Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Una discussió sobre la independència acaba amb un mort a Barcelona

Arkitekte 3.737 2 541 👍 3.449

Espanyolista borratxo mata a un independentista a gavinetades a Barcelona O al revés.
Una discussió sobre la independència acaba amb un mort a Barcelona

Un sense-sostre begut va matar un altre en una discussió sobre la independència de Catalunya, segons ha informat aquest dissabte ‘La Vanguardia‘. Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la nit a un bar del carrer Sant Pau de barcelona. Es valora la possiblitat que els dos homes comencessin a discutir sobre futbol i la conversa va anar pujant de to fins defensar la independència de Catalunya, i l’altra la unitat d’Espanya, segons informa el diari del grup Godó. 

 

 

En aquell moment, un dels indigents va treure una navalla i va convidar l’altre a continuar la discussió al carrer. Un cop que tots dos havien sortit de l’establiment, l’agressor va clavar-li una primera punyalada. Quan la víctima era a terra, n’hi va clavar una segona que va resultar mortal. La víctima va ser traslladar a l’Hospital Clínic, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

 

 

L’autor del crim, un home de 57 anys i nacionalitat espanyola, es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per confessar els fets. En les properes hores passarà a disposició judicial.

http://percatalunya.cat/una-discussio-la-independencia-acaba-amb-mort-barcelona 

http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20170107/413153439435/un-indigente-bebido-mata-a-otro-en-una-discusion-por-la-independencia.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.108.391 missatges
  • 214.650 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat