Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Ens prenen el pèl o ens el deixem prendre?

henke 56.674 11 9 👍 9.420
Portem des de 2012 amb el "Prussés". Des de llavors han passat mil i una coses però cap ha estat per fer un pas en ferm cap a la independència. Fins aquí tot bé, hom pot pensar que una cosa tan important requereix el seu temps i blabla... Però ara, que en teoria és el moment clau (com, de fet, han estat molts altres moments "Ara és l'hora, Estem preparats, El vot de la teva vida...) hi posen aigua al vi (novament) i ens fan esperar fins al setembre per fer el puto referèndum, estirant el calendari com un xiclet. (Ningú recorda ja o ha perdut el compte dels famosos 18 mesos).

Després de tot això i veient que hi ha gent que sistemàticament ho justifica tot em faig la següent pregunta:

Ens estan prenent el pèl o realment ens el deixem prendre tot esperant la nova pastanaga processista?
Com volen fer campanya per un referèndum que no està convocat? Per què esperen tant podent resoldre el tema abans de l'estiu? Si tenen por a les inhabilitacions que ho diguin però que no maregin més la perdiu.

I el que més em sobta és que veient que la millor opció és fer-lo al juny molts de vosaltres calleu i accepteu sense massa miraments aquesta estratègia d'anar posposant-ho tot sine die... I això és el que no entenc.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.108.401 missatges
  • 214.651 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat