Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Una festa rave al metro de Barcelona deixa en evidència novament el govern municipal...

EstatpropiUsuari sumador167.614 11 1👍 28.750

TMB denuncia als jutjats una festa "rave" nocturna al metro que va aplegar un centenar de joves i va acabar amb actes vandàlics

Els Mossos reforcen la vigilància i investiguen qui va organitzar la festa que va aplegar un centenar de joves i que va acabar amb actes vandàlics i com ho va fer

Redacció 28 Gen 2016 - 14.14
Més d'un centenar de joves dins d'un comboi del metro de festa.

Més d'un centenar de joves dins d'un comboi del metro de festa.

Transports Metropolitans de Barcelona ha denunciat als jutjats una macrofesta al metro de Barcelona que fa dos cap de setmana va aplegar més d'un centenar de joves i que va acabar amb actes vandàlic. Els joves van prendre andanes i vagons com si fos una sala de festes la matinada del passat de 17 de gener a la línia 4 del metro, entre les estacions de Jaume I i la de Passeig de Gràcia.

Segons el relat que un dels participants ha publicat a Vice, Danil Romanov, la festa va començar en una plaça a prop d'una boca de metro, on van fer "botellón". Després, a ritme d'un altaveu que portaven en un carret, es van endinsar dins del metro on van muntar la festa il·legal, amb molta beguda alcohòlica, drogues, la música a tot drap i desenes de mòbils per capturar el moment.

La festa va transcòrrer durant més d'una hora entre les estacions de Jaume I i Passeig de Gràcia, on els participants van pujar en diversos combois i van fer un transbordament deixant al seu pas nombroses pintades de grafiti, trencadisses, ratllades en mobiliari i pixades a les instal·lacions del metro. Tot plegat davant la mirada dels passatgers que aquella hora feien servir el metro: alguns, com explica el jove, de total desaprovació i d'altres, la majoria diu, amb ganes de sumar-se a la festa.

Els empleats, segons TMB, no van poder frenar la situació ja que es van trobar amenaçats per la multitud quan van intentar acostar-s'hi. 

TMB adopta més mesures de seguretat

Després de l'incident, TMB ha adoptat més mesures de seguretat en algunes estacions de metro. Transports Metropolitans de Barcelona assegura que no hi ha antecedents de cap fet semblant i ho han denunciat penalment davant els jutjats. Més que els danys ocasionats, els preocupa la "maldat" amb què, segons ells, es va actuar i les molèsties que va causar als passatgers. 

L'entitat metropolitana treballa ara de manera coordinada amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, que són qui porten la investigació. TMB vol que se n'identifiqui els responsables i evitar que es torni a repetir res igual. Els Mossos també han reforçat la vigilància. 

Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha condemnat l'acció: 

"El govern condemna uns actes que no tenen cap justificació i afecten l'espai que hauria de servir al bé comú i no actuacions, no només privades, sinó que provoquen actes que no estan justificats des de cap punt de vista".

Pisarello ha dit també que Barcelona "està per gaudir-la" i no per cometre "actes com aquests".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dins l'enllaç podeu veure imatges i vídeos enregistrats durant la rave.

Mare meva, que no hi ha càmeres ni vigilància al metro que s'han decidit a actuar ara passades dues setmanes? 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat