Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Torna StarCraft i Brood War, remasteritzat i en 4K

Estarieu interessats en un torneig raconaire de Brood Wars quan això surti?
No, no m'agraden aquests tipus de jocs
3 (37.50%)

Crom el fan de l'Age of Empires
3 (37.50%)

Sí, pot ser divertit
2 (25.00%)

Vots emesos: 8
Xulomander6.364 3 337👍 7.036
Blizzard revela StarCraft: Remastered, sortirà a la venda aquest estiu

Per Andy Chalk fa un dia
4K gràfics, nou àudio, suport de més Battle.net completa l'expansió StarCraft original i Brood War van gratis.

Finalment, confirmant que la remor que va sorgir en l'estiu de 2016 (i després una altra vegada a principis d'aquest mes) és cert, Blizzard ha anunciat aquesta nit que StarCraft: Remastered, una revisió gràfica completa de l'StarCraft original i l'expansió Brood War, està en els treballs i s'espera que sigui llançat aquest estiu. El joc refet serà ofert 4K gràfics i cinemàtiques 1080p, àudio millorat i nous interludis de missió-llibre d'estil còmic i presentacions, mentre que la manera de joc i l'equilibri seran "precisament conservats" dels originals.

"StarCraft segueix sent molt popular, especialment a Corea. S'està fent el que tot llegat envelliment de la infraestructura de Battle.net, i des de la perspectiva del client, gràfics, compatibilitat i funcions en línia que no estan als estàndards moderns," va explicar jocs clàssics productor sènior de Pete Stilwell . "Vam decidir que això havia de ser la nostra carta d'amor als fanàtics SC. Així, mentre que l'equip va desenterrar els repositoris, va reconstruir la canonada, i redescobert la base de codi, també vam passar centenars d'hores de connexió amb la gent apassionada i proactives en tot el món
Juntament amb els efectes visuals molt millorades, StarCraft: Remastered també portarà connectivitat moderna per al joc, inclòs el ple Battle.net (ara de Blizzard App) suport a matchmaking i xatejar, funcionalitat millorada escala, i suport per a llistes d'amics, streaming, i el núvol estalvia . "Si vostè recorda, el StarCraft original no tenia un botó Warcraft III", va dir Stilwell. "Els jugadors van el guant en els canals de xat o grups de pressió organitzades partit obert per a altres jugadors a unir-se i discutir les condicions. Estem de retenció que l'estil d'interacció com una opció. És un element essencial de la cultura del joc."

"Gràfics actualitzats, instal·lacions modernes, i altres noves característiques no importarà si arruïnem joc. Les repeticions de 1,16 segueixen treballant a SC tornat a barrejar. Això és la veritat que hem passat", va continuar Stilwell. "Si els jugadors segueixen per jugar diàriament en un IGR, tornant després d'un llarg temps fora, o descobrir el joc que va començar la guerra pel sector Koprulu, aquest és el joc dels desenvolupadors originals destinats a jugar."

Sona com Blizzard està fent tot bé amb StarCraft: Remastered, però això no és tot el seu fer. A finals de març, també es posarà en marxa un nou pegat per StarCraft: Brood War, l'actualització a la versió 1.18. StarCraft: Remastered no serà lliure, però serà compatible amb l'original multijugador, pel que pot actualitzar en qualsevol moment sense perdre el seu progrés en la campanya o haver de renunciar a cap dels seus companys de multijugador.

Pel que fa al futur, i la pregunta òbvia sobre altres clàssics de Blizzard que poden ser causa d'una actualització, la resposta curta és mantenir les seves expectatives en el registre. "Ara que StarCraft: Remastered es va anunciar, volem pensar en els jocs de Blizzard clàssics com un servei, i per això estem principalment centrat en StarCraft per ara", va dir Stilwell. "No tenim anuncis que fer sobre altres jocs clàssics en aquest moment."

S'espera Remastered estar fora d'aquest estiu: StarCraft. Per a més informació, colpejar fins al nou lloc starcraft.com, i fer una ullada a algunes pantalles d'abans i després avall.

http://www.pcgamer.com/blizzard-reveals-starcraft-remastered-set-for-release-this-summer/

https://www.youtube.com/embed/5ypU9j4w3_w

TLDR: Aquest estiu Blizzard posarà a la venda una versió remasteritzada del clàssic RTS StarCraft, i regalarà a Battle.net la versió original amb l'expansió per a qui la vulgui. A veure si fan el mateix amb Diablo 1...

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.284.105 missatges
  • 220.642 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat