Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Nous indicis de la #CUPinada, amb la publicació d'una gravació denunciant la manipulació de l'Anna Gabriel el 27-D

SergiM5.707 14 374👍 224
Directe.cat ha pubicat un article amb una suposada declaració en audio d'un suposat testimoni que afirma que l'Anna Gabriel i dues persones més van manipular un resultat de l'assamblea del passat 27-D a Sabadell que era favorable a la investura d'Artur Mas. El primer recompte v donar 6 vots a favor. El segon recompte va donar 8 vots a favor. Es diu que el partit (o les persones que va actuar el representació de la direcció, p ex: Anna Gabriel) va decidir posposar la decisió a una altra reunió de la direcció del partit.

Vagi per adelantat que qualsevol notícia publicada per Directe.cat cal agafar-la amb pinces, ja que jo personalment el veig molt sectari i manipulador... no obstant, allò que diuen que si sona el riu... aigua porta...http://www.directe.cat/noticia/465754/audio-un-observador-de-l-anecup-denuncia-una-tupinada-per-evitar-el-si-a-mas

[Àudio] Un observador de l'#ANECUP denuncia una tupinada per evitar el sí a Mas

El sí va guanyar a l’assemblea extraordinària de la CUP el 27-D però Anna Gabriel a crits va amenaçar de trencar la CUP si no es produïa un fals empat, segons el testimoni


El directe.cat ha tingut accés a un testimoni que va fer d’observador en l’assemblea extraordinària de la CUP el passat 27 de desembre a Sabadell i que confirma que el sí a l’acord amb Junts Pel Sí i la investidura de Mas va guanyar per pocs vots. Segons l’observador, que va haver de romandre davant la sala de recompte perquè no se’ls va permetre ser dins, després del la tercera votació un membre de la CUP present a la sala de recompte el va informar que havia guanyat la opció del sí per 5 vots. Poc després va entrar a la sala de recompte Anna Gabriel i tres persones més que es van posar a cridar i amenaçar que es trencava el partit allà mateix si es donava com a bo aquest resultat i van exigir un segon recompte, que va donar un resultat de 8 vots de diferència a favor del sí.

Comentaris 53  
Molt dolentFluixInteressantMolt boExcepcional( 29 vots )

El Sí va guanyar a l’ANECUP de Sabadell i Gabriel ho va convertir en un empat "real"

Davant el resultat, Gabriel va continuar amb les amenaces de trencar la formació si es donava per bo el resultat a favor del sí i es va fer públic l‘empat a 1515 vots. L’observador afirma que un membre de la CUP de Poble Lliure va gravar les amenaces d’Anna Gabriel i confirma que diversos membres de la CUP estan al corrent de la gravació.

Tots els intents del directe!cat per poder tenir accés a la gravació citada no han estat fructífers. El motiu: qui la té afirma tenir por a rebre represàlies. 

Silenci de la CUP davant la #Cupinada

El directe.cat ha intentat contactar amb la Secretaria de Comunicació de la CUP des de fa una setmana per tal de contrastar aquesta informació, però no hem obtingut resposta. 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.433 missatges
  • 221.142 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat