Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Javier Bardem, a favor del referèndum: «Si una majoria diu que sí s’haurà d’assumir»

maori 11.589 2 172 👍 5.244


L'actor espanyol de Hollywood, Javier Bardem, s'ha posicionat aquest dimecres a favor de la celebració del referèndum a Catalunya: "Considero fonamental el desig d’una població, d’una societat, que decideixi pel seu futur, que voti". En aquest sentit, a més, ha afegit que "si una majoria diu que sí s'haurà d'assumir".

En una entrevista a El món a RAC1, l'actor també ha repassat l'actualitat. Des de Trump fins a la nova entrega de Pirates del Carib, a la qual apareix i de la que ha dit: "L'estreno al maig i encara no l'he vist. M’ho vaig passar com un nen. Aquesta és la raó fonamental per fer una cosa així".

Pel que fa al nou president nord-americà, Bardem ha considerat que "no és un problema, potser li hauríem de preguntar a Steven Bannon, que és qui està governant el país. El problema és la gent que ha posat aquest tipus al poder". "La gent està molt desencantada, molt cabrejada, i el pitjor de tot això és que crea uns fonaments pel que fa a la xenofòbia, el nazisme, el racisme,...", ha afegit.

Aquests darrers mesos ha vist la llum el documental Bigas x Bigas d'homenatge al director Bigas Luna, que li va donar el paper a Jamón, Jamón i de qui ha considerat que "als actors ens cuidava molt, amb disciplina però amb llibertat creativa i, sobretot, amb molt de respecte. He treballat amb directors que això no ho tenen i marca la diferència. Per això els actors érem amics del Bigas”.

 
http://www.naciodigital.cat/noticia/125476/javier/bardem/favor/referendum/si/majoria/diu/si/haura/assumir 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.089.402 missatges
  • 214.049 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat