Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Pobresa a Alemanya

Respostes

Configuració
 • the_west_rulez 13.379 2 152 👍 11.857
  El fil que l'Alx no obrirà. 

  He vist el vídeo. Doncs la meva percepció és que Alemanya em recorda una mica a Catalunya quan tenia 15 anys: gent jove amb feina, poc atur, etc, però més d'una persona 'gran' amb la qual he parlat del tema em diu que en 10 anys Alemanya peta. 
 • __27961__ 6.367 6 👍 1.899
  Quan diuen que la pobresa és del 16% van posant imatges de gent que no té ni per menjar, que viu el carrer.
  Clar, és evident que a Alemanya hi ha 12 milions de persones en aquesta situació, gran reportatge per poder obrir els ulls de la manipulació neoliberal. 
 • Gratacel 4.594 5 466 👍 424
  Això serà a Berlin o part de l'oest d'Alemanya.

  Jo sóc a Baviera , i res a veure ... aquí no hi ha pobresa i si ets pobre està ple d'associacions que et donen ajudes o allotjament.

  Si Baviera es fa pobre, tranquils que reclamarem la independència. 
  • zoe 33.175 9 22 👍 2.056
   Vols dir que no existeix el programa HARTZ 4 i que el video és propaganda?
   • Gratacel 4.594 5 466 👍 424
    Clar que existeix HARTZ 4, i clar que els alemanys han perdut poder adquisitiu, però aquí ningú passa gana. 

    De totes maneres, si Alemanya es fa pobre, la gent pot votar a un altre partit que ofereix polítiques socials millors.

    Alemanya pot fer-ho, Veneçuela no. :)
    • zoe 33.175 9 22 👍 2.056
     És evident que no has vist el reportatge, en cap moment diuen que la gent passa gana, però el grau d'exclusió i de rebuig són brutals, per altra banda, també denúncia l'esclavitud moderna a la que està sotmesa la gent que s'apunta al HARTZ 4.

     A Veneçuela no podem votar altre partit diferent perquè TOTA l'oposició és la mateixa merda pro imperialista, Alemanya no arriba encara a aquest escenari.
   • Gratacel 4.594 5 466 👍 424
    Aquí la gent es queixa en uns estàndars diferents als de Veneçuela.

    Ahir havia llegit que les famílies ja no es poden permetre viure en un pis gran o casa gran i s'han de conformar a viure a 75 metres quadrats a Munic.  El nostre pis a Catalunya feia 70 i érem 5.


    A i cada Bundesland aplica polítiques socials diferents per això són Estats federals...
   • Turanga_Leela 26.086 6 42 👍 5.377
    Existeix, però això de què 'és un control absolut sobre tu i els teus bens', doncs sí, és veritat, perquè l'estat s'ha d'assegurar de què qui rep el Hartz4 no tingui patrimoni i realment estigui en situació de bancarota, i que no viu de cap paga de cap familiar ni altra mena d'ajuda social ni res. Ara bé, també és veritat que al ser una espiral de pobresa en la que entres, pel tema Minijobs a un € i coses així, és molt difícil sortir-ne, la formació que s'hi ofereix és una puta merda i només serveix per omplir el temps, no hi ha esperança de millora amb el Hartz4 a no ser que t'ho busquis pel teu compte i decideixis sortir-ne tu solet. I això és molt molt mol difícil per molta gent que està per exemple impedida (impediments físics i/o psíquics), no formada o és immigrant (entengui's immigrant i no format). Estar obligat a agafar X feines de puta merda, doncs... Clar, el problema no és l'obligació d'agafar la feina que t'ofereixin de l'Agentur für Arbeit, sinó que aquestes feines de règim d'esclavatge siguin legals i siguin a més per la gent en aquesta situació de precarietat gairebé total.

    Però tot això no és només problema del Hartz4, és el sistema que l'envolta: són també les lleis de no-benestar social que no garanteixen treure aquesta gent d'aquesta situació.
 • nan roig 1.863 12 877 👍 247
  Cap novetat, per això és la primera economia d'Europa segons les lleis del capitalisme
 • imperi90. 1.879 4 👍 3.963
  Van desesperats buscant un vol cap a Caracas.
 • Xulomander 5.439 2 394 👍 5.705
  https://www.youtube.com/embed/BTG4RKcUix0

  Noti's la insistència de les autoritats alemanyes en la necessitat d'usar les escoles com a eina de propaganda anticomunista pels fills dels germano-orientals, per què resulta que les fantasies que vomita la propaganda otanista no acaba de convèncer a la gent que vivia allà.

Publicitat

Fòrums

 • 9.089.444 missatges
 • 214.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat