Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Clan català de Clash Royale

KasatKa7.583 11 283👍 1.005
Bé, estic en un clan de Clash Royale (una merda de joc per mòbil que és un vici) que es diu Catalunya i és un lloc on poder gaudir del joc parlant català.

Em van fer líder ja farà un mes (o més, perquè ni me n'havia assabentat que ho era) i vaig reformular tot el clan que era un caos i on ningú participava ni res. Ara és un clan on la gent hi participa, xerra en el xat, s'ajuda i s'aconsella als nous, etc.

Cada setmana faig neteja però sempre acaben entrant 4-5 persones que ni participen ni fan res de profit. Així que he pensat anunciar aquí el clan per si algú de vosaltres hi juga i és participatiu, doncs que s'hi afegeixi i així acabem d'omplir el clan de catalans i bons jugadors.

Algú s'anima??

Respostes

Configuració
 • milron2 5👍 1
  Hola
  nosaltres estàvem en un clan Catalunya , érem molt bons i molt actius, i de cop el líder, que no entrava gaire, decideix dissoldre el clan i ens ha expulsat i ens estem intentant reagrupar.
  Hem creat un nou clan CAtalunya, som molt bona gent i busquem gent amb ganes d'ajudar i jugar, la veritat és que el joc és molt bo i distret , i cadascú tria el temps que hi vol jugar. Entrant uns pocs cops al dia fas feina i ajudes molt.
  Estem una mica tristos pel que ens han fet i perquè el joc no deixa parlar entre jugadors si no estàs al mateix clan.

  Feu-nos un vot de confiança
  us deixo el codi que s'ha de posar per trobar el clan, ( n' hi ha varis que es diuen CAtalunya )
  #209GQQ8G

  perdona Kasatka per abusar del teu fil, si encara hi jugues i tens lloc per 15 també podríem fusionar-nos, només volem poder seguir jugant junts...
 • BerniUP1
  Perdó per continuar el fil, però vull crear un clan català que pugui estar al top i competir a d'alt, el clan es dirà catalan army, s'hi hi voleu entrar hos hi acceptarem encantats
  Gràcies
  • KasatKa7.583 11 283👍 1.005
   Fa mesos i mesos i mesos que vaig esborrar el joc xD

   Més que res per dues raons: 1) Havia arribat al top que es pot arribar sense pagar. Ja per pujar una carta de nivell necessitaria molts mesos, i 2) perquè (crec que per culpa el mòbil) tenia desconnexions continues i se'm feia impossible competir. De cada 5 partides que perdia, 4 per desconnexió (algunes que tenia guanyades, altres igualades, alguuuna que perdia igualment).

   Però bé, a veure si tens sort i pots crear un bon clan. :)
  • Karnitx284 3👍 89
   Més avall he deixat info sobre els nostres clans, per si us voleu incorporar-vos. Ens interessaria abans de divendres a la cantera, així fem el 10/10 en el cofre de clan.
 • Karnitx284 3👍 89
  Refloto el fil per informar que tenim un clan i una cantera que funciona prou bé. Si algú és actiu i dóna molt, es convidat a venir. Cal passar primer per la cantera i per pujar cal complir uns mínims de cofres i donatius.
  Us explico una mica els antecedents. Varem començar sent uns quants a 2400-2600 copes. El clan s'estava morint, quan el líder va delegar-nos fent co-líders. A partir d'aqui, varem anar organitzant-nos i fent fora els inactius i incorporant a nous i actius. En aquest moment, quasi tots els jugadors passen de les 3000 copes. Acostumem a donar 25000 o més cartes (mínim per jugador 150 i pels veterans 300), i sempre ens sobra temps en els cofres de clan. Ara estem intentant pujar a 35000 copes totals

  Us deixo els noms i les id per si us voleu passar:
  Clan Catalunya #9gjguvj (principal)
  Catalunya2 #28c9L8J0 (cantera)

  Tenim també pàgina al facebook:
  https://www.facebook.com/XavisanColider/

  (Jo soc AliGual, en XaviSan es l'altre colider)
 • FCCR3👍 1

  Hola amics, som de la FCCR (Federació Catalan de Clash Royale).

  Actualment estem treballant en un projecte on ens agradaria que hi participeu. S'anomena #CatalunyaLocation, i es per poder aconseguir a tots els jocs de SuperCell, l'ubicació Catalunya.

  Els clans formats majoritàriament per jugadors catalans estan localitzats a la ubicació de Montserrat -antiga colònia britànica situada al Mar del Carib, de 5.000 habitants i 100km2 de superfície-. La raó principal d’aquesta singularitat és què la comunitat de jugadors catalans no se sent identificada amb cap altra ubicació proposada pels ajustaments del joc.

  Aquests clans van començar a utilitzar aquesta ubicació de forma espontània al Clash of Clans i amb l’aparició de Clash Royale heredaren la formula, que els permet competir amb compatriotes i compartir comunitat i rivalitat.

  Ja consolidat el joc i també la Federació de clans catalans, ha arribat el moment de demanar a Supercell la creació d’una ubicació pels nostres equips, perquè ens ho hem guanyat aportant a l’adoptada ubicació actual (Montserrat) una dimensió qualitativa i quantitativa única. Per tant, perquè ho hem demostrat i ens ho hem guanyat, de forma formal però vehement sol·licitem a Supercell la creació de la ubicació Catalunya.

  Aquesta campanya està focalitzada en la plataforma change.org i podeu signar la petició en aquest enllaç: (al web).

  Si us plau comparteix aquest article per arribar a la màxima comunitat catalana, en cada família hi ha un clasher!

  http://fedcatcr.wixsite.com/fedcatcr/campanya-catalunya

  Amunt la FCCR!! Units fem força!! #CatalunyaLocation


Publicitat

Fòrums

 • 8.936.871 missatges
 • 209.144 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat