Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Apocalipsi al Racó.

autokrator11.932 2 170👍 7.623
En més d'un any que porto al Racó no he vist encara cap fil en el que es parli de la fi del món, o no existeix o està molt abandonat. Trobo que això és una mancança molt greu en un fòrum, qualsevol fòrum d'internet té un fil en el que la gent es dedica a penjar tota aquella mena de notícies estrambótiques sobre imminent tormentes solars que fregiràn tota la xarxa elèctrica, asteroides a punt de caure al planeta, guerres nuclears que estàn a tocar, grans terratremols i tsunamis. Anem molt mancats de creients explicant-nos com s'estàn produint tots els fets que els llibres sagrats expliquen que s'ha de produir just abans del Final, no veig a ningú explicant-nos que el planeta Nibiru està ja molt a prop ni aquestes coses. 

Suposo que aquesta mancança deu tenir a veure amb el caràcter indepedentista del Racó, d'una banda seria una enorme putada que s'acabés el món abans de que Catalunya aconseguís la independència. I, encara pitjor, és si s'aconsegueix las independència i resulta que, tot seguit, s'acaba el món seria com una puta broma d'allò més espanyolista i cabrona. Però tot i axí crec que el Racó té dret al seu propi Apocalipsi i per tant obro aquest fil per a que tothom que pugui aporti el que sigui. Seràn benvingudes totes les teories al respecte i prometo votar possitiu tothom que en tingui una pròpia com més conspiranoica millor. 

Respostes

Configuració
 • Pesca_crancs11.043 8 186👍 2.010   Leticia Sabater treurà un remix de la salchipapa. El video es farà més viral que els de la nena de l'exorcista i com deia en Gordi, serà horrible: La gent començarà a vomitar-se uns a sobre els altres, hi haurà incontinencies massives, s'acabarà el paper. Leticia atacarà de nou traduïnt la cançó en multitud d'idiomes ("taka-taka-taka, taka-taka-taka, youuu frankfurt and i potato"), enviar el video serà considerat un acte de guerra, pero els soldats es veurant atrapats per Skynet que emetrà les 24h, en qualsevol dispositiu, l'abominació botòxnica. La gent es suicidarà llençant-se pels balcons, alguns s'arrencaran els ulls o es clavaran punxons a les oides, seran els únics supervivents, Leticia vagarà pel món violant i esclavitzant-los. Per si no n'hi hagués prou, ens envairan el critters, els aliens i els mormons originaris, que s'uniran per lluitar contra Leticia i Skynet. Uf, serà molt xungu, millor no veure-ho.
 • Dianiés21 1👍 8
  hui he menjat dentilles i vaig a seure ara al bany, aneu a saber lo que és un apocalipsi, el trenolor va a notar-se a Pernambuc
 • Josep Anselm1.200 1👍 1.591
  Aquí el teniu, un autèntic senyal de l'apocalipsi.
 • rgb633 6👍 199
  El Racó és un exemple fidel d'un espai on predomina allò que és politicament correcte o acceptable pels nostres amics marxistes culturals.
  Qualsevol cosa que no encaixi dintre del seu paradigma de la realitat la desqualifiquen sistemàticament, per això els debats al racó sobre temes com ara les teories conspiranoiques, la fi del mon, temes de metafisica o espiritualitat són tan escasos 
 • Gínjol15.024 3 129👍 4.930
    Es tema tabú per a la progressia raconaire.

    "Quan vull saber les últimes notícies, llegeixo l'Apocalipsi" (Léon Bloy)

  Els científics assenyalen del risc molt alt que un asteroide “devastador” tombi damunt la Terra

  http://ancient-code.es/un-enorme-asteroide-apenas-pierde-la-tierra-y-ni-siquiera-lo-vimos-venir/

  https://es.noticias.yahoo.com/los-cientificos-senalan-que-el-riesgo-de-que-un-asteroide-devastador-golpee-la-tierra-es-muy-alto-y-no-estamos-preparados-para-afrontarlo-102917524.html

  https://lasmonedasdejudas.blogspot.com.es/2012/03/la-onu-asteroide-2011-ag5-va-impactar.html

  https://actualidad.rt.com/actualidad/265702-nasa-respuesta-asteroide-bennu

    Aquestes notícies sobre la imprevisibilitat de la fi del món coincideixen amb...

  42 Vetlleu, doncs, perquè no sabeu quin dia vindrà el vostre Senyor.
  43 Sapigueu això: si l'amo de la casa sabés a quina hora de la nit es presentarà el lladre, estaria vetllant i no es deixaria saquejar la casa.
  44 Per tant, vosaltres estigueu igualment preparats, perquè el Fill de l'Home vindrà a l'hora menys pensada.
  (Mateu 24:42-44).

 • RESILIENT1.769 2 909👍 1.299
  L'apocalipsi som tots nosaltres, els humans, aquesta greu i cruel anomalia de l'univers.
  Tots aportem, solidàriament, el nostre gra de sorra per la nostra destrucció. Algun dia el planeta Terra guanyarà i es deslliurarà de nosaltres.
  • Toni Montagutí34.868 7 18👍 21.950
   Un comentari apocalípticament cert, malauradament.
   • RESILIENT1.769 2 909👍 1.299
    La veritat és que l'escrit amb absoluta tristor. Res més poden salvar als humans alguns fets extraordinaris ...cosa estadísticament poc probable.

    La veritat, és poc probable però és l'únic que ens podem agafar per a no entrar en depressió.
    El més destructiu és que el que anomenem vida humana és una gran merda i tots sabem que és una gran merda però poc fem per a que deixi de ser-ho. D'alguna manera tots som uns reaccionaris procastinadors, uns sodomites pejoratius i unànimes del planeta. Sort té l'univers que no arribem ni a ser efímera espurna.

    Voler canviar aquesta realitat, te noms: delinqüència, subversió, terrorisme, etc.
 • __32457__1.667 1👍 1.406
  L'altre dia, fruit d'una indigestió, se'm va donar per pensar en el tema de la cadena alimentària i tal.

  Per una banda estan desapareixent a tota hòstia moltes espècies que no acostumem a menjar-nos, però que no se sap mai si en podríem trobar alguna utilitat culinària arribat el moment. I per altra banda estem una mica limitats potser en les espècies que anem ingerint en el dia a dia. A excepció dels xinesos, és clar, que aquests ens porten segles d'avantatge en aquest sentit.

  I he pensat: I si amb aquests experiments sensuals que foten per a millorar les espècies que ens fan de pinso, la caguen un dia, i es carreguen totes les espècies domèstiques, en el sentit més general i alimentari del terme?

  Suposo que això en un principi duria a un cert apocalipsi caníbal, perquè jo per exemple, i com jo més gent, prefereixo mil vegades sortir a caçar altres humans per a menjar, tot i que pugui acabar jo a la panxa d'un altre, que no pas haver de subsistir a base de verduretes, algues, o bitxos d'aquests una mica repugnants que sobreviuen a (gairebé) tot, com les rates i els escarabats.

  A més, durant el procés de cacera, si tens sort i la presa no queda massa feta pols, o tant s'hi val de fet depenent de la pressió làctica, també es pot aprofitar per a follar-se-la i descarregar una mica, tant abans com després que deixi de respirar, evidentment, ja que no serà un temps per a anar-hi amb manies. Es tracta de netejar bé després el que toqui, abans de procedir a menjar-s'ho, o no, total, també són proteïnes.

  Doncs bé, això portaria en una etapa inicial a un apocalipsi que ja te'n pots riure de les pelis de zombies, perquè això de fer el salvatge tot sabent que no hi ha llei ni ordre tira molt, i la gent arribaria a caçar i menjar més per vici que per gana, superada la primera hòstia psicològica d'haver de fer-ho per a sobreviure.

  En la etapa posterior, ja la situació aniria normalitzant-se, i es muntarien les jerarquies típiques, i es passaria de les tribus estil Mad Max a societats regulades, amb la legislació corresponent per a fer un canibalisme sostenible, ni que fos per a no acabar petant de colesterol com el paio aquell que es va passar un mes menjant al McDonalds i en va fer una peli.

  En el procés, no sé de quin percentatge de població humana se n'arribaria a fer neteja, però vaja, bonic de veure no ho seria, això segur.

  També tindria uns avantatges intrínsecs, com per exemple:
  - Els de les associacions pro-animals deixarien de donar pel cul, perquè ja no hi hauria gairebé animals dels quals preocupar-se'n.
  - Els vegans i tota la gent aquesta també deixaria de donar pel cul, perquè ens els menjaríem tots, ja se sap, allò de la cadena alimentària i els herbívors i els carnívors i tal.
  - Si algú t'emprenya o et toca els collonets, doncs mires a veure si el pots enxampar per alguna escletxa legislativa en la nova matèria de regulació de persones-comensals i persones-aliment, per exemple alguna tara que tingui que faci desitjable el seu reciclatge per interés social, i apa, denúncia al canto i després te'l menges (tot legal) i a córrer (o a fer la migdiada millor).

  I ja està. No t'ho puc desenvolupar més perquè m'està entrant gana i m'estic començant a mirar la gent del meu voltant i me'ls imagino com si fossin pollastres a l'ast...

  Salut et bon appétit!

  • autokrator11.932 2 170👍 7.623
   Camarada, no et puc votar possitiu tres o quatre cops com voldria perque el Racó no ens ho permet (això ja ho canviaré jo quan estiguem al poder) però diria que el teu és el primer comentari en aquest fil que treu i desenvolupa de manera raonada i regulada el tema del canibalisme. El canibalisme com ja sabràs està allò que es diu "molt mal conceptuat socialment" però el canibalisme, com tu mateix desenvolupes en el teu escrit, és una cosa no només molt humana -en qualsevol sentit- sino totalment sostenible i respectuós amb el medi. El canibalisme es podria dir que és la veritable salut. Qui sap quantes societats actuals no li deuen la seva existència a la pràctica de l'antropofàgia en algún moment crític de la història. 

   Realment estic per obrir un fil cridant els catalans a fer-se canibals ja que la crida a fer-se comunista no està tenint l'èxit que jo esperava (i que hauria de tenir si aquest fos un país amb gent assenyada i raonable) si no un fil a fer-se comunistes i canibals alhora, com ho veus? 

   Que vols la independència? Que no som majoria? Que això va ple de fatxes, unionistes i tabarnesos? Incorpora'ls a la teva dieta. A la independència pel canibalisme. Realment no caldrà ni fer-los fora, millor que es quedin.
   • __32457__1.667 1👍 1.406
    Joer, tiu, no sé com és diu en català perquè en la zona comantxe doncs alguns parlem d'aquella manera, però vaja, que com se sol dir, "estás sembrao", és que em falten segons usuaris per a votar-te el comentari aquest.

    I no diré res més al respecte, perquè semblarà la famosa escena aquella de Pulp Fiction amb el Senyor Llop i tal, ja saps. L'escena del café "que està molt bo doncs és clar perquè el compro jo" no, l'altra.

    Al tema. 

    Doncs sí, sostenibilitat total i control poblacional alhora.
    - Que hi ha baby-boom? Doncs apa, temporada de carn tendreta.
    - Que no hi ha diners per a pagar les pensions? Doncs apa, de gallina vella, a fer-ne bon "caldo".
    - Que hi ha un grupet allà que està desestabilitzant l'harmonia social? Doncs festival gastronòmic al canto. Efectivament, ni discriminació ni hòsties, quina millor manera d'integrar-los que incorporar-los i fer-los part de la resta de la societat, per la via digestiva en aquest cas.

    Jo la veritat, en això de la crida a la penya, no hi barrejaria conceptes, perquè com més restrictiu sigui, doncs menys gent s'hi apuntarà. Penso que millor pas a pas, no tot de cop.

    Per tant jo sí que faria primer el plantejament de la crida a la independència pel canibalisme, és que és un ideari sense escletxes, vaja. Sempre hi ha els típics perepunyetes que hi troben alguna pega, però si aconseguim que el moviment es posi en marxa i hi reunim prou gent, doncs després ens els mengem i assumpte solucionat. A més que en la fase revolucionària, quan ens comencem a menjar els opositors sense tenir encara el poder, el pla és perfecte en si mateix, perquè ja se sap: sense cadàver, no hi ha delicte.

    I ja en una fase posterior, quan tinguem el poder ben agafat, llavors fem la revolució comunista, i els que hi estiguin en contra... doncs efectivament, ens els mengem també.

    Buah, hi haurà moments que ens fotrem unes fartades d'endrapar que fotran por, però res, tot sigui per una bona causa. Ja només de pensar-hi estic regalimant enzims com el Homer, o per a dir-ho d'una manera més "fina", com el gos d'en Pavlov.

    Salut!


Publicitat

Fòrums

 • 9.191.229 missatges
 • 217.389 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat