Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Troben un cogombre a una sala de cinema després de projectar '50 ombres més fosques '

Tomàs Calaixera 13.106 11 158 👍 346
Els empleats d'un cinema d'Austràlia van tenir una sorpresa en trobar un cogombre en una de les sales on s'havia projectat prèviament la pel·lícula '50 ombres més fosques '.

Encuentran un pepino en una sala tras proyectarse '50 sombras más oscuras'


Després de dos anys d'espera, divendres passat es va estrenar '50 ombres més fosques ', la segona entrega de la saga protagonitzada per Dakota Johnson i Jaume Dornan. Però l'estrena no ha estat l'únic que s'ha comentat, sinó també tot allò que envolta la pel·lícula. Dilluns passat, els empleats del cinema Hayden Orpheum de Sydney, a Austràlia, van tenir una sorpresa en trobar entre les butaques un rave. L'aparició de l'hortalissa hauria estat notícia únicament entre els empleats sinó fos perquè es va trobar en una de les sales en què prèviament s'havia projectat la famosa pel·lícula, que inclou alt contingut eròtic i escenes pujades de to. L'encarregat del compte oficial de Facebook dels cinemes no va dubtar a compartir amb tots els seguidors l'anècdota al costat d'una imatge.

No és la primera vegada que passa una cosa d'aquest tipus en els cinemes on s'ha projectat la pel·lícula. Amb l'estrena de la primera part, les autoritats van detenir una dona per masturbar-se en plena sala.

Enllaç

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.108.577 missatges
  • 214.654 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat