Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El govern feminista de Suècia desembarca a Teheran amb vel islàmic

Trumpista100 2.611 1 701 👍 3.001
L'auto-proclamat com a govern feminista Suec, que supura estrògens a tuti pleni, fa quadrar als machos i que vol exportar la lluita contra el patriarcat mundial ha desembarcat en ple a la república islàmica de l'Iran en una visita al més al nivell per entrevistar-se amb el règim jomeinista. 

La delegació, encapçalada pel primer ministre Stefan Lofven, i acompanyada per tota una colla de ministres femenines d'alt nivell i associades al ministeri ha aterrat a Teheran i ha estat rebuda per l'aiatollah suprem Khamenei.   

La sorpresa ha arribat quan les feministes no han tingut ovaris de presentar-se sense el vel islàmic i una rera l'altra han passat per l'adreçador.

Aquesta acció contrasta amb la decisió de la ministra de defensa alemanya que fa poc en una visita a Aràbia Saudita es va negar a posar-se un vel, tot i que a l'Aràbia SAudita també és obligació per les dones tapar-se


La ministra de feminismes sueca passi pel despatx! 


https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/02/13/swedens-feminist-government-criticized-for-wearing-headscarves-in-iran/?utm_term=.72e6d6657c42
 

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.064.371 missatges
  • 213.248 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat