Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Obren un camp de concentració per a homosexuals a Txetxènia

catalàamallorca 38.277 6 14 👍 13.495
El dirigent txetxè Ramzan Kadírov no només ha patrocinat atacs directes als membres de la comunitat LGBT a la seva república, també ha adoptat un pla per "la solució final de la qüestió homosexual" i ha obert el primer camp de concentració del món per a les minories sexuals des que Hitler va fer a la dècada de 1930, d'acord amb una investigació de Novaya Gazeta.

L'objectiu d'aquest esforç, del paper Elena Milashina i Irina Gordiyenko diuen, és "la neteja completa de Txetxènia dels homes de l'orientació sexual no tradicional". Les autoritats han establert diversos camps de concentració on els presos són assassinats o forçats a prometre a deixar la república.

Un dels que van fugir dir Milashina i Gordiyenko que abans de ser empresonat en un d'aquests camps, havia estat obligat a pagar suborns a la policia txetxena de milers de rubles cada mes per tal de sobreviure. Ara, el règim ha fet un pas més contra els homosexuals mitjançant la creació d'aquests camps, diu que aquest supervivent.

Un altre ex reclús va dir que ell i altres presoners a "la presó secreta" van ser colpejats per obligar-los a nomenar altres membres de la comunitat gai. La direcció d'almenys un d'aquests camps de concentració és coneguda: es troba a l'antiga seu militar a Argun a 996 Carrer Kadírov, simbòlic en el seu camí.

Novaya Gazeta i alguns altres punts de venda de Rússia la setmana passada va informar sobre la repressió contra els homosexuals a Txetxènia, però el règim de Kadírov nega totes les acusacions. Fins i tot va afirmar que "si hi havia homosexuals a Txetxènia," les autoritats no necessitaria tractar amb ells causa que els seus parents ho faria.

http://euromaidanpress.com/2017/04/07/kadyrov-opens-first-concentration-camp-for-gays-since-hitlers-times/?ICID=ref_fark#arvlbdata
La font no crec que sigui gaire imparcial, algun raconaire té més informació al respecte?

Respostes

Configuració
 • DK 8.433 8 256 👍 4.149
  el tema continua poc clar però de moment ja hi ha pàgina de WP que en parla:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_concentration_camps_in_Chechnya 

  segons the Guardian una membre del govern va dir que "si hi hagués gent d´aquesta mena [homosexuals] a Txetxènia les seves famílies s´encarregarien de fer-los desaparèixer."

  es tracta ni més ni menys que de la responsable de... drets humans 

  “I haven’t had a single request on this issue, but if I did, I wouldn’t even consider it,” Kheda Saratova, a Chechen activist who is on Kadyrov’s human rights council, told a Russian radio station. “In our Chechen society, any person who respects our traditions and culture will hunt down this kind of person without any help from authorities, and do everything to make sure that this kind of person does not exist in our society.”

  https://www.theguardian.com/world/2017/apr/02/chechen-police-rounded-up-100-gay-men-report-russian-newspaper-chechnya
 • RafeldePatraix 1.024 3 👍 425
  No vos fa l'efecte que hem viscut, en la nostra part del món (PPCC, Europa occidental o món occidental) unes quantes dècades de bell miratge en què el respecte per la vida i llibertats individuals (llibertat de pensament i d'expressió) de les persones es refermava i esdevenia una realitat sòlida i duradora capaç d'exportar-se a la resta del món?

  Doncs pareix que ha sigut això, un miratge.
Publicitat

Fòrums

 • 9.108.566 missatges
 • 214.654 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat