Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La Generalitat s'identifica amb el Barça i l'Espanyol ho denuncia.

estepario 4.543 2 👍 723
La campanya pública resa que 'Si sents el FC Barcelona, sents Catalunya'. L'Espanyol replica amb ironia: "Estem orgullosos d'haver nascut a Samoa".

Amb humor i fina ironia va respondre l'Espanyol aquest dimecres a la tarda a una qüestionable campanya difosa per la Generalitat de Catalunya en el qual s'aplicava una lògica si més no estranya, que es podria resumir com que sentir-se del Barça equival a sentir-se català, i viceversa.Òbviament, l'Espanyol fa al·lusió a la Supercopa de Catalunya perquè l'equip perico va conquistar aquesta competició organitzada per la Federació Catalana el passat mes d'octubre en imposar-se amb titulars a un Barça replet de suplents. I es refereix al partit Catalunya-Tunísia del 28 de desembre perquè van anar els blanquiblaus el club que més jugadors va aportar: sis. Finalment, la cita sobre Samoa és un mer sarcasme, ja que l'Espanyol va ser fundat al centre de Barcelona (i integrat per futbolistes només catalans) l'any 1900.

Ramon Robert ho qualifica de "ridícul"

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, també es va unir a la crítica cap a la campanya, i igualment a través de Twitter: "Vendre al món que cal sentir Catalunya a través d'un únic equip és fer molt petita nostra terra i l'esport català. Ridícul". I va afegir: "Lògicament, l'Espanyol farà arribar amb tota la contundència aquesta posició a la Generalitat, que hauria d'estar orgullosa de tot l'esport català".

El tuit de la discòrdia neix arran d'una campanya organitzada per la Agència Catalana de Turisme i el Barcelona, en la qual a través d'un vídeo, i segons la Generalitat de Catalunya, es pretén “mostrar amb autenticitat l'experiència de conèixer Catalunya de la mà dels fans locals del Barça a través de les vivències reals de dos joves mexicans”. El lema de la campanya és el mateix que en el tuit: “If you feel FC Barcelona, you feel Catalonia”.

http://futbol.as.com/futbol/2017/01/11/primera/1484160612_858244.html

-----------
Un nou cas de pensament únic i invisibilització d'una part de la societat catalana per part del govern de Puigdemont...

Respostes

Configuració
 • henke 56.643 10 9 👍 9.393
  Com era aquell eslògan que feien servir? Ah sí: "Som un ressentiment".
 • Spike 23.313 15 52 👍 2.956
  Em sembla normal que la Generalitat s'identifiqui amb el Barça i no amb l'Espanyol. Al capdavall, només el Barça porta, en el seu escut, el senyal de la Generalitat (la Creu de St Jordi)...
 • ElMilicià 23 2 👍 24
  Pericos... De cop i volta es preocupen per Catalunya quan sempre els hi ha importat tres pepinos. Es baixen els pantalons davant de l'imperialisme econòmic xinès però ep! Si la Generalitat es recolza sobre l'equip de futbol més conegut arreu, es senten marginats. Ells mateixos s'han marginat, sempre s'han desmarcat per tal de no identificar-se amb Catalunya, i després ploren quan topen amb la veritat de cara. Si relacionem el nostre país amb aquest club miserable no vindran ni els adolescents holandesos que es maten fent balconing a Lloret. Tant de bo s'enfonsin en la més profunda de les misèries.
  La demagògia dels pericos és solsament comparable a la d'en Coscubiela o C's (valgui la redundància).

Publicitat

Fòrums

 • 9.088.229 missatges
 • 214.014 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat