Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La notícia de LV sobre en Duran i el troll raconaire

DK 8.449 8 256 👍 4.159
Avui LV es fa ressò d´una entrevista on el Duran Lleida (segur que el recordeu, tot i que potser haureu de fer un esforç) diu que la independència és impossible i que 'nos estan engañando' i blabla.

La part trollera és aquesta: crec que es tracta d´un redactat que prové inicialment del diari, però el cas és que entre la notícia que apareix a hores d´ara al diari i la que apareix a altres llocs -citant el diari- hi ha petites diferències que marco en negreta (tot és en castellà, sap greu):

Versió actual a la Vanguardia:
No va a ser posible esa pretensión de una parte de la sociedad catalana, que no tiene información suficiente y a quienes se está engañando”, detalla.

ALTRES FONTS:
No va a ser posible esa pretensión de una parte de la sociedad catalana, que no tiene información suficiente y a quienes se está engañando”, detalla el hombre que dejó un partido histórico en concurso de acreedores.

versió actual a la Vanguardia:
Para justificar su posición, Duran alega que “durante años he viajado por el mundo como presidente de la Comisión de Exteriores de España... yo no soy un esquizofrénico”.

altres fonts:
ara justificar su posición, Duran, que recibió menos votos que el PACMA en la última contienda electoral, alega que durante años he viajado por el mundo como presidente de la Comisión de Exteriores de España... yo no soy un esquizofrénico”.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.109.622 missatges
  • 214.693 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat