Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

TMB investiga la cursa d’un grup de ciclistes al metro

maori 11.261 2 181 👍 5.063


El departament de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) investiga la cursa d’un grup de ciclistes a l’interior del túnel de transbord de l’estació de metro de Passeig de Gràcia de les línies 3 a la 2 i 4. Així, farà seguiment de tot el recorregut del grup, format per una desena de persones, i després es decidirà quines mesures se’ls pot aplicar i si aquestes seran només de caire administratiu o fins i tot es deriva el cas als Mossos d’Esquadra. Els fets es van produir el passat 8 de gener i els seus autors, que pertanyen al grup Rock&Ride, van penjar el vídeo a la seva pàgina de Facebook, tot i que ja l’han eliminat davant les crítiques dels usuaris.

Així mateix, fonts de TMB han explicat que també comprovaran si a banda de circular en bicicleta per l’interior del túnel –una acció que està prohibida- van cometre algun altre tipus d’infracció, com per exemple si van validar el bitllet a la seva entrada a l’estació.

En el vídeo, es podia veure com una desena de ciclistes circulaven a l’interior del llarg túnel que connecta l’estació de Passeig de Gràcia de la línia 3 amb les de les línies 2 i 4 esquivant passatgers i en un instant, una mare amb el seu fill menor. Algun també fa piruetes i a la sortida tots ells carreguen les bicicletes a les espatlles davant la impossibilitat de seguir circulant per l’interior del túnel.

A la seva pàgina de Facebook, el grup es defineix com a ciclistes urbans ‘amb ganes de pedalejar i gaudir de la bici de forma alternativa dins de les ciutats’ i periòdicament queda per fer ‘rutes canalles’.Enllaç amb video:  http://www.vilaweb.cat/noticies/tmb-investiga-la-cursa-dun-grup-transbord-de-lestacio-de-passeig-de-gracia-de-ciclistes-al-tunel-de-transbord-de-lestacio-de-passeig-de-gracia-2/ 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni ganes vull defensar TMB, però això dels ciclistes se'ls està anant de les mans. Cal que els Ajuntaments de l'AMB prenguin mesures EFECTIVES.

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.066.919 missatges
  • 213.329 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat