Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

"El nivell de violència de Catalunya no s'ha viscut ni a Euskadi durant els anys durs"

Pedrolo 9.763 2 217 👍 4.213

"El nivel de violencia de Cataluña no se ha vivido ni en el País Vasco de los años duros" pic.twitter.com/5Box9c4Iai #MejorHundidos

— Colonos (C's) (@Colonos_Cs) 15 de febrer de 2017


"El nivel de violencia de Cataluña no se ha vivido ni en el País Vasco de los años duros" pic.twitter.com/ptyQ2Vi9tY #MejorVecinos

— Indep. en castellano (@IndEnCastellano) 15 de febrer de 2017

Respostes

Configuració
 • corremons 4 2
     LA VIOLENCIA EN CAT.ES TAN GRANDE QUE se han hecho desagues especiales para que pudiera desaguar la sangre,con individuos como estos que la verdad no se si existe alguna manera de catalogarlos,no hace falta que los que somos independentistas nos esforcemos en buscar razones para serlo,ya nos las dan hechas,por mi parte les doy las gracias y un consejo,sería mejor que se dedicaran a buscar a su padre biológico que ya empiezan a tener una edad que si conocieran la vergüenza se les caería la cara (rostro).
 • llamp 47.259 16 10 👍 11.412
  Merda, ens han descobert!

  Ara que entre les estructures d'Estat ja teniem projectada la xarxa de camps d'internament amb els mòduls crematoris amb recuperació de calor i central de cogeneració i teniem aparaulat un bon preu amb la companyia de gas com a grans consumidors.


 • FocViu Usuari sumador 6.420 9 335 👍 1.077

  Però això són comptes de Twitter de broma, no?

  edito: ara he vist el video   estan sonats!!! Clar que la "esradio" aquesta crec que és de libertaddigital, així que...
 • FocViu Usuari sumador 6.420 9 335 👍 1.077
  Gran moment per posar aquella cançó de Brams, Inauguració, dedicada a tota aquesta colla de periodistes heroics:

  https://www.youtube.com/watch?v=MOAmFaX1jV4

 • bifurca 1.988 2 841 👍 7.228
  Allà podien matar algun jutge o fiscal, però no volien votar com a Catalunya
 • dimissiopuntorg 23.852 12 48 👍 19.639
  Som la nova ETA, ja us podeu anar preparant perquè ens inflaran de mentides i d'atacs de falsa bandera per posar contra les cordes els suports més febles del referèndum.

  Recordeu allò de ya sabemos lo que pasa en Cataluña? Aquesta és la seva campanya mediàtica.
 • cathalà 21.531 11 64 👍 4.249

  El nivell d'idiotesa a Espanya sí que augmenta cada dia més 

 • torraina_infernal 37.465 10 16 👍 22.306
  Quan creieu que trigaran a matar a gent? 

  Es faran passar per independentistes? I bé faran l'atac contra la independència?
 • Picany 7.104 10 303 👍 1.726
  Tots els diners del món NO poden canviar LA VERITAT en una mentida, i viceversa.


 • Sònia91 Usuari sumador 16.775 10 100 👍 2.847
  És l'Estepario després de sortir escladat del Racó
 • Estatpropi Usuari sumador 153.769 10 1 👍 22.741
  Es que la violència a Catalunya és bàsicament importada.

  "S'ha d'omplir Catalunya de pitjor que tingui Espanya".
 • fcim 18.995 9 80 👍 1.801
  Cada vez que en el endiablado foro proetarra racón catalán se abre un hilo nuevo estallan 500 gramos de goma-2.  
 • Calidoscòpic 20.124 14 72 👍 12.506
  Ben mirat, potser el resum del que volen dir és que ni en els anys més durs del terrorisme d'ETA s'havia posat tan en perill la unitat d'Espanya (de l'Espanya que els quedava, vaja...). Aleshores té sentit: trencar la unitat d'Espanya=màxim nivell de violència imaginable...
 • saberut 846 3 👍 1.660
  La desconnexió continua: la nostra i la seva. El que plantegen els espanyols és això:

  https://es.wikipedia.org/wiki/Drapetoman%C3%ADa

  Perquè, és clar, qui pot voler marxar d'un país al que passen coses com aquestes?:

  http://cotarelo.blogspot.com.es/2017/02/en-nombre-del-partido.html

  Fent 'freudianisme' casolà, diria que als espanyols allò que els hi fot és que tots ells saben que el seu país és una merda i que els catalans no només tenim l'oportunitat de marxar, sinó que amb tota seguretat anirem cap a un lloc millor. Això és el que no poden suportar. Els cou molt.

  Una de les maneres d'explicar el nostre procés, (no és original meva, tot i que ho signo), és que Espanya és tal merda que aquesta vegada Catalunya ja no parla de 'reformar Espanya'; directament hem dit 'A cagar a la via! Ja us ho fareu!".

  Els espanyols fan quelcom que va descriure perfectament Cervantes, crec que a 'Rinconete y Cortadillo". Deia que els 'hidalgos' pobres sevillans sortien de casa morts de gana, però duien a la boca un escuradents que feien anar amb delit per donar la impressió de que s'havien atipat de valent.
  Tenen un país que fa vergonya aliena, però els bojos som nosaltres.
  Qui és boig: qui vol romandre a aquest estat ridícul de dalt a baix o qui en vol marxar?
  Per això he afegit l'enllaç sobre la drapetomania.

  Escriure sobre el que passa a Espanya fa temps que em cansa i ens cansa. No paga la pena.
  Ells s'agraden com són. Que disfrutin.

  PD. No escric res sobre l'individu que motiva el fil perquè les persones, (i els països), tenen o no tenen dignitat. Tot el que diguem a un individu i a un país sense dignitat és sobrer.
 • Trisquel 11.854 5 170 👍 1.330
  Ho vaig vore ahir (o despús-ahir, no m'enrecorde) i vaig flipar, ja no perquè siga mentida, sino perquè és una falta de respecte (i esta de veritat) a les víctimes del terrorisme a Euskadi 
 • caçadornegre 1.144 9 👍 603
  Alguna vegada fent uns beures per alguna taverna abertzale, a Euskal Herria, he tingut per uns breus instants com una mala sensació de consciencia al pensar que potser tampoc caldria tant de bon rotllisme cap a un moviment que al cap i a la fi, a fet mal a molta gent de la mateixa ciutat o poble, on estic jo en aquell moment. És una sensació que segur que a molts catalans ens ha passat algun moment, més que pel cap, pel cor.
  Però llavors, els nazionalistes espanyols, castellans i castizos, ens recorden, que de la mateixa manera que han utilitza't la tortura i la calç viva contra l'enemic, han omplert de merda, han utiltiza't fins el vòmit, la memòria dels seus propis caiguts.
  Mireu com han tractat als militars del Yak-42, com gossos sacrificats.
  Per això hem de tenir dos coses MOLT clares:

  1- No entrar en el seu joc, no entrar en el seu discurs, no entrar en el seu espiral. Les urnes són les nostres bales.
  2- Recordar, que si en algun moment la situació es tensiona fins desbordar-se i el conflicte explota, recordar tot l'odi que ens tenen a nosaltres i a les nostres families, tots aquets fills de puta, recordar que tot sacrifici valdrà la pena perqué mai més aquesta gent pugui coaccionar les nostres vides.
  • Pedrolo 9.763 2 217 👍 4.213
   En major o menor mesura, molts independentistes han tingut la desviació cap al basquisme, perquè semblava que allà es feia quelcom i aquí no avançava res, sobretot en els anys de pujolisme. A més, hi havia certes dades que ens podien fer pensar que ells assolirien la independència molt abans que nosaltres:

   - Abstencions del 56,5% a Gipuzkoa i 57,5% a Biscaia en el referèndum per la Constitució;
   - Recolzament a una lluita armada proindependentista entre 1958 i 2011;
   - Mobilització social per la independència;
   - EL Pacte de Lizarra per negociar una pau sense condicions prèvies (1998);
   - EL Pla Ibarretxe (2001-2005), etc.


   No obstant, amb el pas dels anys, molts d'aquests independentistes catalans s'han adonat que la lluita armada no els ha servit per avançar en res, que no estan pas millor que fa 20 anys ni 10, que el Pla Ibarretxe no va anar enlloc, que l'estat espanyol no s'ha mogut (dispersió, penes de presó, etc.), que ja han passat 6 anys des de que ETA va deixar les armes i segueixen igual que sempre. Amb el pas dels anys, molts cops hem sentit, si passa "X cosa" segur que tot canvia: si posen a la Mesa Nacional d'HB a la presó, si ETA deixa les armes, si ja no hi ha terrorisme, si Otegi és inhabilitat, si..., i al final, segueixen com sempre: votant massivament al PNB (entre 300 i 400.000 vots a les autonòmiques d'Euskadi i a les espanyoles sempre entre 5 i 8 diputats), contents amb el seu concert basc i practicant una política ambigua respecte a Madrid (de crítica verbal i pacte institucional).

   Llavors, hom arriba a la conclusió que si ells no ens recolzen (la majoria no veu amb massa bon ulls que marxem per temes egoistes), i si ells no volen alliberar-se d'Espanya, és la seva decisió. Nosaltres fem la nostra i no ens emmirallem amb una realitat que és molt distinta de la nostra i no s'ha demostrat gens efectiva per alliberar-se del jou espanyol.

   Sobre els teus darrers dos punts finals, només diré que:

   1) Entrar a anomenar "bales" no ens fa cap favor, no és el nostre joc, no tan sols per fer jocs de paraules;

   2) Si el conflicte explota com tu dius, tenim totes les de perdre. Els catalans, en la seva majoria, no s'hi tornaran violentament i dubto que estiguem preparats per defensar les institucions gaire temps. No obstant, confio en que això no arribi mai.
   • caçadornegre 1.144 9 👍 603
    1- D'acord 

    2- Està clar que des d'un punt de vista de conflicte belic tenim les de perdre. Nosaltres, els bascos i tothom. No es questió de voluntat, és una evidència. Però mai haviem tingut tantes capacitats i possiblitats de ser lliures com avui, ni tanta força ni capacitat de resposta com ara. I no parlo de combatre els tancs o la Guardia Civil amb guerrilles per els boscos.

Publicitat

Fòrums

 • 9.109.621 missatges
 • 214.693 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat