Fòrum

El projecte del cadàver exquisit (ESCRIPTORS RACONAIRES, us convoco)

Indignat_indepe 6.100 4 348 👍 1.675

 

 

L'experiment consisteix en escriure un relat per parts. Cada persona de les que s'apuntin escriurà una part, amb la peculiaritat que només coneixerà les últimes línies del que ha escrit l'anterior

 

En resum consistiria:

 

1a fase: Els raconaires que vulguin jugar s'hauràn d'apuntar i farem una llista amb els participants.

2a fase: Se sortejarà l'ordre i qui comença a escriure el relat

3a fase: Redacció.

La primera persona haurà d'escriure un parell de paràgrafs, entre 100 i 400 paraules i enviar-les al màster (jo) És poquet text, es pot donar un dia de marge per fer-ho, però podem ser flexibles.

Jo penjaré al fòrum més o menys les últimes 2-4 línies del que ha escrit l'escriptor 1 (intentaré no tallar frases i que quedi més o menys amb sentit). També escriuré una llista de noms de personatges que han sortit fins ara (però no qui son o què fan).

 

 

Llavors, l'escriptor 2, amb la poca informació que té, haurà de continuar el relat. 100-400 paraules - enviar al màster- el màster penja al fil el final de l'escrit. etc. etc.

 

...

 

4a fase: Publicació del relat sencer

 

 

 

Comentaris i consells:

 

- Un dia seria el termini aproximat. Però si algú l'acaba abans i el següent està connectat no hi ha cap problema en anar avançant el relat, que total d'escriure seràn 5-10 minuts.

- Sortirà quelcom sense massa sentit, però serà divertit de llegir. Té més gràcia crear una història surrealista a partir de fragments que intenten tenir una certa coherència que de fragments que ja per ells mateixos són surrealistes. Intenteu seguir una mica el to que hagueu captat especialment al fragment anterior al vostre, tot i que també podreu consultar tots els altres.

- No intenteu donar més informació de la que toca a l'últim fragment, però tampoc sigueu cabrons i dediqueu l'últim fragment a descriure una posta de sol i trolejar al següent.

- Ja sé que ja es va fer quelcom semblant al Racó, però en aquell cas pel que recordo podies llegir tot el que havia escrit l'anterior i a més no era un relat tancat ni amb llista d'escriptors. I precisament per això crec que mai es va acabar.

- El relat serà més o menys llarg depenent dels qui s'apuntin, però cadascú només escriurà un fragment.

 

1(Tonibm19)

"…Aquest error afortunat i el que va passar a continuació va marcar la meva vida.
Vaig sentir un so d'emergència estronador que avisava d'un bombardeig inmediat de l'exèrcit enemic. Se'm va ficar la por al cos."

2(Reznor)

"…Motivació mecànica i nu instint, de la mà, per allunyar, colgar el trauma; vida, encara? Nits, dies de mòrbida follia seguiren la caiguda de Dresden. Així s’entendrà, potser, el delit amb què vaig empalar l’Ona amb un pal de ferro rovellat, d’anus a morro, per fer-ne un deliciós i literal hot dog a la brasa."

3(the_west_rulez)

“…- No puc processar una resposta tan llarga. Ets tu el messies rigelià? 
- Sí, i ara acompanya'm! 
- Ets tu el messies rigelià? T'estava esperant! "

4(Davar)

Volia deixar-hi de pensar, però no podia. Al capdavall, a sota nostre es combinaven el blau de la foscor i el taronja dels esclats. Era com si caminéssim per un vidre transparent. Em marejava abaixar la vista cap al terror mundà: l’opressor estava enderrocant la meva menuda pàtria i, dissortadament, només la fe cega em seguia fent costat.”

5(Onofre)

"Els vaig reconèixer per la nostra Carme. Aquella Carme que tothom ha fet servir pel nostre país, pel nostre... racó mediterrani. I ahir, després de la sagnia, la vaig veure reencarnada. Hi duia el collaret de l’Ona. Era al bell mig d’una improvisada illa, ben isolada. Ai Carme meva! Ai Carmona..."

6(llamp)

"La vaig aixoplugar entre un arbre de tres branques i li vaig posar el rossegó de pà sota la samarreta perquè ningú li prengués. A l'obrir-li el coll de la samarreta vaig veure un penjoll amb el que deuria ser el seu nom.

- Que tinguis sort Tresa -li vaig dir

Aviat aclariria i és quan comencen a moures els Samaritans. Era hora de marxar."

7(botifarradepagès)


"Per fi vam arribar a un poble, que tot i ser en un lloc apartat també havia quedat destrossat. Es va fer de nit, estàvem molt cansats i ja no ens quedava menjar. Havia de pensar en una solució ràpida, i vaig adonar-me que només n’hi podia haver una de molt arriscada: menjar-me el sòmines d’en Quatreanys."

8(EmulatorQ)

“Calma’t”, em diguí mentre agafava un cistell atrotinat que hi havia a prop. “No perdis el cap. Arrambla tot el que puguis i surt corrents d’aquí”. Concentrat com estava en aquell silenciós saqueig, no vaig adonar-me que una nena em mirava des de la porta."

9(Consciència)

"Després que aquella maleïda polseguera es dissipés, vaig poder contemplar davant dels meus nassos un immens animal caramel·litzat de forma estranyament fàl·lica. Damunt d'aquell esfereïdor ésser, el qual semblava anar en perfecta conjunció amb aquell estrafolari entorn, jeia un genet de lluent armadura."

10(Dònut_Ebrenc)

"Després que aquella maleïda polseguera es dissipés, vaig poder contemplar davant dels meus nassos un immens animal caramel·litzat de forma estranyament fàl·lica. Damunt d'aquell esfereïdor ésser, el qual semblava anar en perfecta conjunció amb aquell estrafolari entorn, jeia un genet de lluent armadura."

11(autokrator)


"Un bombardeig tan esfreidor ja té aquesta mena de resultats en les persones amb les patologies que un pateix, agreujades per l'alcoholisme i la drogadicció. El que vostés, ben còmodes a la seva cadira, no hauràn endevinat encara, és que el que estava veient no era cap genet amb lluent armadura, era una nau extraterrestre."

12(FocViu)

"Finalment, llavors, arribava el clímax del dia, i em dirigia xino-xano cap a la Plaça de les Glòries Catalanes.

I allà la trobava cada dia, esperant-me, la meva estimada Torre. Quan s'acostava la posta em dirigia a la porta 3-A i, cap a terra cul en pompa, recitava aquells estranys versos que no sabia d'on venien: per la glòria de Nech, que Knox em guiï per les Escriptures! Allahu Agbaaar! Allahu Agggbaaaar!!!  I aquell immens príap s'il·luminava de blau i roig, deixant enrere la llum del Sol."

13(Senienc)

"- ... Afanyem-nos! - M'ordenà.

 Vam sortir d'allà corrents passant pel damunt dels decapitats hòmens de negre que havien patit la mateixa sort d'en Crom. Sortint de l'edifici vaig vore el logo de l'edifici on estàvem, hi deia: "La Stoa"."

14(Tradu)

"El Núvol Kinton arriba a tota velocitat, hi pugem i ens allunyem de la imminent explosió de l'edifici de La Stoa. I de la processo de timbalers. De sobte, l'edifici salta pels aires. I els homes estelada amb barretina, a l'instant, cauen tots morts. Fulminats. El timbaler del Bruc, però, té temps de reaccionar i de fugir corrents, però sense oblidar-se de l'animal caramel·litzat de sobre la carrossa. Cap a on es dirigeix? Esperem que no sigui cap al mateix lloc on ens dirigim nosaltres, no hi ha lloc per tots.  "

15 (Innovator)

"....
I vaig abandonar aquella terra estrangera que m’havia acollit temporalment per tornar cap a la llar del meu petit país. Deixava enrere així, un territori gris, desolat i vençut. El que no m’esperava però, és que en arribar a casa em trobaria un terreny no menys desconsolador on la seva gent esperava amb llirisme una Ítaca miraculosa que, deien, havia promès el MASies."


16 (ElCamell)

"
– Quin és el meu camí? –vaig preguntar-me en veu baixa.

– El que tu vulguis –va respondre darrere meu una sensual veu femenina. I vaig notar una mà tranquil·la, de dits llargs molt blancs i d'ungles pintades de vermell, que m'acariciava breument l'esquena, fent-me adormir.

I em vaig deixar emportar de nou pel corrent multicolor del somni amb el deliciós sabor d'aquell cadàver exquisit als llavis. "

17(Cèsar)

"-El que jo vulgui? Que més voldria!-Vaig pensar, sorneguer. En aquell moment havia arribat a dalt d’un turó i tenia una visió de tota la desolació que m’envoltava. L’únic que podia desitjar era que la meva condició d’enterramorts de tot aquell racó d’univers fos breu. El que jo volia era marxar ben aviat, abans que les veus dels que ja no hi eren, una rere l’altra, vinguessin cada nit, totes les nits, a acaronar-me breument l’esquena, amb mans tranquil·les de llarg dits.

Com fereix la il·lusió efímera quan a l’alba s’esdevé verí!"

 18(catalàamallorca)

"...
- Així et podreixis i un cuc et folli el crani!!!-  Crido mentre llanço un gargall llefiscós contra la làpida d’en Quatreanys.

Tot seguit, el vent comença a bufar amb una violència inusitada alhora que la terra tremola. Enmig de l’enrenou la Nena s’acosta flotant per damunt de les runes i, tot assenyalant-me amb un dit acusador, anuncia que ha arribat el Dia dels Morts."

 19(NouBarris)

"...L'exèrcit d'ultratomba va engrossint les seves files amb més i més morts emergits de les entranyes de la terra, que avancen cap a mi lentament però decidida, fent esgarips i perdent òrgans, membres i ossos a mesura que s'apropen al panteó on em refugio. Sense aigua ni menjar, aquesta teulada, lluny d'ésser la meva salvació, esdevé una trista condemna a mort. On és el Núvol Kinton quan més el necessito? Sense poder comptar amb la seva ajuda, l'única sortida és saltar i lluitar fins al darrer alè contra aquella massa amorfa i repugnant."

20(Toni Montagutí)


"La noia ja no hi és. Només en resta el reflex de les seves ungles, talment com si, en marxar, ho hagués fet tan de pressa que li haguéssin quedat suspeses a l'aire. Miro al meu voltant i la veig dalt d'un turó, rient a cor què vols, mentre m'assenyala la inquietant imatge d'en Junqueras endrapant un enorme plat de fesols de Santa Pau, amb un pitet gegant on hi diu "sí, sóc de poble, i què?". M'hi llenço de cap, mort de fam. "

21(Ananké)

"Després de l’evacuació, els tripulants van veure des del bar de la fi de l’univers una llampada causada per la destrucció de la nau. Tots van fer un profund glop de vi galactitzat i es van preguntar quina excusa haurien de donar al Ministeri de Ciència i Tecnologia per justificar el fracàs d’aquest importantíssim projecte finançat amb tant de diner intergalàctic."

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 8.764.017 missatges
  • 203.823 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat