Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Repulsa dels comerciants de Badalona al PP

maori 12.047 3 167 👍 5.475


Els botiguers de Badalona rebutgen de ple el diagnòstic que fa el PP sobre la situació dels principals eixos comercials de la ciutat. La regidora de Comerç en l'anterior mandat, Rosa Bertran, assegura que cada cop són més les botigues tancades, “més que en els pitjors moments de la crisi econòmica” i culpa d'això les polítiques municipals en matèria de promoció del comerç que fa l'Ajuntament de Badalona.

Segons dades del PP, al carrer de Mar hi ha 13 locals comercials tancats i al passeig de la Salut, 18, xifres que els presidents de les dues associacions de botiguers desmenteixen al mateix temps que acusen els populars de “falsejar les dades”.

Cinto Gubern, president de Badacentre, l'entitat que agrupa els botiguers del carrer de Mar, diu que a l'artèria comercial del Centre hi ha a hores d'ara nou locals tancats, i hi afegeix que “tres estan a punt d'obrir i, pel que fa a la resta, n'hi ha alguns que ja tenien les persianes abaixades en el mandat anterior”. En la mateixa línia s'expressa Òscar Palma, president de l'Associació de Comerciants del Passeig de la Salut, que afirma que al carrer “mai hi ha hagut més de set botigues tancades i, d'aquestes, ara n'hi ha dues a punt de reobrir-se”. Tots dos rebutgen que la situació sigui culpa de l'actual govern municipal. El president de la Salut recorda que durant l'anterior mandat el pressupost del govern municipal per a la promoció comercial del barri “va ser zero” mentre que, des del carrer de Mar, Cinto Gubern manté que les declaracions de Rosa Bertran, “a més de no ser certes, no ajuden gens el comerç de Badalona”. Tots dos mantenen que els eixos comercials continuen fent activitats de promoció i dinamització comercial.

“Desprotegits” davant les grans superfícies

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Badalona, Joaquim Nocete, assegura que el petit comerç de la ciutat està “tocat” però situa l'inici d'aquesta situació durant el mandat del PP. “Van ser ells els que van permetre que es trenqués l'equilibri entre grans superfícies i petit comerç afavorint la proliferació d'establiments de la firma Mercadona”. L'actual regidor de Comerç, Àlex Mañas, també desmenteix les tesis del PP. “Mai s'havia invertit tant en promoció al comerç com ara”, diu, i posa com a exemple la inversió en llums de Nadal, les subvencions a entitats i la propera activació d'una App “pagada en època del PP que mai van posar en marxa”.

http://www.elpuntavui.cat/economia/article/-/1071010-repulsa-dels-comerciants-de-badalona-al-pp.html?utm_source=botons&utm_medium=com_epanoticies&utm_campaign=whatsapp 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.109.621 missatges
  • 214.693 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat