Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Rafael Catalá apuja el to: ‘Compliran la sentència del TC; no hi haurà referèndum’

Rigel 57.958 10 8 👍 26.216

Rafael Catalá apuja el to: ‘Compliran la sentència del TC; no hi haurà referèndum’

El ministre de justícia espanyol diu que tenen pensats 'tots els escenaris' per a aturar el referèndum


El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha insistit a reclamar més diàleg per solucionar el conflicte entre Catalunya i Espanya però ha assegurat que tenen estudiats ‘tots els escenaris’ amb Catalunya i que no improvisaran un tema ‘tan important’ com és el del referèndum. I sobre l’anul·lació de la resolució per a fer un referèndum, Catalá ha dit que  el govern de la Generalitat respectarà la sentència: ‘Compliran la sentència del Tribunal Constitucional i no es produirà cap referèndum’, ha dit el ministre aquest dijous en declaracions a la Ser.


‘És inimaginable pensar que cap responsable públic incomplirà la constitució i no passarà res. Això no pot passar’, ha etzibat. Catalá ha qualificat el procés català com un ‘problema polític greu que no es resol dient que hi haurà un referèndum sí o sí, la democràcia està malalta o que es posen les urnes a la presó’. ‘Aquests tipus de discursos són molt contraris als principis de llibertat i democràcia’, ha afirmat el ministre.


No obstant, Catalá també ha deixat clar que ‘no sobra cap tribunal’ en la solució al problema entre Catalunya i l’estat. ‘Apliquen la llei i ens donen confiança’, ha conclòs.http://www.vilaweb.cat/noticies/rafael-catala-apuja-el-to-compliran-la-sentencia-del-tc-no-hi-haura-referendum/

Articles relacionats

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.090.193 missatges
  • 214.074 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat