Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Oh escèptics d'Artur Mas, us invoco!

Respostes

Configuració
  • Rigel63.360 10 6👍 31.707
   Per a qui vol que faci com n'Urkullu és lògic que li resulti insuportable. I ho serà de més en més, ho sento molt per vosaltres. Si voleu un Urkullu, haureu girar-vos cap al manso de n'Arrimadas, i em sembla que ho té una mica pelut (no, no em refereixo al motiu de la seva involució nacional)-
  • FrancescCiuta10.609 14 201👍 9
   Una altra: cal aprofitar que no es fa govern a Espanya... per fer què? per fer un referèndum passant del que digui el Reino? Per proclamar la independència? NOOOO, per exigir a la cup que es posi a les seves ordres! Però si això ja ho feien abans del 20 de desembre 
  • dimissiopuntorg23.852 13 49👍 19.639
   Ell tampoc compleix pactes, però sembla que aquesta història s'està esborrant de la historiografia oficial... :/
 • Foc de Fènix1.686 9 931👍 971

  El ploramiques d'en Mas ja va fer tot el que va poder per carregar-se els pressupostos del 2016 amb aquest actitud, trolejant aliat amb Santi Vila, Germà Gordó, es a dir amb els sectors de CdC oposats a la declaració del 9N...va sortir victoriós després d'induir  l'atac intern(JxSI) a Junqueras i ERC quan van parlar  de pujar els impostos a les rendes més altes, i va aconseguir que el sector més radicalment independentista de CdC liderat pel president que estava disposat a fer concesions a la CUP no tingués la capacitat d'assolir un acord quan era ben possible. 

  Ara carregat de ressentiment ressorgeix quan s'estan negociant de nou pressupostos, la seva cantarella interna és prou coneguda " Vaig fer al pas al costat , cap concessió a la CUP", les seves mentides també doncs TOTS SABEM QUE ELS PRESSUPOSTOS NO ESTAVEN A L'ACORD d'INVESTIDURA TOTS...els president Puigdemón o va dir en públic a la Monica Terribes i també hi han nombrosos e mails que no cal filtrar que ho corroboren(entrar en una guerra d’aquest tipus aniria en detriment de TOT l’independentisme).  

   

  Ara volem acord, hi ha un context molt favorable per assolir-lo.  

   

  - Hi ha hagut un acte de ruptura seguint el la declaració del 9N amb La sessió al parlament de les conclusions de la comissió parlamentària d’estudi del procés constituent (cosa que a les darreres negociacions des del govern de JxSI sempre s'havien oposat a actes d'aquest tipus seguint l'acord, es a dir la declaració del 9N).

  - A Madrid no tenen govern i el que tindran serà segur del PP(sigui en breus o al desembre). Les esperances de regeneració d'Espanya han mort.  

  - Hi ha una part de la societat catalana que vota a l'esquerra(cal mirar els resultats a les estatals)  per seduir amb uns pressupostos més socials cap a la ruptura independentista.

  - Hi ha una nova direcció més jove del PDC inequívocament independentista, Germà Gordó esta desemmascarat (i individus com en Teixidor ja son fora del PDC). 

  - La CUP ha fet autocrítica i té un nou secretariat, la voluntat d'acord és més amplia que en les anteriors negociacions. 


  Ara sr.Mas calladet esta més guapo (Gràcies..). Mes val que no intenti trolejar retroalimentant-se amb els sectors més immobilistes tàcticament i més dogmàtics de la CUP en una aliança casual per tal de boicotejar els pressupostos del 2017...  

 • rolandtopor758 7👍 117
  Buff. No sé. A mi aquests temes me'ls porta l'ansar.
 • AviMarcelinero11.429 6 179👍 5.232
  Aquí al Racó sortir del mantra de confort és dificilet.

  Només cal comprovar com unionistes amb pell d'independentistes triomfen junt amb els seus palafraners.

  Mas ha estat, és i serà gran; independentment del què digui el Racó.
 • FollUsuari sumador77.518 12 3👍 40.376
  la gran mobilització de la darrera Diada, però que encara no té la claredat i la rotunditat que necessitem per legitimar davant d'Europa i del món la constitució del futur estat català.

  Aquesta és la frase més rellevant i la que té el procés en STAND BY.

  Es diu amb eufemismes o amb la boca petita però el que ens van dir durant les eleccions de que "es compten escons perquè és l'eina que ens han deixat tenir" era mentida.

  El procés està tirant pilotes fora i fent estructures d'Estat per emplenar aquests mesos, perquè el think tank que el domina considera que no es pot fer una DUI si no enim la majoria de vots. Però esperen guanyar-los en unes eleccions constituents...

  Però alhora tampoc s'és sincer amb la població. Es diu amb la boca petita i entre línies. Jo crec que si anàvem per aquest camí més hauria valgut abans del 27S dir "doncs si guanyem amb vots fem la DUI i si no desenvolupem al màxim estructures d'Estat i tornem a fer eleccions".

  Perquè ara què ens diran a les pròximes que també "es compten escons"?
 • ansar18.049 12 89👍 6.764
  so, sobi, sobiranisme!!!!  

 • __30004__1.553 2👍 1.043
  És algú fent la pataleta quan veu que cada vegada té més difícil tornar a liderar el partit. En Puigdemont ho està fent bé i agrada a la gent. Sincerament, ho té difícil en cas que en Puigdemont optés a seguir liderant el partit com a candidat en unes noves eleccions. 
 • __26903__16.170 8👍 11.442
  "Artur Mas és l'únic líder dels catalans. Està molt preparat. Parla quatre idiomes. És un moment històric irrepetible. Hem de prioritzar el sentit d'Estat. Sense ell, no som ningú. Ell és Catalunya."

  (Valero Sanmartí, Los del sud us matarem a tots)
 • dimissiopuntorg23.852 13 49👍 19.639
  Si vol conservar part de dignitat, que deixi de passejar-se i de donar lliçons. Mas és ara un altre gerro xino de la política catalana.

Publicitat

Fòrums

 • 9.238.995 missatges
 • 219.056 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat