Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Assessor de Ciudadanos a Barcelona empresonat per trafic de marihuana

ReiDeCasa 1.431 2 👍 1.231
La setmana passada, La Vanguardia informava d'una recerca que havia permès als Mossos d'Esquadra desmantellar a una important organització criminal dedicada, presumptament, a la producció, venda local i exportació de marihuana. Sis dels dotze detinguts van ingressar a la presó, entre ells, Luis Ignacio Ruiz Gandullo, assessor en matèria d'Urbanisme del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona.

La recerca segueix oberta i a dia d'avui ni la policia ni la fiscalia antidroga ha pogut acreditar que l'acusat es fes valer del seu càrrec en el consistori en benefici de l'organització criminal. Sí se li acusa de ser l'encarregat de gestionar la infraestructura que utilitzaven els detinguts per llogar grans naus industrials en les quals realitzaven les plantacions de marihuana. Fa anys que Ruiz Gandullo està vinculat a associacions cannábicas catalanes. Sense antecedents, fa una setmana que segueix a la presó.

Els responsables del grup municipal de Ciutadans a Barcelona van cessar a Ruiz Gandullo de la seva responsabilitat en el consistori quan van saber del seu arrest i ingrés a la presó.

Font: Diari espanyolista la vanguardia (Per trobar busca titol:"Prisión para un asesor municipal de Ciutadans por tráfico de marihuana")

Traduit amb: https://www.softcatala.org/traductor/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.088.230 missatges
  • 214.014 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat