Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Clan català de Clash Royale

KasatKa 7.629 12 283 👍 1.090
Bé, estic en un clan de Clash Royale (una merda de joc per mòbil que és un vici) que es diu Catalunya i és un lloc on poder gaudir del joc parlant català.

Em van fer líder ja farà un mes (o més, perquè ni me n'havia assabentat que ho era) i vaig reformular tot el clan que era un caos i on ningú participava ni res. Ara és un clan on la gent hi participa, xerra en el xat, s'ajuda i s'aconsella als nous, etc.

Cada setmana faig neteja però sempre acaben entrant 4-5 persones que ni participen ni fan res de profit. Així que he pensat anunciar aquí el clan per si algú de vosaltres hi juga i és participatiu, doncs que s'hi afegeixi i així acabem d'omplir el clan de catalans i bons jugadors.

Algú s'anima??

Respostes

Configuració
 • milron 2 6 👍 1
  Hola
  nosaltres estàvem en un clan Catalunya , érem molt bons i molt actius, i de cop el líder, que no entrava gaire, decideix dissoldre el clan i ens ha expulsat i ens estem intentant reagrupar.
  Hem creat un nou clan CAtalunya, som molt bona gent i busquem gent amb ganes d'ajudar i jugar, la veritat és que el joc és molt bo i distret , i cadascú tria el temps que hi vol jugar. Entrant uns pocs cops al dia fas feina i ajudes molt.
  Estem una mica tristos pel que ens han fet i perquè el joc no deixa parlar entre jugadors si no estàs al mateix clan.

  Feu-nos un vot de confiança
  us deixo el codi que s'ha de posar per trobar el clan, ( n' hi ha varis que es diuen CAtalunya )
  #209GQQ8G

  perdona Kasatka per abusar del teu fil, si encara hi jugues i tens lloc per 15 també podríem fusionar-nos, només volem poder seguir jugant junts...
 • BerniUP 1 1
  Perdó per continuar el fil, però vull crear un clan català que pugui estar al top i competir a d'alt, el clan es dirà catalan army, s'hi hi voleu entrar hos hi acceptarem encantats
  Gràcies
  • KasatKa 7.629 12 283 👍 1.090
   Fa mesos i mesos i mesos que vaig esborrar el joc xD

   Més que res per dues raons: 1) Havia arribat al top que es pot arribar sense pagar. Ja per pujar una carta de nivell necessitaria molts mesos, i 2) perquè (crec que per culpa el mòbil) tenia desconnexions continues i se'm feia impossible competir. De cada 5 partides que perdia, 4 per desconnexió (algunes que tenia guanyades, altres igualades, alguuuna que perdia igualment).

   Però bé, a veure si tens sort i pots crear un bon clan. :)
  • Karnitx 288 3 👍 90
   Més avall he deixat info sobre els nostres clans, per si us voleu incorporar-vos. Ens interessaria abans de divendres a la cantera, així fem el 10/10 en el cofre de clan.
 • Karnitx 288 3 👍 90
  Refloto el fil per informar que tenim un clan i una cantera que funciona prou bé. Si algú és actiu i dóna molt, es convidat a venir. Cal passar primer per la cantera i per pujar cal complir uns mínims de cofres i donatius.
  Us explico una mica els antecedents. Varem començar sent uns quants a 2400-2600 copes. El clan s'estava morint, quan el líder va delegar-nos fent co-líders. A partir d'aqui, varem anar organitzant-nos i fent fora els inactius i incorporant a nous i actius. En aquest moment, quasi tots els jugadors passen de les 3000 copes. Acostumem a donar 25000 o més cartes (mínim per jugador 150 i pels veterans 300), i sempre ens sobra temps en els cofres de clan. Ara estem intentant pujar a 35000 copes totals

  Us deixo els noms i les id per si us voleu passar:
  Clan Catalunya #9gjguvj (principal)
  Catalunya2 #28c9L8J0 (cantera)

  Tenim també pàgina al facebook:
  https://www.facebook.com/XavisanColider/

  (Jo soc AliGual, en XaviSan es l'altre colider)
 • FCCR 3 👍 1

  Hola amics, som de la FCCR (Federació Catalan de Clash Royale).

  Actualment estem treballant en un projecte on ens agradaria que hi participeu. S'anomena #CatalunyaLocation, i es per poder aconseguir a tots els jocs de SuperCell, l'ubicació Catalunya.

  Els clans formats majoritàriament per jugadors catalans estan localitzats a la ubicació de Montserrat -antiga colònia britànica situada al Mar del Carib, de 5.000 habitants i 100km2 de superfície-. La raó principal d’aquesta singularitat és què la comunitat de jugadors catalans no se sent identificada amb cap altra ubicació proposada pels ajustaments del joc.

  Aquests clans van començar a utilitzar aquesta ubicació de forma espontània al Clash of Clans i amb l’aparició de Clash Royale heredaren la formula, que els permet competir amb compatriotes i compartir comunitat i rivalitat.

  Ja consolidat el joc i també la Federació de clans catalans, ha arribat el moment de demanar a Supercell la creació d’una ubicació pels nostres equips, perquè ens ho hem guanyat aportant a l’adoptada ubicació actual (Montserrat) una dimensió qualitativa i quantitativa única. Per tant, perquè ho hem demostrat i ens ho hem guanyat, de forma formal però vehement sol·licitem a Supercell la creació de la ubicació Catalunya.

  Aquesta campanya està focalitzada en la plataforma change.org i podeu signar la petició en aquest enllaç: (al web).

  Si us plau comparteix aquest article per arribar a la màxima comunitat catalana, en cada família hi ha un clasher!

  http://fedcatcr.wixsite.com/fedcatcr/campanya-catalunya

  Amunt la FCCR!! Units fem força!! #CatalunyaLocation

 • llvila 1
  Bon tarda gent.

  Amb un grup de gent hem creat un nou clan és diu "La chanza" #8G8UQRUL, som gent molt activa us quants ja en 4000 copes i que fa moltes corones i que dona molt.
  Objectiu es que el clan estigui molt actiu i que aconseguim fer el cofre de corones de forma bastant senzilla i no haver estar diumenge fins tard fent les corones perque no arribem.

  Actualment encara ens falta bastanta gent per omplirlo aixi que si algun altre clan que estigui en una situacio semblant i es vol unir per crear un gran clan tots junts. Encantat.

  Salut.

Publicitat

Fòrums

 • 9.068.319 missatges
 • 213.371 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat