Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El fil de la fantasia èpica en llengua catalana

Sau de Treviac 3.591 1 563 👍 3.705
He creat aquest fil perquè tots plegats poguem parlar d'aquest gènere literari en la nostra llengua. Tots sabem que no tenim massa oferta de fantasia en català i de vegades costa de trobar certs llibres, però amb una miqueta de voluntat, si ho volem podem trobar les grans obres de la literatura fantàstica universal traduïdes a la nostra llengua...

Per donar a conèixer aquest gènere en català fa uns anys vaig crear un blog, Cròniques de Neopàtria, en el qual hi he anat deixant ressenyes de llibres de fantasia en català, tan traduïts a la nostra llengua com escrits originalment en català, articles de recerca, d'opinió, algunes notícies... tot sobre la fantasia èpica en català.

Ací teniu l'enllaç al blog: http://croniquesdeneopatria.blogspot.com.es/ 

A mi m'agrada molt Tolkien, per la seva capacitat de crear un món complex, amb les seves races, idiomes, història, llegendes... Jaume Fuster, amb la seva trilogia "Cròniques del Món Conegut" ("L'illa de les tres taronges", "L'anell de ferro" i "El Jardí de les Palmeres"), Patrick Rothfuss i George R. R. Martin...El reialme de Montcarrà de les "Cròniques del Món Conegut"

Quins autors de fantasia èpica traduïts al català us agraden? Quins dels que escriuen originalment en català?

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.449 missatges
  • 214.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat