Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Mónica Oltra s’enfronta als Joves del Bloc per donar suport a Otegi...

EstatpropiUsuari sumador167.235 11 1👍 28.619

Mónica Oltra s’enfronta als Joves del Bloc que donen suport a Otegi

Dirigents com ara Ximo Puig i Joan Baldoví també han abonat el dret d'Otegi de presentar-se a les eleccions

Monica Oltra Otegi
 

Mónica Oltra es va enfrontar ahir obertament a l’organització juvenil del Bloc Nacionalista Valencià pel suport d’aquesta organització al dret d’Arnaldo Otegi de presentar-se a les eleccions basques.

Tot va començar amb un piulet de JovesPV-Compromís, el nom de l’organització jove del Bloc Nacionalista Valencià. El piulet, que ara no es troba al ‘timeline’ del grup, portava una foto d’Otegi i la frase: ‘Vindrà el dia en què la història política espanyola mirarà enrere i sentirà vergonya dels seus actes. Otegi Lendakari.’

El piulet va ser respost per Mayte Talens amb esment directe a Mónica Oltra. Hi afirmava que era una vergonya ‘victorejar els qui donaven suport als qui havien matat milers de persones’.

VilaWeb

Mónica Oltra, Attention Whore un cop més. El govern valencià deu estar avorrit aquests dies. 

Respostes

Configuració
 • tolomón10.615 10 200👍 7.053
  Ara només falta que els Joves d'Iniciativa s'enfronten al Baldo per demanar un govern de PSOE-Podemos-Ciudadanos.
 • Eimeric8.028 12 267👍 1.925
  El "sufrimiento ajeno" del que parla a que coi fot referència? Està insinuant que l'Otegi és un assassí? Aquesta mena de declaracions són propies de la caverna mediàtica
  • EstatpropiUsuari sumador167.235 11 1👍 28.619
   Està insinuant que l'Otegi és un assassí? Aquesta mena de declaracions són propies de la caverna mediàtica


   Doncs sí, la senyora Ó pensa igual que en Parasitario i la majoria d'espanyols.
 • torraina_infernal38.496 11 16👍 23.643
  Com Unió de les pitjors èpoques. La juventut per aquí i els grans per allà. Patètic.
 • Jab844 3👍 666
  ho heu penjat ja?


  Quique Castelló: ‘Joves PV serà al costat de Bildu i això no ho podrà evitar ningú’

  Entrevista amb el secretari general de Joves PV-Compromís

  Captura de pantalla 2016-08-29 a les 20.49.22
   

  La polèmica per la inhabilitació d’Arnaldo Otegi fa dies que ha traspassat les fronteres del País Basc. Aquesta setmana un piulet al compte de Twitter de l’organització juvenil vinculada al BLOC, Joves PV-Compromís, deia: ‘Vindrà el dia en què la història política espanyola mirarà enrere i sentirà vergonya dels seus actes. Otegi Lendakari’. Després de ser interpel·lada per una usuària seguidora del Partit Popular, la coportaveu de Compromís i vice-presidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, es va desmarcar absolutament de la defensa de la candidatura d’Otegi expressada per Joves PV. ‘Tota la vida combatent qui no té empatia amb el patiment aliè. Per això aquest piulet no em representa ni a mi ni a Compromís’, va explicar. Quan ja se sap que la Junta Electoral de Guipúscoa ha ratificat la decisió d’impedir que Arnaldo Otegi aspiri a la presidència, parlem amb Quique Castelló, secretari general de Joves PV, que ho considera un ‘atropellament’ al candidat, a Bildu i al País Basc.

  —Quina opinió teniu de la reacció de Mónica Oltra al vostre piulet en defensa d’Arnaldo Otegi?
  —Certament, no solament ha estat un piulet de Mónica Oltra, encara que això haja passat públicament. Més persones de la direcció de Compromís ens van suggerir que esborràssem el nostre piulet. Per damunt del fet que es presente o no Otegi, nosaltres serem al costat de Bildu perquè són els nostres referents al País Basc i això no ho podrà evitar ningú. Com a Joves PV som una organització sobirana i amb independència segons els nostres estatuts, tenim amistat amb Gazte Abertzaleak i pensem que Bildu és el partit democràtic que pot dur endavant un projecte polític, social, econòmic i, sobretot, nacional al País Basc. Manifestem la nostra voluntat que Otegi puga presentar-se a les eleccions basques perquè creiem que és una màxima democràtica que qualsevol persona puga aspirar a presidir el seu país. I nosaltres no som ningú per a evitar-ho. Ni nosaltres ni cap partit que vullga jugar en aquest joc de la democràcia –que a l’estat espanyol es troba en hores baixes oprimint els pobles com ara el País Valencià, el País Basc, Catalunya, Galícia, etc.

  http://www.vilaweb.cat/noticies/quique-castello-joves-pv-sera-al-costat-de-bildu-i-aixo-no-ho-podra-evitar-ningu/
 • Indesquerra20.585 9 72👍 7.295
  Per cert, ja ens hem enterat tots de la piulada de Mónica contra Otegi, ja ha fet alguna piulada contra la jutgessa que ha negat uns documents en català al notari d'Elx que els va demanar?
  • Anònim1017.189 6 99👍 16.744
   Si sou valencians molt millor votar EUPV o fins i tot Podemos que a la trepa de la Oltra que l'únic que li importa és el protagonisme, esglaonar políticament etc. I que no té cap mena de respecte per la llengua ni pel país, per col.locar-se a la centralitat de la mentalitat postfranquista espanyola (i no ens enganyem, del PV) és capaç d'esclafar l'ètica i la moral sense cap escrúpol. Les renúncies parcials s'entenen, deixar en segon pla els assumptes menys aglutinadors s'entén, acabar renunciant a tot el valencianisme fins el punt de ser més espanyolista que els partits espanyols d'esquerres no s'entén.

   PD: fa no gaire temps mai se m'hauria acudit dir això.
   • Indesquerra20.585 9 72👍 7.295
    Molt d'acord, el que passa és que a mi personalment em costa moltíssim votar a un partit espanyol, vaig estar a punt de fer-ho quan EUPV es va presentar en coalició amb ERPV però al final es que no vaig poder...

    I una altra cosa, el País Valencià no té la centralitat de la mentalitat postfranquista espanyola, deixeu de repetir una cosa que no és certa, ací la gent vota (ara) PSOE i Podemos que no són res de l'altre món, és cert, però no arriba al nivell d'altres llocs on PP i C's encara guanyen a hores d'ara. Comparar Valladolid amb València o Burgos amb Alacant (i parle ara de mentalitat política) no té ni cap ni peus.
    • Anònim1017.189 6 99👍 16.744
     I jo no tinc cap dèria cap a Compromís eh, simplement darrerament i molt especialment el darrer any està degenerant preocupantment.

     Jo penso que sí, l'han adaptat a un regionalisme espanyol artificial els del PP, però han aconseguit crear l'imaginari franquista, la dreta espanyolista,si no hagués estat pels nivells de corrupció que arrossegava hauria repetit al PV. Evidentment a Valladolid i Burgos hi ha més franquisme pur, conscient, i més majoritari, però una cosa no treu l'altra.
  • EstatpropiUsuari sumador167.235 11 1👍 28.619
   Ara, silenci.
 • Antiblavers PV1.105 4👍 630
  Mònica Oltra és gracioseta i té dots oratòries. Però ha dit per activa i per passiva que ella no és nacionalista.

  Si a això sumem les seues tendències totalitàries, doncs tenim això. 

Publicitat

Fòrums

 • 9.296.809 missatges
 • 221.114 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat