Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[ANC] TOTS els nouvinguts de TOTS els països del món són refugiats

Respostes

Configuració
 • Lukaks 1.091 2 👍 1.078
  És ben normal. L'ANC es nutreix de gent mobilitzada, classes mitjanes, i partits politics. L'ambient és 100% progre. 


  A mi no m'agrada el rotllet immigracionista, però lo cert és que els identifuakes no són capaços de tenir ni un partit minimament conegut, mentre que socialdemòcrates i progres seran el partit més votat, la dreta liberal governa la Generalitat i l'esquerra semianarquista té una presència al parlament que ja li agradaria als identifuakes. 

  Per tant, és fàcil explicar per què hi ha un consens progre a l'ANC. Per altra banda, els identifuakes no són ningú i si no són capaços de fer una proposta seriosa en cara i ulls (i no això de SomCatalans) mai ningú els prendra seriosament, perquè cap organització de masses apostarà per un cavall perdedor. 

  Jo ho he dit més d'un cop, els espais socials i polítics estan ja massa definits i el procés arriba al final del trajecte, però l'endemà de la independència caldrà replantejar els espais i les posicions de cadascú, aleshores tant la dreta populista com el populisme d'esquerres tindran l'oportunitat d'aparèixer. 
  • EnginyCat Usuari sumador 6.107 7 352 👍 646
   Certament els "identifuakes" no han o hem sabut articular un moviment suficientment potent com per tenir visibilitat i poder apretar cap al que nosaltres prediquem: control migratòri (que no vol dir exclusió migratòria al 100%).

   Les raons per a això en són dues:

   1- El problema migratori extracomunitari és quelcom relativament jove (a partir del 2002)

   2- El mass media multiculti s'ha anat cultivant ja des de després de la 2a Guerra Mundial i Guerra Civil i ha exercit la seva pressió per tal de decantar els partits tradicionals cap a posicions proimmigracionistes o almenys de "no obstrucció".


   Probablement això canviarà. De totes maneres, crec que és quelcom que hem de deixar un cop s'obtingui la independència i tothom agafi posicions en un eventual nou escenari polític.
  • soldat 1.025 9 👍 796
   Tranquil, que els indentifuakes del carrer, els qui estarien disposats a votar independència però no a qualsevol preu, ja votaran PP.
  • Maczek 1.685 3 933 👍 1.513
   Amb la part final, estic d'acord, després de la independència es replentajaran els espais, és possible que l'esquerra populista goberni, però com sempre que ho fa està destinada a fracassar, només sap gastar i endeudar l'erari públic.
   Pel que fa a si catalunya surgeix una força com el front nacional, només espero que no estigui liderada per gent de l'orbita PP que amb l'ndependència s'han resituat.
  • Foll Usuari sumador 76.902 11 3 👍 39.150
   Jo hi afegiria: no pot ser madura una societat en les seves decisions si les decisions que pren contínuament no tenen conseqüències.

   Si de cop Catalunya decidís acollir 400.000 persones o una quantitat significativa i hi comencessin a haver xifres de quant costa això i comencessin a ocórrer alguns casos com els d'Alemanya, de violacions o delictes, per no dir coses més fortes... Llavors ja en parlaríem què pensaria la societat catalana i de si estarien disposats a sortir per demanar-ne encara més.

   Però clar si pots fer el paparina que total depèn de l'Estat Espanyol i aquí no passa res...
 • Caupes 3.660 1 551 👍 2.117
  Veig que la direcció de l'ANC l'han posat des de Madrid.
 • Khanate 761 4 👍 1.343
  Quants dels que han anat a la mani estan disposats a donar una quantitat considerable de diners per ajudar-los? Perquè això que vinguin i que ho paguin els altres no és de ser massa solidari. Ah, i amb quantitat de diners considerable em refereixo a bastant més que els 800€ que us gasteu amb l'iphone, el mac o la tele 4k. Hi ha gent que li sobra pasta i el temps per xorrades i a l'hora de la veritat està posant hastaghs al twitter

  Ho hem repetit moltes vegades, però es que és tan evident
  • soldat 1.025 9 👍 796
   Els qui van a manifestacions i paguen una entrada per un concert (paguen i reben un espectacle a canvi) no són solidaris. Els únics solidaris són els qui actuen de debò: donen diners, ofereixen la seva casa o se´n van a ajudar al Tercer Món.
   Si tots els qui han anat avui a la manifestació acolliren un refugiat a casa seva, farien un gran bé a la causa prorefugiats. I que no em vinguin amb històries, tothom té alguna habitació lliure o pot fer-hi un raconet a una persona; i per menjar, una persona més no suposa una gran despesa, només posar un grapat més de llentilles a l´olla. Volem acollir?, doncs si el lema és aquest, que es noti en cada casa.
 • soldat 1.025 9 👍 796
  Per cert, no conec la bandera gihadista de la mani, no és la negra de l´estat islàmic; quina és aquesta?
 • Lleidatans 2.040 10 822 👍 786
  Tots, tots, tos. (atxim!)
 • Foll Usuari sumador 76.902 11 3 👍 39.150
  Home ja ni se n'amaguen de que han substituït la paraula "immigrant" per "refugiat" perquè han vist que la segona tenia molta més bona premsa i la primera ja començava a tenir mala premsa entre la societat i era cada cop més difícil de defensar "immigració sense restriccions".

  Però que algú qels hi expliqui que la gent accepta "refugiat" perquè ho associa amb casos de guerres, excepcionals, que provocarien una immigració residual (10.000 persones són el 0.1% de la població de Catalunya) i que s'associa "refugiat" com a "immigrant temporal".

  El que queda clar amb aquesta substitució és que alguna cosa ja no funciona i alguna cosa està canviant a la societat quan has de fer servir un mot tabú i més atractiu per parlar d'immigració.

Publicitat

Fòrums

 • 9.108.392 missatges
 • 214.650 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat