Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Viatge als Balcans] Recomanacions i consells.

Cabrer11.241 11 184👍 728
Hola!

Aquest estiu marxo als Balcans de viatge. Hi vaig sol i m'hi estaré durant un mes, més o menys. Surto a principis de juliol de Barcelona cap a Trieste amb avió i a partir d'aquí voldria anar baixant cap a Atenes i tornar des d'allà. Tinc entès que és força fàcil aconseguir allotjament, ja sigui a les ciutats com al camp, per tant, no reservaria llocs on dormir a tot arreu, ja que m'agradaria poder fer i desfer els plans al meu gust. (Si aquesta informació que tinc és errònia, sisplau, feu-m'ho saber).

M'agradaria anar per l'interior, ja que si bé la costa és molt bonica, anant-hi a l'estiu estarà ple de gent. No sé si viatjar de ciutat en ciutat o en canvi perdre'm de tant en tant per les zones més rurals. En cas de fer ciutats, com a fixes a la meva llista hi tinc Ljubjana, Zagreb, Sarajevo, Belgrad, Tessalònica i Atenes (a part de Trieste). M'agradaria anar a Mostar també, però em fa por desviar-me, tot i que crec que val la pena. Skopie crec que és prescindible, encara que tampoc li faria cap lleig.
Voldria també anar al Llac Ohrid, a Srebrenica i a l'Oracle de Delfos, però hauria de mirar com encaixar-ho tot i què prioritzo.

Algun raconaire eslavista o hel·lenístic em podria explicar les seves experiències pels Balcans? Especialment pel tema de seguretat, consells perquè no em cardin el pal i llocs i coses que no tingui present i que no em pugui perdre.

Moltes gràcies!

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.341 missatges
  • 218.593 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat