Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Fil actualitzat] Fuck qwerty/ El bluff Colau.

antropòfag 9.953 9 211 👍 2.602
Ataquem qwerty i Ada Colau des de l'esquerra.

Els portem mesos d'avantatge però, coneixent la manca de capacitat de reacció de l'independentisme, val més que anem bastint un bon discurs per erosionar el més que probable relleu per al PSC de cara als propers 30 anys. Aquest cop no hem de caure en l'error d'atacar-los "en nom del país" com feia CiU, perquè no té cap efecte. De fet, la divisió entre catalanisme dretà i esquerra espanyola es retroalimenten. Els independentistes hem de ser conscients de que hi ha molta gent que aspira a viure de la política, que aspiren a viure dels vots invertits en una revolució que mai arribarà o  en una independència que mai arribarà i ja els va bé el diàleg entre sords. Així doncs, en aquest cas només ens queda demostrar amb fets i des de l'esquerra que sense independència no hi pot haver justícia social a curt termini.

En aquest fil us convido a deslegitimar, criticar, desenmascarar i fins i tot estripar del qwertyisme i, en especial, de la seva versió més potencialment perillosa, el colauisme. Cal posar-los en contradicció. EM FA FÀSTIC veure com CSQEP publica per les xarxes la carta que la PAH ha enviat a Puigdemont exigint l'aplicació de la ILP contra l'emergència habitacional i la pobresa energètica, tombada pel TC, mentre ells van votar en contra de la declaració rupturista del 9N de 2015.

No entrem en el debat de Colau millor que Trias o viceversa, perquè els podemites són a l'esquerra el que els convergents a l'independentisme: estan allà, sempre al mig, sempre a la foto, sembla que empenyin amb el poble però en realitat només aspiren a viure d'aquesta força.

Pd: per suposat tots els atacs als comuns de catalunya hauran d'anar acmpanyats d'atacs a la deriva nacionalpopulista i oportunista de Podemos, així com dels escàndols que vagin apareixent (echenique no paga la seguretat social a un treballador domèstic, etc)

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.090.121 missatges
  • 214.072 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat