Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

PETA demana que GW deixi de representar personatges amb pells a Warhammer

Hades 26.308 8 40 👍 17.500
La polèmica està servida al Regne Unit. La central britànica de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), l', de vegades polèmica, organització que lluita pels drets dels animals, ha emès un comunicat formal a Games Workshop, responsable de la producció dels ninots de Warhammer, per sol·licitar que deixin de fer figures que vesteixen amb el que semblen ser pells d'animals. En concret els ulls de PETA estan posats sobre les actuals figures del joc de taula 'Warhammer 40.000', on una bona quantitat de miniatures vesteixen "pells". Donen Howe, mànager de màrqueting digital de la divisió anglesa, indica el següent:

Cap en els sagnants camps de batalla de l'devastat univers de Warhammer podria igualar a la terrible realitat que guineus, visons, conills i altres éssers vivents experimenten a mans del comerç de pells. Els assassinats per la seva pell comporten una vida ombrívola dins d'una petita gàbia de filferro, abans de ser electrocutats, ofegats o fins i tot escorxats vius.

Per això, PETA s'ha dirigit a Kevin Rountree, CEO de Games Workshop, demanant-li que per a futurs llançaments, s'abstinguin de seguir vestint als personatges amb robes "de pells". Segons PETA, el missatge que transmeten amb aquesta vestimenta en els seus ninots a la societat és reprotxable:

Encara que sabem que són ficticis, cobrir-los amb el que sembla una rèplica d'un animal mort envia el missatge que l'ús de pells és acceptable - quan, de fet, no té més lloc en 2017 del que seria l'any 40.000.

En la nostra Font pots accedir al bloc oficial de PETA -on trobaràs a més un vídeo bastant desagradable sobre crueltat animal; * Ull * els més sensibles. Creus que la petició de PETA a Games Workshop està justificada o l'organització s'està extremant massa en ser només ninots i plàstic ?.

http://es.engadget.com/2017/01/31/peta-pide-figuras-warhammer-dejen-pieles/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.448 missatges
  • 214.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat