Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Tutorial] - Com penjar una imatge de l'ordinador a un fil de Racó Català?

airda95585 3👍 88
Bones!

Aquest tutorial és per aquelles persones que volen penjar una imatge que es troba a l'ordinador als seus fils o en missatges i no saben com fer-ho.

Com molts sabreu, si escriviu un nou fil o un nou missatge i voleu penjar una foto, la opció de inserir/editar una imatge, només permet inserir-la a través d'una URL i si voleu penjar una imatge que es troba al vostre ordinador al fòrum no es pot.

Per això, hi ha una pàgina que és com un servidor d'imatges on podeu penjar una imatge del vostre ordinador i la mateixa pàgina us ofereix l'enllaç per poder inserir-la en qualsevol lloc.

La pàgina és la següent, no cal registrar-se: http://imgur.com/ Està en Anglès, però és molt senzilla d'utilitzar, si seguiu les meves passes, podreu penjar qualsevol imatge de l'ordinador sense cap problema si no sabeu Anglès, posaré la traducció en Català al costat entre parèntesis.

Passes a seguir:

  1. Cliqueu a Upload Images(Penjar imatges) i us sortirà això on haureu de clicar a browse your computer(Explora el teu ordinador):


  2. Seleccioneu les imatges que voleu penjar
  3. Cliqueu a Start Upload(Començar pujada) i esperar a que acabi:

  4. Finalment, si heu penjat més d'una imatge a la vegada, per aconseguir l'enllaç per poder-la inserir al fòrum, heu de posar-vos damunt de la imatge(sense clicar) i us sortirà un enllaç, us poseu damunt dels 3 punts sense fer clic i copieu l'enllaç que hi ha a sota de Direct Link(Enllaç directe):


Si només heu penjat una foto, a diferència de posar-nos damunt de la imatge, per aconseguir el Direct Link(Enllaç directe) a la part dreta de la pàgina ens sortirà el següent on podrem aconseguir el Direct Link(Enllaç directe):Això passa perquè al penjar més d'una imatge a la vegada, la pàgina crea com un àlbum i ens dona la possibiltat de compartir l'àlbum, o bé compartir cada imatge de manera individual.

Ara ja podreu utilitzar la opció de Inserir Imatge del fòrum, pegant l'enllaç que hem copiat de la imatge i ja s'inserirà al vostre missatge!

Aquest mètode també serveix per qualsevol altre fòum que no tingui la opció de penjar imatge des de l'ordinador

Espero que us hagi servit d'ajuda! 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.534 missatges
  • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat