Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Nous indicis de la #CUPinada, amb la publicació d'una gravació denunciant la manipulació de l'Anna Gabriel el 27-D

SergiM5.707 14 374👍 224
Directe.cat ha pubicat un article amb una suposada declaració en audio d'un suposat testimoni que afirma que l'Anna Gabriel i dues persones més van manipular un resultat de l'assamblea del passat 27-D a Sabadell que era favorable a la investura d'Artur Mas. El primer recompte v donar 6 vots a favor. El segon recompte va donar 8 vots a favor. Es diu que el partit (o les persones que va actuar el representació de la direcció, p ex: Anna Gabriel) va decidir posposar la decisió a una altra reunió de la direcció del partit.

Vagi per adelantat que qualsevol notícia publicada per Directe.cat cal agafar-la amb pinces, ja que jo personalment el veig molt sectari i manipulador... no obstant, allò que diuen que si sona el riu... aigua porta...http://www.directe.cat/noticia/465754/audio-un-observador-de-l-anecup-denuncia-una-tupinada-per-evitar-el-si-a-mas

[Àudio] Un observador de l'#ANECUP denuncia una tupinada per evitar el sí a Mas

El sí va guanyar a l’assemblea extraordinària de la CUP el 27-D però Anna Gabriel a crits va amenaçar de trencar la CUP si no es produïa un fals empat, segons el testimoni


El directe.cat ha tingut accés a un testimoni que va fer d’observador en l’assemblea extraordinària de la CUP el passat 27 de desembre a Sabadell i que confirma que el sí a l’acord amb Junts Pel Sí i la investidura de Mas va guanyar per pocs vots. Segons l’observador, que va haver de romandre davant la sala de recompte perquè no se’ls va permetre ser dins, després del la tercera votació un membre de la CUP present a la sala de recompte el va informar que havia guanyat la opció del sí per 5 vots. Poc després va entrar a la sala de recompte Anna Gabriel i tres persones més que es van posar a cridar i amenaçar que es trencava el partit allà mateix si es donava com a bo aquest resultat i van exigir un segon recompte, que va donar un resultat de 8 vots de diferència a favor del sí.

Comentaris 53  
Molt dolentFluixInteressantMolt boExcepcional( 29 vots )

El Sí va guanyar a l’ANECUP de Sabadell i Gabriel ho va convertir en un empat "real"

Davant el resultat, Gabriel va continuar amb les amenaces de trencar la formació si es donava per bo el resultat a favor del sí i es va fer públic l‘empat a 1515 vots. L’observador afirma que un membre de la CUP de Poble Lliure va gravar les amenaces d’Anna Gabriel i confirma que diversos membres de la CUP estan al corrent de la gravació.

Tots els intents del directe!cat per poder tenir accés a la gravació citada no han estat fructífers. El motiu: qui la té afirma tenir por a rebre represàlies. 

Silenci de la CUP davant la #Cupinada

El directe.cat ha intentat contactar amb la Secretaria de Comunicació de la CUP des de fa una setmana per tal de contrastar aquesta informació, però no hem obtingut resposta. 

Respostes

Configuració
 • Renton942 3👍 347
  Si el Pp ens digués sí al Procés per'o sense Mas i Romeva tots sortiríem a una per defensar la nostra sobirania.

  Si és veritat el que sembla, llavors estaríem devant un CUP d'etat!
 • Gàrgola2Usuari sumador5.830 10 362👍 246
  Això fa riure 

  Poble LLiure mateix, organització favorable a investir Mas, li ha tret tota credibilitat.
  • otger2014414 6👍 347
   ¿Per qué? Si he d'investir Albiol o Arrimadas a canvi de seguir pressionat per la independència, ho faig. El que estem fent ara és renunciar a cap possibilitat a canvi del PSOE dels 80 canviant-los el nom per PODEMOS.
 • Renton942 3👍 347
  Si el Pp ens digués sí al Procés per'o sense Mas i Romeva tots sortiríem a una per defensar la nostra sobirania.

  Si és veritat el que sembla, llavors estaríem devant un CUP d'etat!
 • Renton942 3👍 347
  Si el Pp ens digués sí al Procés per'o sense Mas i Romeva tots sortiríem a una per defensar la nostra sobirania.

  Si és veritat el que sembla, llavors estaríem devant un CUP d'etat!
 • Renton942 3👍 347
  Si el Pp ens digués sí al Procés per'o sense Mas i Romeva tots sortiríem a una per defensar la nostra sobirania.

  Si és veritat el que sembla, llavors estaríem devant un CUP d'etat!
 • Pesca_crancs11.108 9 189👍 2.093

   El pitjor de tot, és que després de la votació, aquí mateix al Racó, un racomunista deia sense embuts que si havia guanyat el sí o el no, per pocs vots, ja estava bé que donguessin un empat. I posaria la mà al foc que un bon grapat pensen com ell.
 • Batiste Ceba1.735 5 917👍 919
  Ei, tinc una notícia que seria una bomba, i tinc una gravació com a prova. Per a que vaig a portar-ho a algun mitjà seriòs si puc portar-ho al Directe només, que és molt reconegut i tothom s'ho creurà  A Frikos
 • Nowel13.457 10 157👍 1.425
  Hi va haver empat. Posar un iaio parlant a un micro és una prova d'alguna cosa?
 • Bowie F6.515 3 333👍 7.880
  Que no va haver-hi un empat ho sap tothom que no sigui sectari. Que aquesta gravació és un muntatge, també.
 • Hades28.219 9 36👍 20.607
  Penso que no havia vist mai l'equip de comunicació convergent arribant a aquests punts de joc brut  i intoxicació mai. Desviar l'atenció quan està a punt de petar-se el resultat del 27S per no deixar la cadira deu ser cabdal.
 • oprimit19.992 15 79👍 10.507
  De la pàgina 1:


  txevi
  Que va ser un empat tècnic coi. Es va resoldre la situació dient que era un empat i punt. Què més dóna si hi havia 5 ó 18 vots de diferència? A la pràctica era un empat.

 • fòrumcotxes485 3👍 305
  però quina sala del recompte, si el recompte es va fer allà mateix 
 • llegeix1.323 3👍 609
  L'empat és massa curiositat. Si tenen proves que van fer trampes, que ho denuncien
 • Davar14.550 6 137👍 6.328
  Sé que hauria de limitar aquesta mena de missatgFUAAAA KUMPAIN UN AUDIU ANONIM DUN SANYO MA DIT KA LA CUP A FET TRAMPA I AIXO AL LEIYORDEN ES UNA PROVA TOPEDADAFINITIVA I SI NO CRAYEU AN DEU COM ACSPLIKEU LA PLUYA E KUPIPODEMITAS HAHAHAHAHHHAHAHA ASKAK I MAT VULCHABISMA !!!1!!!1!!1!!!!!!11!1!!!! IN INDA INDAPA ARTURMAS |||*||
 • ElBonJan3.453 3 587👍 2.395
  Fiar-se de directe.cat, un diari de referencia intoxicadora com ebruticies dins del racocatalà.

  Sinó hi ha més diaris amb més serietat que ho corroborin no te credit la noticia.
  • pere codina sureda48 14👍 2
   Jo tinc molt clar que el pressingcup fet per CDC ha fet molt de mal a la gent de la CUP que estava pel SI al pacte. La campanya pressionant a la CUP sols ha beneficiat als partidaris del NO, per allò del patriotisme de partit enfront de la pressió de CDC.
   No podria ser que pressionar a la CUP per fer-la votar que NO hagi estat una maniobra del sector de CDC que no és independentista? Mireu ara la dolenta de la peli. és la CUP, però de moment aquest sector de CDC segueix amb la seva, sense independència però ells no en tenen pas la culpa.
   Van passant els mesos i els anys el seguim amb el "procés" però sense avançar cap l'Estat Propi. Primer era culpa de ICV, després de UDC, després d'ERC per no voler llista unitària, i ara de la CUP per dir NO al pacte.
   Jo crec que tota aquella gent que de bona fe s'ha apuntat a pressionar a la CUP, l'han espifiada; no han aconseguit canviar la CUP, han creat enemistats  i no han ajudat als que estàvem pel SI.
   A veure si d'un cop reflexionem una mica més.
   • __28549__2.933 4👍 1.712
    Doncs podries tenir raó.
   • __28502__15.344 4👍 16.859
    Sense la pressió molta gent no hauria acabat votant SÍ. Em sap greu dir-ho però és així. Molta gent plorant perquè no sé qui li ha dit això i l'altre li ha dit allò altre. Ara com a mínim sapiguem-ho tots per no fer-nos trampes al solitari pensant que som qui sap què.

    Tot i que potser per la via de la seducció, fent acostaments i tirant floretes també hauria estat possible arribar a l'acord. Per què CDC es va decantar per una i no per l'altra? No ho sé, potser ho porten a l'ADN polític... Catalunya és seva i qui "els hi vol robar" és xurma.
   • Anònim1017.199 6 99👍 16.751
    ICV i Unió canten que són un entrebanc, ERC no ho ha estat mai, en Mas la va cagar pressionant fa 1 any i havia de convocar eleccions tot i que a l'estiu tal i com estava el clima sí que calia el revulsiu de Junts. La CUP sí que la va cagar plantejant la qüestió com un personalisme i no com una oportunitat d'independència, trencar règim 78 i més justícia social (proposta acord) vs immobilisme per purisme.

 • Publicitat

  Fòrums

  • 9.297.441 missatges
  • 221.142 temes
  Fixa la barra dreta
  Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
  Publicitat