Publicitat

Fòrum

Apocalipsi al Racó.

autokrator 8.928 2 247 👍 5.208
En més d'un any que porto al Racó no he vist encara cap fil en el que es parli de la fi del món, o no existeix o està molt abandonat. Trobo que això és una mancança molt greu en un fòrum, qualsevol fòrum d'internet té un fil en el que la gent es dedica a penjar tota aquella mena de notícies estrambótiques sobre imminent tormentes solars que fregiràn tota la xarxa elèctrica, asteroides a punt de caure al planeta, guerres nuclears que estàn a tocar, grans terratremols i tsunamis. Anem molt mancats de creients explicant-nos com s'estàn produint tots els fets que els llibres sagrats expliquen que s'ha de produir just abans del Final, no veig a ningú explicant-nos que el planeta Nibiru està ja molt a prop ni aquestes coses. 

Suposo que aquesta mancança deu tenir a veure amb el caràcter indepedentista del Racó, d'una banda seria una enorme putada que s'acabés el món abans de que Catalunya aconseguís la independència. I, encara pitjor, és si s'aconsegueix las independència i resulta que, tot seguit, s'acaba el món seria com una puta broma d'allò més espanyolista i cabrona. Però tot i axí crec que el Racó té dret al seu propi Apocalipsi i per tant obro aquest fil per a que tothom que pugui aporti el que sigui. Seràn benvingudes totes les teories al respecte i prometo votar possitiu tothom que en tingui una pròpia com més conspiranoica millor. 

Respostes

Configuració
 • Pesca_crancs 10.974 7 183 👍 1.965   Leticia Sabater treurà un remix de la salchipapa. El video es farà més viral que els de la nena de l'exorcista i com deia en Gordi, serà horrible: La gent començarà a vomitar-se uns a sobre els altres, hi haurà incontinencies massives, s'acabarà el paper. Leticia atacarà de nou traduïnt la cançó en multitud d'idiomes ("taka-taka-taka, taka-taka-taka, youuu frankfurt and i potato"), enviar el video serà considerat un acte de guerra, pero els soldats es veurant atrapats per Skynet que emetrà les 24h, en qualsevol dispositiu, l'abominació botòxnica. La gent es suicidarà llençant-se pels balcons, alguns s'arrencaran els ulls o es clavaran punxons a les oides, seran els únics supervivents, Leticia vagarà pel món violant i esclavitzant-los. Per si no n'hi hagués prou, ens envairan el critters, els aliens i els mormons originaris, que s'uniran per lluitar contra Leticia i Skynet. Uf, serà molt xungu, millor no veure-ho.
 • Dianiés 21 👍 8
  hui he menjat dentilles i vaig a seure ara al bany, aneu a saber lo que és un apocalipsi, el trenolor va a notar-se a Pernambuc
 • Josep Anselm 795 1 👍 906
  Aquí el teniu, un autèntic senyal de l'apocalipsi.
 • rgb 596 5 👍 143
  El Racó és un exemple fidel d'un espai on predomina allò que és politicament correcte o acceptable pels nostres amics marxistes culturals.
  Qualsevol cosa que no encaixi dintre del seu paradigma de la realitat la desqualifiquen sistemàticament, per això els debats al racó sobre temes com ara les teories conspiranoiques, la fi del mon, temes de metafisica o espiritualitat són tan escasos 

Publicitat

Fòrums

 • 9.011.681 missatges
 • 211.564 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat