel simple fet de ser-ho tal (misàndria, un transtorn com la misogínia) i com fa públic en entrevistes televisades, per twitter i sempre que pot. Zara Larsson és el producte d'una societat malalta com la sueca, obesssionada amb els temes de gènere i el feminisme que segons sembla troba normal aquestes declaracions, ja que de moment no consta que hi hagi hagut cap escàndol. CAldria veure què hagués passat si un home hagués fet les mateixes declaracions en sentit contrari (misogínia).

El problema d'arrel és que Zara LArsson és una cantant molt mediocre, extremadament mediocre, tan mediocre que ha de cridar l'atenció, i què millor en un país com Suècia, malalt de feminisme trastornat, que despotricar contra els homes? Zara Larsson no ha entés que el talent és un do del destí, de la providència i diví. És Déu qui truca i no Zara Larsson que es presenta a un càsting. En el cas de Zara Larsson el talent ni va trucar a la porta ni se'l espera. El producte que ven Zara Larsson és com una comodity, ja n'hi ha cents de cantants "low cost" que mitjançant els efectes espcials canten a l'estil del que van ser els Back Street Boys a la seva època.

Què serà el següent Zara ara que ja has escandalitzat posan-te un condó a la cama? Què serà el següent? Tatuar-te el cos com Miley Cyrus i rapar-te el cabell? què serà el següent anar a assaltar dormitoris d'universitats americanes de 4a divisió regional demanant el vot per Hillary Clinton? Fer un twit contra Trump? Això ja ho han fet les cantants del nínxol de mercat-basura amb les quals competeixes, i elles tenen la sort, a diferència teva, que vius en un país, per més inri teva amb forma de prepuci i penis flàcid, elles tenen la sort de que viuen i que són del país més poderós del món. Suècia només és el primer país del món quan es tracta de ser la ONG mundial, però en el món de la música i el poder mediàtic no sé si et pots comparar amb Estats Units.      

Si vols que parlin de tu el que has de fer és cantar bé però quan no hi ha talent no hi ha res a fer i has d'escandalitzar d'alguna manera. Però Zara Larsson arriba tard, tot el que pot fer per donar la nota ja està inventat i ja ho han fet. Zara, dedica't a una altra cosa, cantar no és lo teu. Zara, l'únic que pots aspirar és a servir durant uns anys als senyors del nou ordre mundial que celebren els postulats que fas servir per esdcandalitzar, i què millor que el feminisme, però tingues en compte que quan passis de moda et llançaran a la basura com un condó usat. It ain't my fault.  

https://www.youtube.com/watch?v=2QsPZ4SIIoo

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.444 missatges
  • 214.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat