Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Augmentarà el català a la programació de RTVE a Catalunya per a contrarrestar a TV3 i CatRàdio

GuillemRM 2.747 8 678 👍 1.195

El Govern espanyol i la direcció de RTVE volen potenciar TVE Catalunya i Ràdio 4 per contrarestar l'audiència i la influència de TV3 i Catalunya Ràdio. Amb aquesta operació, aspiren a apaivagar la difusió de veus sobiranistes i a marcar el seu propi relat.

Segons informa La Vanguardia tant de fons de l'Executiu com de RTVE, el pla contempla una ampliació "més que notòria" de la programació en català i fitxatges d'estrelles mediàtiques i periodístiques. "Tenim interès en impulsar i tenim recursos materials de sobres a Catalunya per poder fer una televisió espanyola per als catalans", asseguren les mateixes fonts al diari de Godó.

"Ara les desconnexions per a Catalunya de La 2 són ínfimes, poques i amb poca audiència. Hi ha recursos, personal i estructura a Sant Cugat com per poder guanyar audiència i influència i no deixar TV3 com a única televisió pública en català", afegeixen.

De moment, no hi ha un calendari per executar aquest pla, tot i que sí hi ha "pressa" per fer-ho. Els seus impulsors reconeixen a La Vanguardia que ja s'han realitzat els primers sondejos i contactes per fitxar noms amb "reputació" per a la televisió i la ràdio.

http://comunicacio21.cat/noticies-comunicacio21/120584-operacio-d-impuls-a-rtve-catalunya-per-contrarestar-tv3-i-catalunya-radio


Coi, el procès fa que el Carrilet i Radio4 deixi de ser una rèmora pel Govern espanyol?    

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.110.178 missatges
  • 214.709 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat