Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

(Fil Actualitzat): Maduro acusa Movistar d'impulsar el cop d'estat contra Veneçuela...

EstatpropiUsuari sumador135.340 9 1👍 14.188

Maduro decreta l'estat d'excepció a Veneçuela davant un suposat cop d'Estat

El president del país assegura que divendres hi va haver una reunió “de conspiració contra Veneçuela” a Washington

 
 
Agències - Caracas

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, ha firmat aquesta matinada un decret “d'estat d'excepció i emergència econòmica” que li atorgui “el poder suficient” per fer front a un suposat cop d'Estat en contra seu. Segons Maduro, que no ha donat detalls del contingut del decret, divendres hi va haver una reunió “de conspiració contra Veneçuela” a Washington en què l'expresident colombià Álvaro Uribe suposadament hauria demanat la intervenció del país caribeny.

“He decidit aprovar un nou decret d'estat d'excepció i emergència econòmica que em doni el poder suficient per enderrocar el cop d'Estat, la guerra econòmica, per estabilitzar socialment el nostre país i per afrontar totes les amenaces internacionals i nacionals que hi ha contra la nostra pàtria en aquest moment”, ha explicat el líder chavista en un missatge televisat a tot el país.

“En aquest nou decret s'inclou l'enfrontament a les amenaces externes, ja hem pres decisions i mesures en aquest sentit, en aquest moment Veneçuela és amenaçada internacionalment (...) el dia d'avui a Washington hi ha hagut una reunió de conspiració contra Veneçuela”, ha insistit. A aquesta reunió suposadament hi hauria assistit Uribe, que hauria “sol·licitat la intervenció de Veneçuela per exèrcits estrangers”, segons Maduro.

“S'estan activant mesures des de Washington, demanades i promogudes per factors de la dreta feixista veneçolana, encoratjats pel cop d'Estat a Brasil”, ha assegurat el president veneçolà.

El decret d'estat d'excepció i d'emergència econòmica inclou, ha apuntat Maduro, les “mesures necessàries per garantir la sobirania en qualsevol escenari en què aquesta gent pretengui agredir-nos, sigui políticament, militarment o diplomàticament des de l'exterior”.

AVUI

El president del país assegura que divendres hi va haver una reunió “de conspiració contra Veneçuela” a WashingtonEn té proves d'això?  

Respostes

Configuració
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Els pacífics estudiants democrates cremen viu un home per "semblar chavista", l'home és negre i de classe baixa, motiu suficient per a ser atacat brutalment

 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Cada dia sembla més propera la posibilidad d'un atac militar per part d'estats units... 

  Avui han passat a una següent etapa terrorista, Uribe Velez ha utilitzat els seus terroristes per a atacar estats fronterers com Apure i Táchira. 

  Aquest periodista francès ho explica amb detall i tot coincideix... 

  https://www.youtube.com/embed/M08vFohNMok
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  ¡Per unanimitat! | CNE aprova cronograma per ANC a finals de juliol i eleccions de governadors per a 10 de desembre  publicat el 23 / May 2017 a les: 08:26 am Per: orodríguez

  Caracas, 23 de maig de 2017.- La Presidenta del Poder Electoral, Tibisay Lucena, va anunciar l'aprovació per unanimitat d'un cronograma per a l'elecció dels diputats i diputades constituyentistas que formaran part de l'Assemblea Nacional Constituent (ANC), que va ser establert per a finals del mes de juliol i la convocatòria per a les eleccions regionals de governadors, governadores i Consells Legislatius per el 10 de desembre de 2017.

  "La constituent requereix amb urgència construir la pau i tancar el camí a la violència, d'allí que procedirem amb especial cura per garantir els drets ciutadans en un moment crucial del país", va explicar la màxima autoritat del Consell Nacional Electoral (CNE).

  Foto: Premsa presidencial Durant una al·locució pública, va donar a conèixer les decisions preses pel directori, després de rebre a la tarda d'aquest dimarts el Decret Constituent signat pel president Nicolás Maduro Moros amb les propostes de bases comicials que serviran de guia per a l'elecció dels integrants de l'ANC.

  Va informar que els rectors van discutir i van verificar que el decret compleix amb les formalitats que estableix la Constitució Bolivariana per la qual cosa donen inici formal a aquest mecanisme polític.

  "Vist el document, el CNE va decidir instruir la Junta Nacional electoral perquè proposi a aquest Poder Electoral en les pròximes hores el cronograma per a l'elecció de l'ANC", ha informat.

  Així mateix, va detallar les següents decisions, que van ser acordades per unanimitat per tots els rectors que conformen el Poder Electoral.

      1.- CNE treballarà amb una proposta de cronograma que culmini en eleccions a l'ANC per a finals del mes de juliol.
      2.- Vist que el CNE ha culminat pràcticament el procés de validació de les organitzacions amb fins polítics, treballant en els últims mesos en compliment de la sentència de octubre 2016 emanada de la Sala Constitucional del Tribunal Suprem de Justícia (TSJ) i vist a més que l'any passat el CNE va anunciar el calendari electoral de l'any 2017, el directori ha decidit convocar eleccions regionals de governadors, governadores i Consells Legislatius regionals per al 10 de desembre de 2017.
      "Per a tal efecte, he convocat a una sessió per al dia dijous, a les 3:00 pm, per aprovar els dos cronogrames d'elecció a l'ANC, treballant com vaig dir, per a una data de finals de juliol, i l'altre cronograma per a la convocatòria d'elecció regional per al 10 de desembre de 2017 ".

  cuplucenaanc Va afegir que per aquesta via, les forces polítiques del país podran mobilitzar els seus militàncies a les opcions electorals per consolidar la pau i el joc democràtic.

  La presidenta del Poder Electoral va destacar la importància d'aquestes activitats en aquesta oportunitat històrica que resulten esperançadores per a totes les veneçolanes i veneçolans que anhelen la tranquil·litat i el progrés de Veneçuela.

  "Creiem que la nació vol superar aquest terrible episodi violent que assetja i lesiona la voluntat dels veneçolans de viure en harmonia i comprensió de les diferències".

  Va confirmar que la gran majoria del país està en desacord amb les fórmules violentes per part d'organitzacions i qüestions polítiques, per la qual cosa va cridar a eradicar els riscos que porten la guerra i la crueltat de la violència.

  "Aquesta Constituent ha d'omplir-dels més diversos colors del nostre poble i proposar l'acord social i polític necessari per viure junts amb respecte per l'altre i l'altra, que és diferent, i fins i tot diferent en el seu pensament polític, lògic i fins espiritual" .

  ____________________________________________________

  L'oposició ha entrat en xoc i han cridat a activar per enèssima vegada el 350

  I els chavistes hem passat de la barreja de desesperança, ràbia, impotència i por a molt d'optimisme i fe en un futur sense atac estrangers.
 • FollUsuari sumador74.340 10 3👍 33.244
  Un dòlar ja val més de 6.000 bolívars. 
 • FollUsuari sumador74.340 10 3👍 33.244
  Vídeo resum de la repressió:

 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Com que la dreta ja no té seguidors i ja no aconsegueixen fer ni tan sols una marxa mitjanament visible, han girat radicalment al terrorisme. Amb el suport d'Álvaro Uribe Velez i els seus paramilitars ataquen seus de govern, transport públic, seus policials i fins i tot bases mimitars utilitzant a més dels pocs joves que encara s'atreveixen a seguir-los, també utilitzen menors d'edat. 

  Tot indica que a mida que s'acosta la data de l'elecció dels constituents es faran més fortes i segurament tenen previst un cop d'estat, al punt de que se'n parla de la Fiscal General de la República Lluïsa Ortega Díaz com a "presidenta de la transició", aquesta... Senyora... S'ha dedicat a alliberar terroristes i no imputa ningú, ja sabeu, Maduro controla tots els poders com a dictador. 

  Us deixo uns quants vídeos de les "propostes polítiques" de la pacífica i modèlica dreta que gastem. 

  Operatiu a  la Plaça Altamira, foc del terrorisme a Caracas, amb la col·laboració d'un menor d'edat de 15 anys que havien reclutat i ha decidit no tornar a formar part d'aquest grup d'apatrides. Ara és testimoni protegit   https://www.youtube.com/embed/wEof8cA0o34
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Penjo els vídeos per separats perquè passo de que m'esborri tota la feina. 

  Aquí la captura de paramilitars al municipi Chacao, es allí on queda la Plaça Altamira del vídeo anterior 

  https://www.youtube.com/embed/_7T2gYMVAZA

  També a Chacao 50 terroristes detinguts que tenien la col·laboració de l'alcalde

  https://www.youtube.com/embed/uHCJrH1emY0

 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Atac a una base militar aeria que es troba per a variar al municipi chacao.

  M'agradaria saber què li farien a uns "estudiants pacífics" que ataquin una base militar a espanya, colòmbia o estats units. Amb el dictador maduro està prohibit lús d'armes de foc amb "manifestants pacífics"

 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Ahir, producte de l'utilització de menors d'edat, va morir un noi de 17 anys, Neomar ander, qui va intentar llençar un morter casolà a la Policia i li va explotar al pit

  Els opositors van intentar fer veure que havia estat per l'impacte d'una bomba lacrimògena, però els resultats de l'autopsia ha revelat restos de pòlvora. DEP

  L'oposició també va intentar fer veure que un altre jove, Juan Pernalete, va morir per impacte d'una lacrimògena i la tesi del govern és que va ser assassinat pels seus "companys de lluita" amb una pistola de pern captiu, utilitzada per a beneficiar porcs i vaques, aquí les fotos de tots dos fent la comparació, està amagada perquè és forta i els tuits de més avall també.

   

  • EstatpropiUsuari sumador135.340 9 1👍 14.188
   Ja tenen un altre "màrtir" els opositors. 
   • zoe32.041 8 21👍 1.501
    Lamentablement és així i venen per més. 

    Diumenge 22 va morir el jove que van lintxar, apunyalar i cremar viu, Orlando Figuera, només per ser chavista, per ser pobre, per ser negre. A mi particularment m'ha tocat molt aquest assassinat d'odi, son pare està a l'atur i a sa mare l'han acomiadat per ser chavista, treballava de domèstica a una casa de pupusitors. 

    Estem comptant els dies per a la instal·lació de L'ANC perquè tant la maleïda Fiscal General, com els diputats assassins han de pagar aquestes morts, aquest odi, aquest mal irreparable que li fan al país. 
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Mentre l'oposició terrorista assassina compatriotes, el poble chavista es prepara per a una assemblea constituent inèdita on per primera vegada tindrem la participació dels militars, crec que a la resta del món ni tan sols tenen dret al vot, a la nostra democràcia són part vital del nostre poble i treballem junts per un país millor 


  Cada día em sento més orgullosa de ser Veneçolana i chavista 

  https://www.youtube.com/embed/hnU1FgWAsFY
  • zoe32.041 8 21👍 1.501
   Lamentablement aquest veneçolans han hagut de pagar amb la seva vida la irresponsabilitat de la dreta amb la complicitat de la Fiscal General Luisa Ortega Díaz, però TOTS ho pagaran, amb la instal·lació de L'assemblea Nacional Constituent deixaran de tenir immunitat i podran fins i tot ser destituïts. 
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Aviso amb 48 dies d'antelació per a quan el Foll comenci a dir que no tenim democràcia o que és una dictadura. 

  La Constitució de la República Bolivariana de Veneçuela diu al seu article 349 que:

  El president o presidenta de la República no podrà objectar la nova Constitució. Els poders constituïts no podran de cap manera impedir les decisions de l'Assemblea Nacional Constituent. Un cop promulgada la nova Constitució, aquesta es publicarà a la Gaseta Oficial de la República Bolivariana de Veneçuela o en la Gaseta de l'Assemblea Nacional Constituent.

  Una de les primeres coses que farem serà destituir i actuar legalment contra la Fiscal General Luisa Ortega Díaz i deixar sense immunitat i actuar legalment contra els diputats que hagin participat o convocat a actes terroristes. Han de pagar la sang dels veneçolans que han mort per la seva ambició i falta d'escrúpols. 

  L'ANC també pot exercir les funcions de l'Assemblea Nacional 


  La MUD ha decidit no participar a l'ANC, així que els chavistes hi serem majoria gràcies a ells. 
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Els estudiants pacífics i democràtics que defensa en Foll van atacar ahir la seu de la magistratura sota la mirada còmplice de la policia del municipi on es troba, Chacao, governada per un alcalde opositor

 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Avui no només han tornat a calar foc a la Magistratura saquejant la seu del Banco Provincial BBVA, sinó que també han atacat la seu del. Ministeri d'habitatge, GMVV, on funciona una guarderia • FollUsuari sumador74.340 10 3👍 33.244
  Rússia admet que Veneçuela ha fet default en el crèdit que li va extendre  El default va ser confirmat per el Comitè Auditor de Rússia després d'una investigació de reporters d'RBC.

  La Cambra Auditora va ser forçada a canviar el pressupost de Rússia pel 2017 com a resultat del default de Veneçuela.

  L'esmena tenia en compte una baixada en el volum dels ingresssos públics de $950 milions de dòlars "associat amb la impossibilitat de pagar per part de la República Bolivariana de Veneçuela els termes del crèdit intergovernamental Rússia-Veneçuela del Protocol 23/26 de Setembre de 2016" segons la mateixa Cambra.

  https://panampost.com/sabrina-martin/2017/06/08/russia-venezuelan-regime-billion-dollar-debt/
 • lluisbg16.525 1 100👍 3.195
  EPD a les Últimes Víctimes
 • maori7.484 2 281👍 3.031

  El clan veneçolà Capriles arriba a Espanya com a inversor immobiliari i banquer  El cor a Caracas i la butxaca, a poc a poc, a Madrid. La família Capriles, una de les fortunes empresarials de Veneçuela, continua ampliant la seva presència a Espanya. L'encarregat de dur a terme aquesta expansió és Miguel Ángel Capriles López,cosí del líder de la posició Henrique Capriles Radonski , que dilluns va ser nomenat nou conseller de l'entitat espanyola NCG Banc, l'antiga caixa d'estalvis gallega que després de ser rescatada amb fons públics pel FROB va ser venuda a la fi de 2013 al banquer veneçolà Juan Carlos Escotet, propietari de Banesco.

  Miguel Angel Capriles estrena càrrec a NCG com a conseller independent, tot i que segons fonts del mercat és inversor / client del grup financer Banesco . Llicenciat en Ciències Administratives per la Universitat Metropolitana de Caracas, des de fa més d'una dècada (1998) és el màxim responsable d'Inversions Capriles, l'oficina patrimonial que gestiona la fortuna familiar a immobiliari i actius financers, dos camps en els que a poc a poc ha començat a endinsar-se a Espanya amb els seus últims moviments, sempre sota la major discreció, sense fer soroll.

  Abans de recalar al consell d'administració de NCG, el milionari veneçolà ha fet carrera en el sector financer com a conseller de Mercantil Serveis Financers, el segon grup financer privat de Veneçuela, sota el paraigües es troben companyies com Banc Mercantil, la primera asseguradora veneçolana (Assegurances Mercantil) i un dels tres primers bancs comunitaris del sud de Florida (Mercantil Commercebank).
  Ara, de la mà del seu compatriota Escotet, arriba a la refundada entitat gallega, adquirida per Grup Banesco després d'oferir 1.000 milions d'euros.


  Miguel Ángel Capriles

  A més de la faceta financera, Miguel Ángel Capriles també es mou  amb assiduïtat en el procel·lós món de la rajola. De fet, el milionari veneçolà, igual que altres grans fortunes del continent sud-americà durant la crisi, ja ha debutat en el mercat immobiliari espanyol. Durant els últims mesos, el nou conseller de NCG ha comprat diversos edificis singulars, un a ple centre de Madrid, ubicat al cotitzat Carrer Barquillo, i un altre a Barcelona, sense que hagin transcendit els imports de les seves inversions, de diverses desenes de milions, segons fonts del sector.

  Part de la fortuna que pasta aquesta branca del clan veneçolà procedeix de Cadena Capriles, durant anys el principal grup privat de mitjans de comunicació de Veneçuela, editor dels diaris Últimas Notícias i El Mundo, els més populars del país. Creat per l'empresari d'ascendència jueva Miguel Ángel Capriles Ayala fa més de mig segle, el seu fill Miguel Angel Capriles López es va fer càrrec de la presidència i direcció durant els últims 15 anys, fins que el 2013 aquesta branca de la família va vendre la seva part a l' grup de mitjans Hanson Group per prop de 140 milions de dòlars.

  L'hereu del famós empresari i editor veneçolà és també conseller de la cotitzada veneçolana HL Boulton,un holding empresarial de dos segles d'antiguitat amb interessos en diferents indústries locals com els serveis portuaris (Terminals Maracaibo), els nòlits marítims i serveis logístics (Marítima & logística), petroquímica (Propilven) i ceràmica (Carabobo). No obstant això, el deteriorament de la situació política i econòmica a Veneçuela han fet que el jove milionari traslladi part de les seves inversions a Espanya, convertida en referent pels seus preus de saldo en risc euro.

  Font: ECD

   

   

   

 • Hades20.853 7 64👍 9.105
  El monstre de Ramo Verde crida a la guerra.
  https://www.youtube.com/embed/l3ZTzFOhUpc
  • zoe32.041 8 21👍 1.501
   Sí, aquest sembla que es creuen la mentida de que leopoldo és un líder, han intentat ja 4 vegades un aixecament popular utilitzant-lo, la primera fent còrrer el rumor de que havia mort, la gent el més que va fer va ser una etiqueta de twitter
   i aquest és el tercer video de crida que tampoc ha funcionat 
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  TSJ de Veneçuela admet sol·licitud d'enjudiciament a fiscal


  La sol·licitud de antejudici de mèrit en contra de la fiscal general veneçolana, inclou mesures cautelars per congelar els seus béns i prohibeix la seva sortida del país.

  La Sala Plena del Tribunal Suprem de Justícia (TSJ) va admetre aquest dimarts la sol·licitud d'antejudici de mèrit en contra de la fiscal general de Veneçuela, Luisa Ortega Díaz, sota l'argument que les seves últimes actuacions la desacrediten per seguir en el càrrec.

  L'entitat va anunciar en el seu compte a Twitter, la celebració d'un conclave que tindria   com a punt únic "la sol·licitud d'antejudici de mèrit" en contra de la funcionària.


  ________________________________

  Aquesta notícia és molt important malgrat el borbó no ho vulgui i per a explicar-la, faré abans un petit esquema perquè és tot un fulletó i sembla que la dreta vol fer soroll amb ella i després assassinar-la per a dir que ha estat el govern perquè ella era opositora.

  A Veneçuela malgrat no ho vulguin admetre els amiguets del borbó, tenim 5 poders independents:


  - Executiu, legislatiu, judicial, electoral i ciutadà
  - El poder ciutadà està conformat per la Fiscalia general, la Defensoria del Poble i la Contraloria General
  - El fiscal general de la república és elegit per l'Assemblea Nacional (Legislatiu) i aprovat pel poder ciutadà
  - Els magistrats del Tribunal Suprem de Justícia també són elegits per l'AN i aprovats pel poder ciutadà prèvia presentació de postulacions.


  Ara bé, resulta que la senyora fiscal general de la nació Luisa Ortega Diaz va decidir fer proselitisme polític contra el govern en lloc de fer la seva feina de fiscal, d'entre altres perles, dues de les principals crítiques són el no haver actuat fins ara amb el linxament, apunyalament i crema (encara viu) del jove de 21 anys Orlando Figuera qui va morir 15 dies després de l'atac per ser negre i semblar chavista per la seva aparença humil a mans dels "estudiants pacífics i democràtics" de la dreta malfeta. L'altra crítica és no haver actuat en contra de la utilització de nens per a actes terroristes on fins i tot han arribat a segrestar nens del col·legi per a posar-los a fabricar bombes molotovs.

  I la cirera del pastís és que va dir que ella no va estar d'acord amb el nomenament dels actuals magistrats del TSJ i va sol·licitar la seva destitució al·legant que ella no havia signat la respectiva acta al seu moment.

  - El defensor del poble Tarek William Saab va mostrar les proves de que la senyora no només va signar la respectiva acta, sinó que també va assistir a totes i cadascuna de les reunions, tant amb l'assemblea com amb la resta de membres del poder ciutadà

  - En virtut de totes aquestes irregularitats l'advocat i diputat Pedro Carreño va sol·licitar l'antejudici de mèrit contra ella i de pas ha demanat alienar, embargar o el mot que correspongui, els seus bens com a pagament pels danys ocasionats a la nació (la donya té una demanda en curs per haver-se quedat amb un avió de luxe que va ser confiscat a un procediment de la fiscalia i va trigar dos anys en retornar-lo als seus propietaris) i també ha demanat una prohibició de sortida del país.

  Us deixo el video on Pedro Carreño explica amb termes legals el procediment i les raons per a qui insisteix en veure'ns com a salvatges assassins que vivim a un país sense lleis


  no em deixa penjar el video, el poso com a resposta d'aquest missatge

  Us deixo en resum les càrrecs pels que es va sol·licitar l'antejudici de mèrit

  Article 23 de la llei orgànica del ministeri públic considera com a faltes greus atacar l'ètica pública i la moral administrativa, que és el que ella ha fet acusant a dos dels 5 poders d'haver actuat de forma il·legal per a nombrar  magistrats. El numeral 4 diu que també és falta greu fer proselitisme polític (en tinc videos si us interessa)


  Article 22 de la llei orgànica del ministeri públic diu que seran remoguts del seu càrrec els integrants del Consell Moral Republicà ( és a dir, el fiscal, el defensor i el contralor) per l'AN si el TSJ admet una sol·licitud de judici contra ells. AL LORO!! Aquí tenim un altre nus important que pot ser aprofitat per a distorsionar la veritat, L'assemblea Nacional continua en desacatament, per tant la decisió de la remoció de la Fiscal del seu càrrec correspondrà a la sala constitucional de TSJ


  • EstatpropiUsuari sumador135.340 9 1👍 14.188
   En això d'aquest linxament i crematori, hi ha hagut detinguts? Perquè si no n'hi ha poca cosa pot fer la fiscal aquesta.
   • zoe32.041 8 21👍 1.501
    Poca cosa? No sé com funcionen les coses allà, però a Veneçuela es fan investigacions dels fets punibles tant per part dels organismes de seguretat (policia científica -> CSI ) i fiscalia, però a més a més, és la seva obligació assignar un fiscal per a representar les víctimes i dur el cas, recorda de el fiscal ve a ser l'advocat de la part acusadora.

    Doncs la "senyora" fins ahir ni tan sols s'havia comunicat amb els pares del noi i va dir que el video del jove corrent en flames era un muntatge.

    Hi ha un periodista que va fer videos del fet i que va gravar la placa d'una motocicleta on va marxar un dels assassins i fa 3 dies van anar a casa seva però ja havia fugit, està sol·licitat i les investigacions continuen. (a veure si em deixa penjar el tuit i crec que has de recarregar la pàgina perquè el missatge anterior he hagut d'editar-lo unes 8 vegades )
    • EstatpropiUsuari sumador135.340 9 1👍 14.188

     Com funciona aqui?

     Bé, aqui la majoria de fiscals son espanyolistes, ja et pots fer una idea de l'imparcialitat que gasten. 

     Doncs la "senyora" fins ahir ni tan sols s'havia comunicat amb els pares del noi i va dir que el video del jove corrent en flames era un muntatge     Bé, això ja és un altre cosa.  
 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Ahir per desena vegada els "estudiants pacífics" van atacar la base militar aeria La Carlota, un petit aeroport militar al bel mig de Caracas, que ara té a les seves instal·lacions una escola de primària i també un espai per a reunions i esdeveniments de consell comunals.

  Finalment un dels militars custodis de la base, lamentablement va actuar com li mana la llei militar i va caure abatut un noi de 22 anys

  Momento en el que asesinan a David Vallenilla de 22 años frente a las cámaras de televisión. pic.twitter.com/zOVKMLdXcO

  — Yusnaby Pérez (@Yusnaby) 22 de junio de 2017


 • zoe32.041 8 21👍 1.501
  Sense comentaris...


Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 8.831.696 missatges
 • 205.753 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat